Nikusha Nikusha komentáře u knih

Stojedenročný starček, ktorý sa obával, že priveľa myslí Stojedenročný starček, ktorý sa obával, že priveľa myslí Jonas Jonasson

První díl se mi líbil více. Druhý díl mi přijde více zaměřený na politiku, na všechny hlavy států. Má to něco do sebe, ale jak již tady bylo zmíněno, na úkor humoru.

27.03.2020 3 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Po chvilce čtení mi došlo, že jsem ten film viděla, ale strašně dávno. Určitě lepší kniha než filmové zpracování.

21.02.2020 5 z 5

Střet králů Střet králů George R. R. Martin

První díl mě bavil víc. Některé kapitoly mě vůbec nebavily a někdy jsem ani pořádně nevěděla kdo je kdo. Ale dějová linka týkající se Sansy a Ayry mě bavila.

20.02.2020 4 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Hned na začátku mě knížka vtáhla do děje. Ten časový posun na mně působil, jako bych byla opravdu opodál a vše sledovala. Jen to odhalení "fanouška" mi přišlo takové zmatené. Nechávám si jednu hvězdičku pro další díly, na které si určitě počkám.

05.01.2020 4 z 5

Já, Simon Já, Simon Becky Albertalli

Problematika uvědomění si nebo přiznání sexuální orientace u mladistvých je zajímavé téma. Dalo se díky tomu vyčarovat více a mohla být kniha lepší. Ale i tak, pro cílovou skupinu čtenářů určitě přínosem.

09.12.2019 3 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Teeeda že měli vůbec čas ještě robit :D No má druhá takhle eroticky laděná knížka a asi poslední. Ale rozhodně se mi líbila víc než 50 odstínů šedi, protože mi přišla i vtipná. Ale už mě ty ztopořené penisy neba :D

06.12.2019 3 z 5

Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Dobrý! Dobrý! Tak to jsem mile překvapena. Příjemný thriller s nečekaným koncem.

29.09.2019 5 z 5

Pravda o mém muži Pravda o mém muži Halina Pawlowská

Hezký příběh o partnerství, lásce a rodině. Humorné chvíle se střídají i s těmi svým způsobem nezáviděníhodnými. A ten konec...ten je hodně emotivní a smutný. Mně se knížka určitě líbila.

23.09.2019 4 z 5

Hrníčková kuchařka - 300 receptů Hrníčková kuchařka - 300 receptů Vladimír Horecký

Tuhle super kuchařku mi darovala má nejlepší kamarádka na Vánoce, protože věděla, že nemám váhu :D Teď už váhu mám, ale stále se do ni ráda podívám. Jsou tam třeba super párečky v těstíčku :D

16.01.2019 5 z 5

Zrůdné zrcadlo Zrůdné zrcadlo Michael Scott

Tak tuhle knihu jsem kdysi přečetla jedním dechem jako puberťák. Pak po letech jsem se k ní zase dostala v knihovně. Možná, že se k ní z nostalgie zase někdy vrátím. Každopádně pro mně nezapomenutelná :)

16.01.2019

Parfém: Příběh vraha Parfém: Příběh vraha Patrick Süskind

I já lehce omámena nechala se touto knihou unášet a nevnímat okolní svět. Hezká záležitost.

16.01.2019 5 z 5

Výcvik psa na procházkách Výcvik psa na procházkách Helge Sieger

Dostala jsem tuto knížku jako dárek a je to příjemné čtení o zvládnutí pejska na procházkách, tak aby to oba bavilo. Knížka plná dobrých rad a nápadů.

20.09.2018 5 z 5

Bezohledná jízda - Guns N' Roses Bezohledná jízda - Guns N' Roses Mark Canter

Za mně, perfektní kniha. Na rozdíl od klasických biografií je hodně bohatá na fotografie, které jsou jedinečné tím, že jsou pořízeny blízkým přítelem GnR. Kniha byla pro mně skvělým odreagováním. Prohlížení skvělých fotografií je obohaceno komentáři členy kapely a všemi možnými lidmi, kteří se podíleli na cestě k úspěchu. Jediné co nemůžu rozdýchat je, že tam nazvali Paula Stanleyho basákem KISS :D

10.03.2017 5 z 5

Guns N' Roses - Příběh nejslavnějšího turné Guns N' Roses - Příběh nejslavnějšího turné Jan Kadeřábek

Je mi líto, ale tato kniha je jedno velké zklamání. Pouze sesbírané informace a někdy ani to ne. U některých "kapitol" je pouze uvedeno, že nebyly nalezeny žádné záznamy. Stále se opakující playlisty jsem po několika opakováních ani nečetla. Kniha je krásná, ale pouze na pohled.

27.01.2017

Začínat od nuly Začínat od nuly Johnny Allen Hendrix

Jasně jsem cítila ten přechod Jimiho vnímání světa. Dokázal skvělé věci a zůstal při tom vždy svůj. S pocitem, že je ovládán, ho opustila chuť dělat to co je mu vlastní. Kniha se krásně četla, hlavně s tím, že je v podstatě psaná jeho rukou. RIP.

27.01.2017 5 z 5

Citlivá průvodkyně Citlivá průvodkyně Natalia de Barbaro

Některé myšlenky fajn, ale nic moc forma. Tolik zdrojů knih a filmů jsem po pohromadě v životě neviděla.

01.03.2024 2 z 5

Ozvěny run Ozvěny run Christina Courtenay

Hezká romantika s historickým nádechem. Četlo se to moc dobře, udržovalo mě to vzhůru při noční. A popis intimního okamžiku mě pobavilo Byl tvrdý! :D

01.03.2024 4 z 5

Buď jako řeka Buď jako řeka Shelley Read

Někdo dílo přirovnával k Jak zpívají raci a souhlasím. Ano, určitě krásně napsané. Emotivní. Ale já jsem toho asi přesycená. Nějak mě to nebavilo. Táhlo se mi to.

27.02.2024 3 z 5

Pod hladinou Pod hladinou Darcy Coates

Obdoba strašidelných domů akorát pod vodou. Ale příjemná změna a dobrý nápad, ale nic světoborného.

02.01.2024 3 z 5

Zapomeňte, že jste měli dceru Zapomeňte, že jste měli dceru Sandra Gregory

Rozhodně zajímavé čtení v tom, že je to čistě autentická věc. Já jsem kdysi hodně sledovala takové ty dokumenty o lidech co převáželi drogy a chytli je. Teď nevím na jakém to bylo programu, ale dávali to tam furt :D To mi tahle knížka hodně připomněla. Žádný normální člověk se prostě nerozhodne přivydělat si takhle. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale může si za to sama.

11.12.2023 4 z 5