nina3905 komentáře u knih
Uffff, priveľké očakávania, ktoré zostali nenaplnené. Autorka ma svojou knihou nezaujala, bolo to nemastné-neslané čítanie.
Kniha je pohladením pre každú romantikuš dušu a myslím si, že pri jej čítaní nezostalo suché ani jedno oko. Parádna knižka! Určite po nej siahnite - neoľutujete:-)
Ufff, čo napísať, som sklamaná. Od poslednej časti som očakávala viac...
Kniha je brutálna, akčná od prvej strany, má rýchly spád, scény súvisia s dark webom, témou, ktorá vás núti zamyslieť sa nad tým, ako ďaleko siaha hranica ľudského zla a krutosti. Som zvedavá na pokračovanie...
Kniha je na výbornej úrovni, má uveriteľné postavy, ale dej a tempo. Hlavnú hrdinku detektívku Verandu Cruzovu si určite zamilujete. Ak ste čitateľom detektívok, siahnutím po tomto diele rozhodne chybu nespravíte, práve naopak vaše srdce zaplesá. Autorka Isabella Maldonado je perfektná a už teraz sa nemôžem dočkať ďalšieho preloženého dielu!
Moja stávka na istotu nesklamala! Kniha je typická Keelandovka, iskrivá, hravá, zábavná, má vtipné dialogy a postavy, ktoré si určite obľúbite:-)
Kráľovná pomalej romantiky je späť:-) Príbeh pohladí každú romantickú dušu a myslím si, že mnohé z nás si našli nových obľúbených knižných hrdinov. Perfektná romantikuš kniha.
Fíha, tak to bola teda jazda.... Určite autorku I. Maldonado zaradím medzi obľúbené v žánri detektívna literatúra. Myslela som si, že agentku Ninu Guerrerová z predchádzajúcej série (tvz. bojovníčku), už žiadna iná jej vytvorená literárna postava neprekoná - otvorene sa priznávam, že som sa mýlila. "Rambo žena" teda Daniela Vega jej výrazne sekundovala. Dej bol napínaný, akčný, nepredvídateľný.... Už teraz sa teším na pokračovanie série:-)
Erotikuš, romatikuš nenáročná oddychovka, pri ktorej sa nielen zresetujete, ale aj zasmejete.
Veľmi vydarená kniha, v ktorej je čitateľ v neustálom napätí a silne sympatizuje s hlavným hrdinom komisárom Wistingom. Po knihe som siahla až po zahliadnutí televízneho seriálu. Určite si prečítam ďalšie diely tejto série.
Gretchen je veľmi originálna literárna postava, je sociopatka, ktorá je psychologičkou a zároveň konzultantkou bostonskej polície. Na zamyslenie stojí aj jej rodinno-nerodinné prostredie... Teším sa na pokračovanie:-)
Parádne romantikuš "počteníčko" :-) Už, aby boli vydané ďalšie knihy od tejto autorky.
Od začiatku do konca napínavý dej, autorka sa s čitateľmi pohrala, za mňa knihu odporúčam.
Romantikuš kniha naparádu! Tandem obľubených autoriek nesklamal a do knihy sa určite zamilujete.