novina novina komentáře u knih

Plavý kůň Plavý kůň Agatha Christie

Konec mě trochu zklamal, ale příběh se mi četl moc dobře :-)

03.05.2019 4 z 5

Zakázané ovoce Zakázané ovoce Jojo Moyes

Mě se kniha líbila. Děj mě pohltil a zajímalo mě jak to s Lottie dopadne. Část s Daisy jsem z počátku vnímala jako druhý příběh, ale čím více jsem četla, tak mi bylo jasné, kde se příběhy protnou. Konec byl docela předvídatelný, ale i tak se to četlo moc pěkně.

08.04.2019 5 z 5

Deníček moderního fotra 3 aneb Historky z rodičovského podsvětí Deníček moderního fotra 3 aneb Historky z rodičovského podsvětí Dominik Landsman

Myslím, že víc už z toho autor nevytříská, teda pokud si s Natašou nepořídí další dítě :-)

06.04.2019 3 z 5

Štědrý večer v 87. revíru Štědrý večer v 87. revíru Ed McBain

Taková jednohubka před spaním, mám McBaina v oblibě a ráda se k němu vracím :-)

19.03.2019 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Já mám Hartla ráda a tohle je jeho typický rukopis. Místy veselé, místy smutné, prostě ze života.

15.03.2019 5 z 5

Paní Stendhalová Paní Stendhalová Rafel Nadal (p)

Ze začátku jsem se do příběhu vůbec nemohla začíst a častokrát jsem knihu odložila. Nakonec jsem ji dočetla. Konec byl napínavý a nečekaný, ale ten zdlouhavý začátek jí ubral na kráse.

09.03.2019 3 z 5

Leo Leo Mia Sheridan

Příběh byl trošku průhledný, ale četl se dobře. Občas jsem tam teda viděla inspiraci 50 odstíny, ale za mě dobrý.

01.03.2019 4 z 5

Poslední výročí Poslední výročí Liane Moriarty

Mě se kniha líbila. Sice byl konec těžko uvěřitelný, ale příběh mě dokonale vtáhl do děje a bavilo mě to.

20.02.2019 4 z 5

Deník (všeho) schopné ženy Deník (všeho) schopné ženy Zita Marinovová

Vtipné nenáročné čtení na jeden večer. Nic jsem od toho nečekala a místy jsem se i bavila.

08.02.2019 3 z 5

Tajemství kůže Tajemství kůže Alice Broadway

Originální kniha na zajímavé téma. Konec byl trošku brzy utnutý, ale i tak jsem spokojená. Netradiční téma mě dokázalo zaujmout a nemohla jsem se od knihy odtrhnout.

03.02.2019 4 z 5

Střípky z Evropy Střípky z Evropy Jiří Mára

No, tohle prostě nebyl můj šálek kávy...

30.01.2019 3 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

První díl byl naprosto jedinečný a těžko ho něco překoná. Luisin příběh ale pokračuje dál a musím říct, že tahle kniha se provedla. Četla jsem jedním dechem. Občas byl děj předvídatelný (knihovna, Samovo rozhodnutí), ale i tak mě kniha moc bavila.

16.01.2019 5 z 5

Nejlepší přítel člověka je mol Nejlepší přítel člověka je mol Magda Jogheeová

Taková nenáročná oddechovka. Fejetony byli krátké, což bylo fajn. Některé mě pobavily, některé nikoliv.

08.01.2019 3 z 5

Desátý kruh Desátý kruh Jodi Picoult

Knížky od Picoultové mám ráda, ale tohle bylo slabší... Znásilnění a vše kolem něj bylo předvídatelné a následné události měli předem známého viníka.

31.12.2018 3 z 5

Tajemství modrých dopisů Tajemství modrých dopisů Emily Bleeker

Příběh mě dokonale vtáhl do děje a já s Lukem a jeho rodinou prožívala jejich osudy. Kniha byla plná smutku, ale také naděje. Rozhodně to není kniha, na kterou brzy zapomenu.

14.12.2018 5 z 5

Zmizet Zmizet Petra Soukupová

Mě tenhle styl psaní prostě nesedí. Dočetla jsem a ihned to bude zapomenuto, nic to ve mě nezanechalo ...

06.12.2018 3 z 5

K moři K moři Petra Soukupová

Moje první kniha od autorky. A asi se na seznam mých oblíbených autorů nedostane. Vadil mi styl psaní, kniha mě vůbec nedokázala vtáhnout do děje a v podstatě jsem ji dočetla jenom proto, abych to měla za sebou.

21.11.2018 2 z 5

Dívka, která psala na hedvábí Dívka, která psala na hedvábí Kelli Estes

Kniha se prolíná mezi současností (příběh Inary) a minulostí z pohledu Mei Lien. Autorka se inspirovala skutečnými událostmi a to dává příběhu jiný rozměr. Kniha se četla moc dobře, příběh je poutavý. Místy až smutný, ale takový už život je.

15.11.2018 5 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata (ilustrované vydání) Harry Potter a Tajemná komnata (ilustrované vydání) J. K. Rowling (p)

Opět skvěle propracovaný příběh, kterému nic nechybí. Odvaha, přátelství, naděje, všeho je v knize dostatek. Fantazie autorky je neskutečná stejně jako ilustrace Jima Kaye.

15.11.2018 5 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Super psychologický thriller! Kniha se mi líbila od začátku do konce. Strhující závěr byl třešničkou na dortu.

02.11.2018 4 z 5