Moudd Moudd komentáře u knih

Rituál Rituál Adam Nevill

První půlka knihy mně hodně bavila, druhá se mi nelibila.
Ale kdybych vzala první část jako samostatnou,bez pokračování,tak survival za plný počet hvězdiček.

01.04.2023 5 z 5

Ve spárech Aljašky Ve spárech Aljašky Jan Kopka

Tak tohle mě hodně bavilo. V podstatě survival z Aljašky, přežití v mrazivé nevlídné přírodě. Určitě se ke knize ještě někdy vrátím.

01.04.2023 5 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Hezky se čte,ale bohužel hodně brzy mi bylo jasné,kdo za tím vším stojí.Doufala jsem,že se aspoň částečně mýlím a ještě mě čeká překvapení,to se ale nestalo.Hlavní hrdinka mi nesedla svou naivitou a bezvýhradnou důvěřivostí.Jinak si myslím,že pro toho,kdo čte thrillery jen zřídkakdy,to může být napínavější,než pro pravidelné čtenáře thrillerů,kteří už hodně předvídají a odhadují.

17.05.2018 3 z 5

Kamkoli půjdeš Kamkoli půjdeš Camilla Way

Dobrý psychothriller.Do konce jsem nevěděla,jak se to všechno vyvine a dopadne.Dobře se četlo.

06.05.2018 5 z 5

Neplakej Neplakej Mary Kubica

Dobré,ale trochu rozvleklé.První polovinu knihy se skoro nic nedělo,zato poslední třetina byla nabitá dějem i zvraty.Ta neměla chybu!Kdyby se zredukoval počet stran první půlky,knize by to jen prospělo.

03.05.2018 3 z 5

Zeměpisná šířka nula Zeměpisná šířka nula Windsor Chorlton

Úžasná,napínavá kniha.Hodně čtivá.Přesvědčila i 3 teenagery z příbuzenstva,že některé knihy stojí za to přečíst.

29.04.2018 5 z 5

Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Moc se mi to líbilo,dobře čtivé a napínavé.Zvraty,falešné stopy,ani chvíli jsem se nenudila.Byla jsem opravdu zvědavá,jak to dopadne.

28.04.2018 5 z 5

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Kniha se mi líbila,ale byla zbytečně rozvleklá.Kdyby autor zredukoval nejméně o 50 stránek,kniha by dostala větší spád a byla čtivější.

28.04.2018 3 z 5

Falešný sňatek Falešný sňatek Magdalena Mintová

Proti první knize zklamání.Nepřišlo mi to tak zábavné,místy jsem se nudila

28.04.2018 2 z 5

Noc Noc Bernard Minier

První knihy se mi líbily víc,tahle mi přišla méně napínavá.Místy zdlouhavá,kdyby se zredukoval počet stran,měla by větší spád.

28.04.2018 4 z 5

Remoska v moderní i babiččině kuchyni Remoska v moderní i babiččině kuchyni Alena Doležalová

Nejlepší kniha pro pečení a vaření s remoskou. U každého receptu uvedeno,zda je pro 2 nebo 4 litrovou remosku, čas pečení a foto hotového pokrmu.
Vše velmi přehledné, naprostá spokojenost.

04.12.2024 5 z 5

Mrazivá smrt Mrazivá smrt Darcy Coates

Čtivé, napínavé,zvraty až do konce. Mám ráda knihy z odlehlých míst v horách, o přežití v mrazu,sněhové bouři. Tady jde o boj s přírodou i boj s vrahem,takže za mě dobrý thriller.

13.11.2024 5 z 5

Doktorova žena Doktorova žena Daniel Hurst

Čtivé,oddechové,zábavné. Napětí i zvraty.
Viděla jsem na "goodreads", že už vyšly 4 díly a všechny dobře hodnocené.Vzestupně, nejlepší hodnocení má 4.díl.
Jestli vyjde nějaký další díl i u nás, ráda si přečtu.

28.10.2024 5 z 5

Nechoď tam! Nechoď tam! Jindřiška Kracíková

(SPOILER) V autorčině pojetí šla Ďatlovova výprava hledat Babu Jagu,mýtus staré Rusi.
A našli ji........
Na mě už opravdu příliš fantasy.

05.09.2024 1 z 5

Ostrov panenek Ostrov panenek Jeremy Bates

Mě kniha bohužel zklamala...

02.08.2024 1 z 5

Máma, co ráda chodí Máma, co ráda chodí Eliška Kopicová

Z knížky sálá taková ta letní pohoda. Příjemně naladí, dobře se čte.
Obdiv zaslouží také autorčina fyzická kondice a odvaha k dlouhé kočárkové cestě se dvěma mrňaty.

02.08.2024 5 z 5

Vila Vila Ruth Kelly

Psychothriller plný psychicky narušených osob - 10 účastníků reality show se utká o stále se zvyšující výhru.
Roli hraje i minulost všech osob, včetně produkční a psychologa, který má být soutěžícím oporou. Čtivé, napínavé,zvraty.
Příběh má i překvapivou dohru, která je už umístěna mimo "Vilu".

10.07.2024 5 z 5

Výtah Výtah Linwood Barclay

Předchozí knihy se mi moc líbily,proto jsem si půjčila i Výtah. Ale jako by to psal někdo jiný........ Za mě zklamání.

15.12.2023 2 z 5

Ledovou pustinou k severnímu pólu Ledovou pustinou k severnímu pólu David Hempleman-Adams

Velmi čtivé,moc pěkně popsané, krásně si člověk dovedl vše představit - přírodu i útrapy.Měla jsem pocit, že jsem tam s nimi.

18.11.2023 5 z 5

V horách sNím V horách sNím Tereza Kopecká

Hodně krásných fotek, přehledný popis celého trailu.
Ale Lucie Kutrová a Monika Benešová mě svým popisem putování bavily přece jen víc,tady to na plný počet není.

01.11.2023 3 z 5