NannyOgg24

Agatha vždy překvapí. I když jsem knihu již četla, objevila jsem něco, co jsem zapomněla. Tak je to vždy. Skvěle napsaná detektivka, perfektně vykreslené jednotlivé postavy.

Tyto detektivky se mi moc líbí. Napínavé až do konce a velmi dobře se čtou. Můžu doporučit všem, kteří mají rádi napětí.

Perfektně napsané. Kniha se mi velmi dobře četla a dozvěděla jsem se tam hodně věcí o práci policie. Je to moje první kniha od pana Moravce a určitě si přečtu i nějakou další.

Krásná kniha, jako všechny od Backmana. Jeho příběhy mají větší hloubku než se na začátku tváří. Velmi se umí vcítit do jiných lidí. Doufám, že budou další knihy.

Naprosto dokonale bláznivé. Skvěle napsaná série, čtu poněkolikáté.

Za mě naprostá paráda. Jak tady již bylo psáno, klidná detektivka bez krvavých a psychopatických scén. Život v poklidné vesnici si plyne a dojde k vraždě. Postavy mi jsou sympatické, doufám, že bude pokračování.

Další dobrá česká detektivka se zajímavým rozřešením. Inspektor Bergman patří k mým oblíbeným a přečtu si určitě další díly.

K tomuto dílu jsem se dostala po delší době. Překvapil mě svým humorem, kterému jsem opět přišla na chuť.

Josefínu miluji. Je to moje krevní skupina. Vždy se dobře pobavím.

Pěkně napsaná detektivka. Dobře vykreslené postavy a zajímavé rozuzlení.

Perfektní druhý díl. Kniha se čte jedním dechem. Sebastian je mi sympatičtější než v prvním díle. Skvěle rozehrané osudy, člověk se musí těšit na pokračování.

Dobře napsaná česká detektivka. Vrhnu se i na další díly.

Třetí díl a všechny parádní. Inspektor Prévít je prostě neskutečný. Doufám, že brzy bude další díl.

Skvělá detektivka. Dostala mě hned první kapitola - její závěr. Kniha má spád a nečekané rozuzlení. Určitě si od pana Mazáče přečtu ještě něco.

Agatha nikdy nezklame. Letos čtu její knihy v rámci výzvy Fb Agatha.cz.

Terry nikdy nezklame. Četla jsem ji už asi potřetí a vždy mě rozesměje a najdu v ní narážky, které jsem dříve nepochytila.

Pratchett je prostě nepřekonatelný. Čtu po několikáté. Nejdříve jsem četla Zeměplochu po jednotlivých dílech, ale teď už podruhé ji čtu podle rozdělení čarodějky, noční hlídka atd. Nedám na tyto knihy dopustit. Plné laskavého humoru a situací ze života.