P4vlin4 P4vlin4 komentáře u knih

Jáma Jáma C. J. Tudor

Bavil mě především začátek knihy, poté však napětí polevovalo. Závěr knihy mě vyloženě zklamal. Místy byla kniha opravdu přitažená za vlasy.

26.08.2020 3 z 5

Cizinec přichází Cizinec přichází Mika Waltari

Krátký, drsný, hluboký příběh skvěle zachycující psychologii postav.

30.05.2020 4 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Kniha mě mile překvapila. Čte se lehce, svižně, je napínavá. Oceňuji postupné seznámení s myšlenkami jednotlivých postav. Určitě stojí za přečtení.

17.02.2020 4 z 5

Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Za mě super čtení. Kniha mě chytla od začátku až do konce. Zajímavé psychologické téma.

28.08.2019 4 z 5

Vířivka Vířivka Lucie Konečná

Krátký, ale zajímavý příběh.

20.05.2019 4 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Kniha se mi četla dobře, nenudí, je napínavá. Oceňuji prolínání časových linií. Občas jsem se však ztrácela v hlavním postavách. Místy na můj vkus moc brutální, nechutné.

16.05.2019 3 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Skvělá kniha, četla se sama. Napětí až do konce.

14.11.2018 5 z 5

Některé pasáže humorné. Bohužel se mi však chvílemi stávalo, že jsem se nemohla začíst. Hlavně u vyprávění z minulosti jsem přeskakovala, za což však zřejmě může i má neznalost dějin.

11.06.2018 3 z 5

Za sny Za sny Karin Krajčo Babinská

Hezká knižní jednohubka, přečtena za 2 dny. Moc se mi líbily ilustrace, na konci jsem si i pobrečela.

15.12.2021 4 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Děj trochu nudný, hlavní hrdinové mi byli nesympatičtí. Pro mě velké zklamání, od autorky jsem po předchozích knihách čekala víc.

08.07.2019 3 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Klidné, nenáročné čtení s lehce napínavým dějem. Neurazí.

19.03.2019 4 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Spíše oddechové čtení. Kniha se čte dobře, ale čekala jsem více. Určitě to nebyl ten typ knihy, kterou nemohu odložit, ale neurazí :)

10.09.2018 4 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Ze začátku mě hlavní hrdinka rozčilovala a konec mohl být víc rozepsaný, ale celkově se kniha četla skvěle, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Za mě určitě 5*

14.06.2018 5 z 5

Ostrov Lhářů Ostrov Lhářů E. Lockhart (p)

Od knihy jsem asi čekala víc. Místy bylo evidentní, že je kniha určena pro jinou věkovou skupinu. Konec knihy byl pro mě překvapivý.

11.06.2021 3 z 5

Za zdmi Za zdmi Hollie Overton

Kniha se četla dobře, byla napínavá a zpracovává velmi vážné a aktuální téma. Líbilo se mi netradiční pracovní prostředí hlavní hrdinky. Zarazilo mě pouze řešení situace hlavní hrdinky jakožto inteligentní ženy pracující v trestním právu.

07.05.2021 3 z 5

Vztahy a mýty Vztahy a mýty Jan Vojtko

Parádní kniha. Psaná čtivě, srozumitelně, doplněna případy z praxe. Honzu Vojtka mám zkrátka ráda! :)

12.04.2021 5 z 5

Musím to vědět Musím to vědět Karen Cleveland

Bohužel, po dlouhé době kniha, do které jsem nebyla schopna se začíst a musela ji odložit nedočtenou.

20.10.2019 1 z 5

Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Super oddechové čtení. V knize nechybí ani humor a ironie. Oceňuji tři dějové linie.

28.08.2019 4 z 5

Hlasy Hlasy Ursula Poznanski

Začátek knihy byl pro mě velmi slibný, druhá část lehce zdlouhavá. Stále nové a nové oběti. Pachatele jsem netušila do poslední chvíle, což bylo fajn. Mrzí mě, že postavy byly představeny pouze povrchově a tak nějak mě minuly.

16.07.2018 3 z 5

Příběh lásky Příběh lásky Jan Budař

Nádherně ilustrovaný láskyplný příběh na zamyšlení.

26.08.2020 5 z 5