musivila komentáře u knih
Celá ta velká „rodina“, kterou tvoří zaměstnanci autoservisu mě baví. V tomto díle poznáme více Presley, která rozhodně v životě neměla na růžích ustláno. A měla obr štěstí, že si ji vzal pod ochranná křídla Draven. Líbilo se mi, jaký vztah měla s Leem, Emmetem, Dashem a Isaiahem. Oproti předchozím dílům si v tomto moc akce a napětí neužijete. Nejdřív okolo sebe krouží, pak se sblíží, pak se něco pokazí, k závěru trocha napětí a nakonec sladký happy end :-) Epilogy bych u této série klidně vynechala :-) Zas takový časový skok! Ale jinak se to samozřejmě čte samo ;-)
Mně osobně se tento díl líbil více než první. Nevím jestli to bylo tím, že u prvního jsem se teprve seznamovala s autorky stylem psaní a pomalu poznávala postavy. Kdežto ve druhém díle už jsem věděla, co a jak. A tím pádem se mi kniha lépe četla. Příběh Isaiaha a Genevieve jsem si užila a asi jako každý jsem byla zvědavá, co zapříčinilo jejich spojení. Isaiah byl opravdu tvrdý oříšek a Genevieve to s ním neměla lehké. Ale vytrvalost se vyplatila :-)
Odhalení vraha a únosce v závěru bylo překvapující.
Epilog nám opět naznačil, o kom že bude třetí díl.
„Když se díval do zrcadla, nejspíš v něm viděl natrvalo rozbité kusy, ale možná že moje rozbité části budou pasovat do těch jeho a společně vytvoříme celek.“
Série o členech bývalého motorkářského klubu mi přijde jako dobré téma. S Bryce jsem ze začátku měla trochu problém, já ty zapálené reportérky v knihách moc nemusím :-) Ale rozhodně to nebylo špatné čtení.
Jen mi tam trochu vadil ten roční skok v epilogu. Chápu, že asi autorka chtěla nějak uzavřít pohádkový konec mezi Dashem a Bryce. A zároveň navnadit na další díl, takže nechala některé dějové linky nedořešené, nevysvětlené. Což mě trochu zklamalo.
„Zatoulala se do mého klubu jako nevinná gazela. Pošetilá. Ztracená. Jen ji polapit.“
Netvor a malá baletka :) další skvělá mafiánská ... opět neskutečně čtivá, takže odpouštím i pár výtek, které bych měla. Rozhodně se těším na další díl.
„Proč se mí rodiče nezamysleli nad tím, co by se mohlo stát, kdybych přišla o jejich ochranu? Přivedli mě do temného a nebezpečného světa a vyzbrojili mě knihami, šaty a baletními špičkami....“
Pozn.: líbila se mi zmínka o Persefoně a Hádovi. Akorát jsem na toto téma dělala prezentaci ;)
„Neměla by mi věřit – bude to její zhouba.“
Kniha je rozdělena na 3 části. V první části se vše teprve rozjíždí a říkáte si, že asi víte, jakým směrem se bude děj ubírat. Druhá část je od začátku jasná a průhledná. No, a třetí část vám to trochu vše pomíchá dohromady, že jste chvílemi na pochybách. Vyústění je určitě překvapující. Jen tedy chudák Alice v tom byla od začátku nevinně, i když mně někdy vadilo, jak se v tom pořád plácala, chvíli tak a chvíli onak.
(SPOILER) Tak nevím, ale já bych se asi bez druhého dílu obešla. První byl určitě čtivější a vtipnější. Vztah Nicolase a Phoebe je vystaven zkoušce vzájemné důvěry …jo, žárlivost je mrcha. Takže se třičtvrtě knihy obviňují z možné nevěry … pokušení je veliké, oba k tomu mají příležitost.... čemuž zrovna nepřidá Nickův předčasný odjezd do Francie. Nakonec jim však vzájemné odloučení pomůže dospět a uvědomit si životní priority. A tak, jak už u těchto knih bývá, sladký happy end je nemine, a to je vlastně jasné od začátku.
Ach, to byl zas krásný romantický útěk od reality všedních dní.
Autorka nezklamala, zas vše tak báječně popsáno, že máte chuť hned vyrazit do slunné, rozpálené Itálie, poznat zmíněná místa, ochutnat ty výtečné pokrmy … ideální letní čtení :)
Bezva knížka z prostředí VŠ a hokeje. Ano, podobnost ze sérií Off-Campus od Elle Kennedy tady je, ale vůbec mi to nevadilo. Protože už je to nějaká doba, co jsem ji četla. Takže jsem si Zakázané uvolnění opravdu užila, trefila se mi do nálady. A rozhodně se těším i na další hokejisty ;-)
Kniha je vyprávěna z pohledu dvou osob: detektiva Cartera a Té druhé... Bavilo mě postupné odkrývání děje, jak se vše ve skutečnosti událo. A v samotném závěru, když už si myslíte, že víte vše, si na nás autorka přichystala ještě jedno překvapení. Čtivý a napínavý thriller.
„Copak to nevíte? Láska je posedlost. Někteří by dokonce řekli, že je to … šílená posedlost.“
Z prvního dílu jsem byla tenkrát unešená, u tohoto tomu úplně tak nebylo. Nedokážu říci přesně proč.
Možná mi trochu vadila i ta časová rozvleklost příběhu, i když to mělo svůj význam.
