netopýrek1985 komentáře u knih
No takový konec jsem teda nečekala. Myslela jsem,že to bude zase o Sage a Lucovi ale April a Gavin jsou taky fajn jen zase počkat na další díl.
Mě se moc příběh líbil akorát nevím s kým nekonec zůstala. Nebo nevím a možná jsem to nepochopila, ale četla se úplně sama.
Škoda, že už to končí. Pěkný příběh i celá série a oba jak Gamache tak Beavoir mi přirostli k srdci.
Taková oddychovka. Špatné to nebylo a rychle se četla ale konec mě překvapil. Já bych asi detektiv být nemůžu
Taková pohodá romantika. Četla se sama. Tak přecházím na další díl, protože musím vědět jak to mezi Ruby a Jamesem dopadne.
No nevím. Byla jsem taková nesvá. Nakonec jsem dočetla ale jestli někdy budu číst po druhé tak nevím.
Opět mě nezklamala akorát ten konec ach jo čekat na další díl.
Miluji tohoto autora zlhtla jsem za den. Moc se mi to líbí. Taková pro mě klasika ke které se ráda vracím a budu vracet.
Neskutečný že se takové věci dějí
Zase mě tenhle díl potěšil moc se mi líbila a úplně jsem si myslela že Anna nakonec nezůstane sama
Tak tenhle díl se mi už zase líbil tak jsem zvědavá na další pokračování.
Ze začátku mě to moc nebavilo. Nevěděla jak se do toho mám začíst. Pak to začínalo být zajímavý a konec docela smutně skončil