Odehnalka

Kniha není špatná, sice mi chvíli trvalo, než jsem si zvykla na autorům styl psaní, ale musím říct, že v tomto případě je asi o něco lepší film.

Velmi dobrá kniha na oddech a kniha na jeden zátah, protože děj je tak dobře napsaný, že se vám nebude chtít knihu odložit. Můžu jen doporučit.

Je pravda, že chvílemi se to táhlo, klidně mohla být kniha o pár stran kratší, ale i tak jsem se nemohla od knihy odtrhnout a odhalení vraha mě velmi překvapilo! Volání Kukačky mě nadchlo a těším se, až se někdy dostanu k Hedvábníkovi. Navíc Strike a Robin tvoří super dvojku!

Nejdříve jsem viděla seriál a během pauz mezi díly jsem zjistila, že je natočen podle knihy. Takže jsem neváhala a knihu si půjčila. Jak seriál, tak kniha vás vtáhnou a vy se od nich neodtrhnete, dokud to buď nedokoukáte, nebo nedočtete. Děj vás prostě vtáhne, je totiž něčím vyjimečným a má své vlastní kouzlo. Krásný zážitek!

Kdyby to bylo delší, asi bych knihu musela odložit. Po přečtení poslední strany jsem si jen pomyslela: "Co to k sakru?" Děj mě fakt moc nenadchnul, co se mi líbilo, byly úchvatné ilustrace.

Absurdní drama není zrovna můj šálek kávy... Ale tohle mě bavilo!

Zdá se, že jsem si našla dalšího oblíbeného komisaře... Přiznám se, že na jedinečný a neobvyklý styl psaní jsem si musela zvyknout, ale pak děj ubíhal velmi rychle a nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Těším se na další díly!

Kniha, která mě dokázala několikrát rozesmát. Během čtení jsem se ze zvědavosti koukla na kousek divadelní hry a přiznám se, že mě neláká, já zůstanu pouze u knihy.
Knihu jsem hned doporučila své mámě, už jen proto, že jsem zvědavá, jak ona bude na toto dílo reagovat.
Ale doporučuji všem, je to zážitek.

K takovým knihám se hodnocení píše těžko. Skvělá kniha plná kontrastů, hrůz, emocí, ... Tu a tam mi ale děj vázl na dialozích, ale to je asi to jediné, co mi na knize vadilo. Protože knihy od pana Lustiga vás prostě dostanou.

U knihy se musí pochválit hra se slovy, tím pádem také překladatele - pane Hilský, klobouk dolů! Děj mě bavil, ale závěr je na mě moc krátký a také mi vadilo, že jsem se nedozvěděla, co je s dráteníkem. Mezi nejlepší hry od Shakesperarea bych ji určitě nezařadila.

Druhý díl mě nadchl ještě více než ten první. Knihu jsem přečetla jedním dechem, autorčin styl psaní mě oslovil, na oddech příjemná romantická kniha.

Velmi čtivá a oddechová kniha... Pravda, chvílemi možná nedomyšlené a napsané stručně, ale to mi nezabránilo knihu přečíst jedním dechem. Na oddych skvělá kniha, po které si pokračování chcete prostě přečíst.

Kniha mě nadchla až na posledních stránkách. Zatím asi nejslabší, co jsem od Potterové četla. Nápad dobrý, ale bohužel podání a hlavní hrdinka se moc nepovedla.

Knihu jsem přečetla jedním dechem. Neuvěřitelně a geniálně napsané. Až jsem z toho měla husí kůži. Doporučuji.

Musím uznat, že kniha byla napsaná poutavě, krásně se to četlo, ale něco té knize chybělo... Že by pořádný děj? Nevím...

Arnošt Lustig je skvělý spisovatel, jeho knihy doporučuji všem.

Další klasika od anglického velikána, tragédie, která vás chytna a kterou přečtete téměř na jeden nádech. Jeden citát za druhým! Nádhera!

Čteno v angličtině. Hlavní hrdinka mi nebyla vůbec sympatická, nejvíc jsem sympatizovala vlastně se zápornými postavami (u kterých dumáte, zda jsou vlastně záporné). A i v originále bylo oslovení "Babygirl" velmi otravné...

Knižní provedení divadelního představení o tom, jak díky Antonínu Holému existují molekuly, které léčí HIV, nebo hepatitidu B. A nejen díky němu, ale také díky úsilí amerických chemiků. Příběh o tom, jak je vlastně farmacie drahá a riskantní oblast. Doporučuji jak knižní, ale hlavně představení od Dejvického divadla. Krásně zpracované, že i nechemik porozumí.

Knihy od Walliamse si ráda přečtu, ačkoliv nejsem cílová skupina, vždy mi ale připadalo, že pobavit se u nich může i dospělý čtenář. Nicméně Nejhorší učitelé jsou asi to nejslabší, co jsem zatím od autora četla. Některé příběhy bych klidně i vynechala, ke konci jsem se už trochu nutila knihu vůbec dočíst... jestli se o hromadě citoslovců dá vůbec hovořit o souvislém textu. Jsem zklamaná, ale ráda si od autora někdy v budoucnu něco přečtu.