Nevimm komentáře u knih
Kvantová fyzika v našlapaném komiksu. Dobré prokládat Stručnou historií času od Hawkinga
Věky ověřená metoda. Jen mě to potvrdilo, to co už jsem si dávno myslel.
Po přečtené Baltimora 2 je tohle o 1000% horší. Průměrný nekvalitně kvalitní komiks 2-3/5
Na mě moc romatika, moc ,,magické,, a poetické. Čekal jsem, kdy tam příjde pořádný démon a všechno to vyřeší :)
prostě průvodce ,,zvířátky,,
Tak tohle je fakt hukot. Jako občas jsem dostal chuť na pořádný drogy :).
Nebýt Tasse a hlavně Raistlina tak je to doslova břečka...uvidíme co bude dál....Mimichodem Válku kopí jsem zatím vzdal. 3/5
Po složitějších knížka co jsem četl nedávno. Je tahle ,,low fantasy" příjemným zpestřením. Sice by mohlo být více akce, ale i tak si mě Templáři za 39kč z levných knih získali. A taky moje první knížka ze světa Warhammeru. Za 39kč neber to. 4/5
Je tam 101 vtipů a ke každému komentář od Chucka. Jako 102. vtip bych dal: ,,Chuck Norris je největší vlastenec na světě, protože on je Vlast". Je to brutální patriot, až mě to začalo vadit a odstavce, kde popisuje americkou ústavu jsem už pak přeskakoval. Osobně doufám, že jeho autobiografie je lepší než tady tato kniha. Každopádně určitě je to osobnost co něco dokázala. Správný chlap, i když na můj vkus až moc správný a zásadový.
Tak jsem to přelouskal a řeknu jen jedno.: Chci víc a víc a přímo do krve. Plnou dávku.... 5/5
Moc mě to nevzalo. Celá tam kompozice světa mě vůbec nevyhovovala., ale na druhou stranu jsem dlouho nečetl knížku kde by se tak epicky kouzlilo :) ale i tak 3/5.