Munchkin451

Základka..čtení před třídou bylo pro mě sice utrpení ale některé příběhy byly milé a kniha má pěkné ilustrace.

Roztomilá kniha, kterou přečtete za chvilinku a dovede vás k zamyšlení. Hodlám se k ní vracet v budoucnu, obzvlášť ve chvílích, kdy budu procházet nějakou životní změnou:)

Knihu jsem přečetla hodně rychle. Některé názory nesdílím, jiné jsou trefné a objevilo se i pár myšlenek, které mě samotnou nenapadly.

Zvláštní a neskutečně depresivní příběh, ze kterého mám smíšené pocity.

Tahle kniha je prostě famózní a napsaná tak dobře, že je snad nemožné, aby někoho nebavila. Doporučuju všem!
„Tato práce byla přísně dobrovolná, ale každé zvíře, které by se jí snad nezúčastnilo, čekalo zkrácení přídělů žrádla na polovinu.“

Moje první kniha od Johna Greena. K ménu překvapení opravdu povedená. Určitě si od autora v budoucnu přečtu i jiné knihy a snad i k Aljašce se ještě někdy ráda vratím.

Tahle kniha předpověděla dnešní dobu až mě z toho mrazí...

Kniha přečtená nejmíň 5x. Opravdu mistrovské dílo, které mě oslnilo na střední škole a které zůstává mou nejoblíbenejší knihou. Žádná z filmových adaptací se s tim nemůže měřit ani v nejmenším.