NelaMaty

Moje první kniha od této autorky a moc jsem si ji užila. Konec byl předvídatelný, ale to mi vůbec nevadilo. Kniha se naprosto hodila do výzvy: kniha s tématem nešťastné lásky. Myslím, že ani jedna z pěti nebyla šťastná. Určitě sáhnu po další knize této autorky.

Opravdu povedený námět. Celkově byla kniha super a těším se na další knihu. Evě jsem přála lepší osud.

Krásná oddechová knížka. Pro milovníky koček, sladkých zákusků a kávy jako stvořená.

Jako milovnice Harryho Pottera se mi pokračování moc líbilo a určitě by stálo za to ho zfilmovat :-)

Na knihu jsem se moc těšila a nezklamala mě. Čtivá a napínavá. Lisa mi lezla krkem celou dobu. Pěkně nesympatická postava. Naomi zase byla nesmrtelná. Ale celkově moc povedené čtení.

První kniha, kterou jsem od tohoto autora četla a už se chystám na další. Za mě skvělý nápad na zamyšlení. Kombinace thrilleru a lehkého scifi mě naprosto dostala.

Celá kniha byla super, moc dobře se četla, ale posledních 30
stran, to teprve byla jízda.

Naprosto skvělé! Moc dobře se četla, dej krásně utíkal.Užila jsem si ji stejně, jako knihu Ta přede mnou.

Druhá kniha od této autorky. Kniha Duch domu Ashburnů se mi líbila víc, proto dávám hvězdičku dolů.

Čim víc to bylo zamotané, tím víc jsem četla. Potřebovala jsem vědět jak to dopadne. Hvězdičku dolů dávám za trochu nezajímavý začátek.

Kniha se mi líbila a dobře se četla. Erika Fosterová mi byla ze začátku nesympatická, ale ke konci se to trochu zlepšilo. Snad si k ní najdu cestu v další knize.

Takto psaný téměř hororový příběh jsem ještě nečetla a musím napsat, že se mi opravdu líbil. Kniha skvěle překvapila.

Knihu jsem musela často odložit a uklidnit se, zpracovat opravdu silné emoce. O takto brutálním násilí na ženě jsem neslyšela. Oceňuji zejména čtivost knihy, přečtena jedním dechem.

Děj nezajímavý, žádné vyvrcholení příběhu. Čekala jsem, že alespoň konec se trochu rozjede a nic. Ale do čtenářské výzvy super! :-D

Občas zbytečně zdlouhavé popisování. Myslím, že by kniha mohla být klidně kratší. Konec trochu predvídatelný, ale alespoň ten měl rychlý spád. Těžké hodnocení.

Krásná kniha na jejímž konci mě ukápla slza. Hlavní hrdince jsem kapku štěstí přála již od první poloviny knihy a jsem ráda, že se jí nakonec dočkala.

Výborná kniha. Moc se mi líbila, skvěle se četla, zejména konec knihy. Ten jsem teda přímo hltala. Připomněla mi knihu Za zavřenými dveřmi.