NikisGo komentáře u knih
Tento díl mi přisel takový trochu zbytečný a uspěchaný. Človek se sice dozví jak to s hrdiny dopadne ale je to za mě trochu dětinské :D Jak popisuje jejich zamilovanost a sotva se sebe dotknou. Čekala jsem trochu víc akce a nějaký zvrat, ale popisuje se pouze jak spolu žijí a snaží se přijít na to, proč je na ně dům nazlobený. Jako oddechovka dobré, ale nečekejte velké věci :)
(SPOILER) Na tuto knihu jsem byla moc těšila a splnila mé očekávání. Moc se mi líbil se mi děj a koncept žijících knih. V knize najdete vše od kamarádství, akce, zrady, démonů, zloduchů až po lásku. U konce jsem si říkala, zda to autorka opravdu utne jako konec světa a byla by to asi první kniha, která nekončí šťastně a byla bych za to i ráda.
Konec mě trochu zmátl a jsem zvědavá na další díl, zda bude Eli vládnout magii.
Nejvíc se mi asi líbily konverzace mezi Silasem a Nathanielem.
Tak poslední díl byl ve stejném duchu jako všechny ostatní. Nevyřešené záhady, kletby a tajemství. Děj byl svižný a četlo se to samo. Občas pasáže byly nudné, zvlášť, když se Emilie opět ponoří do svých myšlenek a popisů sama sebe. Rozuzlení kdo je padouch a kdo ne se mi líbil. Žhavých scén tam bylo mnohem víc a popis Iry sem si moc užívala. Takového ďábla by chtěla asi každá :D
U konce jsem čekala nějaké ALE, ale to by bylo na další pokračování a jsem ráda jak tato trilogie skončila. Do budoucna určitě ráda přečtu znovu.
Tak druhý díl byl parádní. Nejvíc se mi asi líbilo pojetí pekla a jeho rozdělení a pravidel. Žadné ohně, láva apod. jak se u pekla běžně popisuje ale ledové království. Děj je promyšlený a čtivý. Konečně dojde i na hot scény mezi Irou a Emili a dozvíme se hodně překvapivých novinek. Pořád je to fantasy s detektivkou a linek je více, takže se čtenář zabaví. Konec mě dost překvapil a těším se na další díl.
Kniha mě velmi mile překvapila. Líbil se mi koncept fantasy a detektivky, kdy to mezi Emili a Irou jiskří. Že nebyl v příběhu pouze démon ale všech 7 pekelných princů, kteří zastávají své hříchy a mají i své linky příběhu. U Emilie bych trochu vyčetla, že se na mě často zabírá do svých myšlenek a kolikrát je to zdlouhavé. Pěkně napsané a čtivé. Těším se na další pokračování.
Tak jsem se těšila na tento díl a totálně mě zklamal. Doslova jsem se nutila číst, protože jsem stále čekala, že s vyprávěním Casteel skončí a děj se bude vyvíjet dál. Ovšem to se nestalo a tak si pěkně první díl přečtete znovu jen z jiného pohledu a občas se vrátíte do přitomnosti kdy se vlastně nic neděje. Za mě zbytečný výtisk a před čtením jsem si měla přečíst recenze než jsem se do něj pustila. Snad další díl bude lepší.
Přečetla jsem už hodně fantasy knih a od této knihy jsem si slibovala trochu víc díky jejímu propagování.
Pravda je, že knihu jsem přečetla za jeden den, protože se čte sama. Příběh je na mě moc rychlý a neuškodilo by, kdyby se autorka více rozepsala. Od začátku tušíte jak to dopadne, že obyčejná Ava nebude zas tak obyčejná jak o ni všichni smýšlí. Čekala jsem více žhavých scének, když Vás na obalu knihy lákají slova ,,Mrazivé romantasy, které vás rozpáli
Moc se mi nelíbilo ani propojení světů, kdy ve vílí zemi kde se bojuje meči a jezdí na koních funguje internet a mobily.
Za mě oddechová fantasy, která neurazí, ale ani nenadchne. Do druhého dílu se budu muset asi nutit.
Po dlouhé době me chytla knížka, že jsem ji za 2 dny přečetla. Děj je svižný a nutí číst dál a dál. V knize je vše co čtenář očekává, sexuální napětí, nevraživost, násilí atd. Po celou dobu nevíte jak to dopadne a konec Vás úplně vytrhne z jakýchkoliv předchozích úvah jak by to mohlo dopadnout Už teď se těším na pokračování jak se to bude s Brexley vyvíjet dál.
Tak poslední díl mě trochu zklamal. Od začátku víte, jak se bude vše se Stellou a Chrisem vyvíjet. Oťukávání, láska jak trám, rozepře, rozchod a nakonec štastný konec. Jako pozitivní je děj, kdy nevíte kdo je padouch. Nabité erotické scény atd.
U všech knich se mi trochu příčilo jak se mužské postavy vyvíjely. Nemilosrdní, chladní, racionální a nakonec jsou jak štěňata :D ano, láska dokáže divy ale občas to bylo přes čáru. Nehledě kdy jejich bohatství jim všem dopřálo pořádného luxusu.
Konec mě celkem potěšil jak to se všemi dopadlo s bylo to pěkné zakončení celé série. Libí se mi, že na sebe knihy nenavazují a dají se číst samstatně. Ovšem děj je u všech stejný jen zápletka je jiná, což může některé čtenáře odradit.
Tak třetí díl byl velmi čtivý, ale když člověk přečetl předchozí díly, tak nějak tušil jak to celé bude. Dva se nenávidí, pak se zamilují, pak nějaký problém kdy se rozejdou a nakonec happy end.
Jules je jako postava parádní, prořízlá pusa, ničeho se nebojí a do všeho jde po hlavě.
Nicméně pikantní scény jsou občas přes čáru ale to k této autorce patří. Hodnotím kladně dějovou linku a už těď vím jaký bude poslední díl
Na tuhle knihu jsem byla moc zvědavá, upoutal mě obal a recenze. Od samého začátku Vás to vtáhne do děje, kdy chcete vědět o osudu Lary víc. Chytlavý koncept a pěkné popsané dějové linky. Za mě tam bylo až moc akce a kolikrát mi přišlo, že se to zbytečně opakuje a ,,prodlužuje. Trochu mě zamrzelo u hlavní postavy, že je tak trochu nepřemožitelná a zvládne úplně vše skoro bez újmy. Ke konci se dá pěkně odhadnout jak to celé dopadne, což mě trochu mrzelo. Závěrem se těším na další díl a jak to s Larou a Arenem dopadne. Chválím popis děje z pohledu hlavního hrdiny.
Jedním slovem WOW! Jak jsem se obávala z větší reklamy ohledně této knihy, tak jsem ji přečetla za 3 dny. Od samého začátku to má drive a nutí číst dál. Violet mi byla moc sympatická a co se týka Xadena, tak ten u mě maximálně zabodoval. V každé sćeně je to s ním pikantkní a o těch erotických radši nemluvím už se nemůžu dočlat pokračování, protože konec mě dostal. Za mě úžasná kniha a doporučuji všem přečíst.
Třetí díl série byl od začátku napínavý a plný zvratů. Někt části ve vztahu Sary a Nikolase byly trochu mimo ale ve finále to dávalo smysl. Konec byl za mě moc uspěchaný, když se všechny díly ženou za jedním cílem a bylo mi líto, že se to tak rychle utlo. Řadím ale tuto sérii za skvělou a ráda si ji přečtu znovu. Chválím autorku, že se bylo pořád na co těšit a těžko šlo knihu odložit.