NelaMaty

Musím dát hvězdičku dolů, ale to jen proto, že vesmírné scifi není můj oblíbený žánr a že většině fyzikálních a chemických věcí jsem vůbec nerozuměla. Jinak oceňuji děj, čtivost i vzdělanost autora v oboru.

Moje první kniha od této autorky. Nemohla jsem přestat číst a konec mě opravdu překvapil. Nemůže jinak než dát 5 hvězdiček.

Kniha mě chytla hned po prvních pár stránkách a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Hlavní postavy jsem si brzo oblíbila. Napínavá a nepředvídatelná, až do samého konce. A konec... tak to byla jízda. Otevírám knihu Černé léto a doufám, že ji dám brzo také plný počet hvězdiček.

Za mě naprosto úžasná kniha. První kniha od této autorky, kterou jsem si ihned oblíbila a musela jsem přečíst i její další knihy. Doporučuji všem.

Kniha je od začátku do konce napínavá. Za mě super a můžu jedině doporučit.

Naprosto skvělé! Moc dobře se četla, dej krásně utíkal.Užila jsem si ji stejně, jako knihu Ta přede mnou.

Kniha se mi líbila a dobře se četla. Erika Fosterová mi byla ze začátku nesympatická, ale ke konci se to trochu zlepšilo. Snad si k ní najdu cestu v další knize.

Výborná kniha. Moc se mi líbila, skvěle se četla, zejména konec knihy. Ten jsem teda přímo hltala. Připomněla mi knihu Za zavřenými dveřmi.

Jeden den mi na knihu stačil. Po prvních pár stránkách jsem se nemohla od ní odtrhnout. Na konci knihy se mi zatajil dech a byla jsem naprosto nadšená.

To bylo prostě skvělé čtení. Přečteno za dva večery. Autorka se přiřadila k mým oblíbeným.

Dojemná pohádka pro dospělé s opravdu krásným příběhem.

Jako milovnice Harryho Pottera se mi pokračování moc líbilo a určitě by stálo za to ho zfilmovat :-)

Krásný příběh, plný emocí a lásky. Moc hezky se kniha četla. Za mě tedy nemůžu jinak než dát plný počet.