Určité části mě bavily více jiné méně. Ovšem autorka píše skvěle a nelze upřít čtivost. Gianna i Christian vystupovali pod určitou maskou a v sobě ukrývali plno démonů z minulosti, které je ovlivnili a zformovali do dnešní podoby...
Jo, a ještě jednu výtku bych měla, ta ruština u erotických scén, to jsem protáčela oči :-D
Lisa nezklamala, její knihy mě zkrátka baví.
Vysvětlení výpadků paměti Caitlyn jsem prokoukla, až když jsem měla přečteno 70 % knihy. Vrah byl pro mě překvapením, tuto osobu jsem ze všech možných netipovala. Dobré čtení.
A máme zde další bezva díl se svérázným detektivem šéfinspektorem Jackem Loganem, jeho týmem a typickým humorem. Bavil mě Tyler … pro odlehčení děje super.
Jediné, co bych za sebe uvítala, ke konci lepší vysvětlení, jak se vše ve skutečnosti odehrálo, co tomu předcházelo.
Tak jo, stejně jako s Pomocníci, jsem četla do noci... zkrátka jakmile jsem se zakousla do děje, už jsem knihu nedala z ruky, do doby než jsem ve čtečce klikla na poslední stránku. Autorka umí vážně psát poutavě. Děj je proložen i kapitoly z dětství Nory, což všemu dodává své grády. Rozuzlení pro mě určitě překvapující. Budu se těšit na další autorčinu tvorbu.
„A jak se říká, jablko nepadá daleko od stromu.“ Je toto případ i Nory? To si musíte přečíst :)
Tato série je neskutečná. Čtvrtý díl a opět pecka.
Nebudu opakovat, co už je uvedeno v anotaci a víc rozhodně prozradit nechci. Kniha na 100% stojí za přečtení. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.
Tak to byla zas taková pěkná pohádka, dobře se mi při ní usínalo :)
Zpočátku se mi do čtení této knihy úplně nechtělo. Nelákalo mě téma kamarádi od VŠ x láska. Ale kniha je čtivá, takže ani pro jeji délku jsem se nenudila, jen k závěru už bylo vše moc pohádkové a sladké :)
Třičtvrtě knihy okolo sebe krouží a poslední třetina je jeden velký slaďák. Breaker byl dokonalý od začátku do konce, snad až moc :) Lia se v tom trochu plácá. Samozřejmě se jim do toho trochu pletou jeho bratři s manželkami Lottie a Kelsey. S vyžádanými i nevyžádanými radami. Všichni drží při sobě a rodina se nám rozrůstá. Najde se i pár vtipných momentů. Ale za mě rozhodně první díl byl nejvtipnější.
„Kriste Ježíši!“ vykřikne Breaker. „Kutálej se, Lio, kutálej se!“ „Kam se mám kutálet?“
Kniha je opravdu hodně pohádková, ale čte se skvěle. Jen tedy dvouletý Lucca mluvil jak 5 letý, tak to se autorce úplně nepovedlo vychytat. A za mě vzájemná přitažlivost přišla strašně rychle. Znali se jeden den a už se k sobě chovali, jak kdyby se znali 10 let :) Takže nějaké výhrady bych měla, ale odpouštím, protože jsem se dobře bavila. Závěrečnou scénou si autorka pojistila, aby si čtenář koupil i druhý díl. Samozřejmě, že už se na něj chystám :)
Tak tato kniha mě neskutečně mile překvapila. Trefila se mi do nálady. Četla se sama, byla plná vtipných hlášek a momentů, ale i ta slza ukápla. Jen začátek mi tedy přišel takový zrychlený a odbytý. Ale rozhodně si autorka získala moji pozornost a pustím se i do dalších jejích knih.
Tak to tedy bylo, wauu. Snad díl od dílu lepší. Madison konečně očistila své jméno a vrací se na pozici detektiva. Hned první den v práci musí řešit nález opuštěného batolete v havarovaném autě a hledání jeho ztracené matky.
Příchází řada také na Natea, aby se vypořádal se svými démony z minulosti. Stále jej pronásleduje otec Connor a je načase, aby si vyrovnali účty jednou pro vždy.
Napínavé od začátku až do konce. Moc se těším na další díl.
Formulista a Elfka :)
Super, kniha se čte velmi dobře. Pěkně graficky zpracovaná. Opravdu neotřelé téma z prostředí Formule 1, k tomu modelka bodyguard ... to tu ještě nebylo ...
Autorce se také povedlo do děje zakomponovat i téma dyslexie, adhd a autismu, což je mi blízké. Myslím, že stále plno lidí má o této problematice zkreslené a milné představy.
PS: Jedná se o moji první knihu od této autorky a rozhodně vím, že nebude poslední. Takže se jdu poohlédnout po její další tvorbě ;-)
U prvního dílu jsem se hodně bavila a očekávala jsem to samé i u druhého. Bohužel se tomu úplně tak nestalo. Scény, u kterých autorka zamýšlela, že se čtenář pobaví, mně přišli mnohdy trapné a div jsem neprotáčela oči nad chováním hlavních hrdinů. Jediné, co mě opravdu pobavilo, když se JP opil. A celá ta kauza s holubem Kazoo mě dostala.
Kelsey mi úplně nesedla, na mě až moc velká romantička.
„Život nejsou jen růže a svíčky, zlato. Je v něm taky nějaká realita a tou je, že i když jsme spolu, stejně tě budu přivádět k šílenství.“
Ale určitě si nenechám ujít další díl. Jsem zvědavá, co si autorka připraví pro posledního z bratrů.