Janizoun komentáře u knih
Příjemné vyprávění o kočičích kamarádech se dětem líbilo. Možná taky právě proto, že moje dětičky jsou taky pro každou lumpárnu :-) Jsou to moji raubíři. Pěkně napsané příběhy, pěkné ilustrace.
Další zpěvník a žádné hodnocení, tak hurá do něj :-) Tento zpěvník obsahuje hity skupiny Kryštof i s akordy. Kdo se učí teprve na kytaru, je tam i pomůcka jak akord vypadá. Tento zpěvník jsem si musela samozřejmě koupit už jako fanynka skupiny "Kryštof" a také ke skupině "Kryštof" patří mé velmi oblíbené město "Ostrava!!!" , tak důvody jsou jasné :-)
Zpěvník obsahuje písničky např. "Křídla z mýdla ", "Střepy"... A nejenže zpěvník skvěle vypadá, ale je skvělý i jeho obsah.
Doporučuji tento zpěvník všem co si rádi zabrnkají a zazpívají ;-)
Krásná knížka, která se četla jedním dechem a rozbrečela mě. Četla jsem i od autorky "Červený adresář" a ten se mého srdíčka dotkl mnohem více, ale i tato krásná kniha si zaslouží ocenit, za mě má také pět hvězdiček. Mně líbilo :-)
Knížky jsem přečetla ze zajímavosti," Jeho banánem" jsem začala :-) a ačkoliv si ráda přečtu i "erotické" knížky nějak mě to nenadchlo. Oddechovka, ale pro mě to nebylo. Věřím, že někomu se tento styl knih může líbit.
Krásná rýmovaná pohádka, krásné obrázky. Tato knížka patří mezi velmi oblíbené a já jí už znám nazpaměť :-)
Vyrostla jsem na Roxette, kniha mě vzala u srdíčka. Smutný, upřímný příběh, který se čte opravdu jedním dechem. Doporučuji tuto knihu všem.
Tak tedy "Matyldo", nevím jak tě ohodnotit... Souhlasím s předchozím komentářem, je to kniha o jednom dni a tak nějak mně osobně se vůbec nelíbila. Dětem trochu jo, ale pozornost u čtení u nich ani nevydržela. Bohužel za mě dvě hvězdičky. Jedna za snahu napsat dětem knížku a druhá za ilustrace.
Tato kniha má být od osmi let, to se mi nezdá, dle mého názoru je ještě pro starší děti. Povídání o mezinárodních psích výstavách např. v Dortmundu, v Erfurtu... o psím titulu CACIB... , uf to byla i pro mě dřina vysvětlit to sedmi a půl leté
slečně :-) A vysvětlovat jsem musela dost termínů, musela jsem se poradit i s "Googlem" :-) , abych pochopila jak to na psích výstavách chodí. Chválím, že je v knize hodně i o přátelství, pomáhání si navzájem... Tak hodnotím tuto knihu průměrem.
To se nedá komentovat, to se musí přečíst :-)
Velmi krásná knížka, velmi se mi líbila a také se moc líbila dětem. Čteno jedním dechem. Super.
Díky této knize, jsem se jako mladá naučila plést, háčkovat... Tuto knihu miluji a je nejlepší z nejlepších na ruční práce. Doporučuji jí všem :-)
Musím pochválit autorku této knihy, protože se mi líbila její fantazie a i celkově děj celé knihy.
Trochu jsem si nemohla zvyknout na cizí názvy, jména, ze začátku jsem měla problém se orientovat v ději, ale pak jsem si zvykla :-)
Tak jsem ubrala jednu hvězdičku. Jinak tento typ četby mám v oblibě.
Srdce mistrů - Zlatá Praha 2024 je kniha pro všechny sportovní a hokejové fandy, tak nesměla scházet v mé knihovně.
V knize je krásné ohlédnutí za loňským mistrovstvím světa, najdete v ní i rozhovory s hráči - naše hochy bojovníky, ale i všechny výsledky zápasů a také nádherné barevné fotografie.
Kapitán Roman Červenka, Jakub Krejčík, Libor Hájek, Lukáš Sedlák... tyto a další naše skvělé hochy v této knize najdete.
Kdo má v srdci "hokejky" tak jako jsou v mém, kniha ho nejen potěší, nádherně si počte, ale bude i hrdý na ty naše hochy, hvězdy, které zářily v Česku na mistrovství světa 2024.
Nádherná obálka - nádherný obsah. Čtení, které si může získat i Vás.
Moc krásná kniha, prostě nádhera. Čte se jedním dechem. Je to historie. A kdo nemá rád "historii" a má rád třeba "Vernerovky", bude se i jemu určitě tato kniha líbit . Za mě určitě doporučuji všem, páč mně se líbí, historie i "Vernerovky" :-)
Tak tato knížka se stala nejen i mou oblíbenou, ale zamilovaly si jí i moje děti. Skvělá knížka. Moc se mi líbí, že každá pohádka má svou písničku! :-) Knížka obsahuje i CD s písničkami - další bonus :-) Perfektně nazpívané Majdou Reifovou. Super!
Všem doporučuji!
Tak tato kniha se mi velmi líbí a musím pochválit styl psaní, nápad a ilustrace.
Gustík nezklamal, super knížka pro děti.
Na dnešní dobu čtivé, úsměvné a pěkné vyprávění o psí školce a Bonifácovi. Jelikož neznám první knihu a v této knize jsem se až tak moc o Bonifácovi nedozvěděla, něco mi tam scházelo... Trochu mi připadalo, že tato kniha až tak o samotném Bonifácovi zase nebyla, ale to je můj názor, názor dospělé :-) Dětem se tato knížka moc líbila (5 a 7 let)., tak jí všichni tři doporučujeme :-)
Krásná knížka o Aničce, moc se mi líbila i mým dětem. Doporučuji.
Tato kniha má čestné místo v mé knihovně. Je mi líto, že zde nemá hodnocení, musím to napravit :-) Kniha je nabitá vědomostmi, historií, průzkumy... vším co se týká archeologie. Má v sobě mnoho informací, mnoho textu, méně obrázků, což mi vyhovuje... Asi je jen pro ty, které archeologie zajímá. Za mě skvělá kniha. Doporučuji :-)
Velmi zajímavá knížka, jsem ráda, že jsem jí četla.