Nevimm Nevimm komentáře u knih

Záhady kvantového světa Záhady kvantového světa Thibault Damour

Kvantová fyzika v našlapaném komiksu. Dobré prokládat Stručnou historií času od Hawkinga

05.06.2018 5 z 5

Trénink vězně - Jak se osvobodit od slabosti - využití ztraceného tajemství síly nutné k přežití Trénink vězně - Jak se osvobodit od slabosti - využití ztraceného tajemství síly nutné k přežití Paul Wade

Věky ověřená metoda. Jen mě to potvrdilo, to co už jsem si dávno myslel.

05.04.2018 5 z 5

Soud s Jean Greyovou Soud s Jean Greyovou Brian Michael Bendis

Po přečtené Baltimora 2 je tohle o 1000% horší. Průměrný nekvalitně kvalitní komiks 2-3/5

21.03.2018 3 z 5

V Kalábrii V Kalábrii Peter S. Beagle (p)

Na mě moc romatika, moc ,,magické,, a poetické. Čekal jsem, kdy tam příjde pořádný démon a všechno to vyřeší :)

27.12.2017 2 z 5

Star Wars - Poslední z Jediů - Obrazový slovník Star Wars - Poslední z Jediů - Obrazový slovník kolektiv autorů

prostě průvodce ,,zvířátky,,

22.12.2017 2 z 5

Útok titánů 13 Útok titánů 13 Hadžime Isajama

ach ta politika

08.11.2017 3 z 5

Deadpool versus S.H.I.E.L.D. Deadpool versus S.H.I.E.L.D. Brian Edmund Posehn

Humoru trochu pomálu, ale jinak to šlo.

29.10.2017 4 z 5

Sexkomiks: První komiksové dějiny sexuality Sexkomiks: První komiksové dějiny sexuality Philippe Brenot

Vzdělal se i pobavil

15.10.2017 5 z 5

Alfa a omega Alfa a omega Joe Hill (p)

super sérka

07.09.2017 4 z 5

Útok titánů 12 Útok titánů 12 Hadžime Isajama

Už se v tom dost ztrácím.

15.08.2017 3 z 5

Narkothing Narkothing Tomáš Šimek

Tak tohle je fakt hukot. Jako občas jsem dostal chuť na pořádný drogy :).

01.08.2017 5 z 5

Čas bratrství Čas bratrství Tracy Hickman

Nebýt Tasse a hlavně Raistlina tak je to doslova břečka...uvidíme co bude dál....Mimichodem Válku kopí jsem zatím vzdal. 3/5

13.03.2013 3 z 5

Ulrikova kladiva Ulrikova kladiva Dan Abnett

Po složitějších knížka co jsem četl nedávno. Je tahle ,,low fantasy" příjemným zpestřením. Sice by mohlo být více akce, ale i tak si mě Templáři za 39kč z levných knih získali. A taky moje první knížka ze světa Warhammeru. Za 39kč neber to. 4/5

16.11.2012 4 z 5

Jaký je doopravdy Chuck Norris Jaký je doopravdy Chuck Norris Chuck Norris

Je tam 101 vtipů a ke každému komentář od Chucka. Jako 102. vtip bych dal: ,,Chuck Norris je největší vlastenec na světě, protože on je Vlast". Je to brutální patriot, až mě to začalo vadit a odstavce, kde popisuje americkou ústavu jsem už pak přeskakoval. Osobně doufám, že jeho autobiografie je lepší než tady tato kniha. Každopádně určitě je to osobnost co něco dokázala. Správný chlap, i když na můj vkus až moc správný a zásadový.

13.06.2012 2 z 5

Střet králů Střet králů George R. R. Martin

Tak jsem to přelouskal a řeknu jen jedno.: Chci víc a víc a přímo do krve. Plnou dávku.... 5/5

31.05.2012 5 z 5

Zlá doba pro draky Zlá doba pro draky Sergej Lukjaněnko

Moc mě to nevzalo. Celá tam kompozice světa mě vůbec nevyhovovala., ale na druhou stranu jsem dlouho nečetl knížku kde by se tak epicky kouzlilo :) ale i tak 3/5.

06.05.2012 2 z 5

Conan: Rudé hřeby Conan: Rudé hřeby Robert Ervin Howard