P4vlin4 komentáře u knih
Bavil mě především začátek knihy, poté však napětí polevovalo. Závěr knihy mě vyloženě zklamal. Místy byla kniha opravdu přitažená za vlasy.
Krátký, drsný, hluboký příběh skvěle zachycující psychologii postav.
Kniha mě mile překvapila. Čte se lehce, svižně, je napínavá. Oceňuji postupné seznámení s myšlenkami jednotlivých postav. Určitě stojí za přečtení.
Za mě super čtení. Kniha mě chytla od začátku až do konce. Zajímavé psychologické téma.
Kniha se mi četla dobře, nenudí, je napínavá. Oceňuji prolínání časových linií. Občas jsem se však ztrácela v hlavním postavách. Místy na můj vkus moc brutální, nechutné.
Některé pasáže humorné. Bohužel se mi však chvílemi stávalo, že jsem se nemohla začíst. Hlavně u vyprávění z minulosti jsem přeskakovala, za což však zřejmě může i má neznalost dějin.
Hezká knižní jednohubka, přečtena za 2 dny. Moc se mi líbily ilustrace, na konci jsem si i pobrečela.
Děj trochu nudný, hlavní hrdinové mi byli nesympatičtí. Pro mě velké zklamání, od autorky jsem po předchozích knihách čekala víc.
Klidné, nenáročné čtení s lehce napínavým dějem. Neurazí.
Spíše oddechové čtení. Kniha se čte dobře, ale čekala jsem více. Určitě to nebyl ten typ knihy, kterou nemohu odložit, ale neurazí :)
Ze začátku mě hlavní hrdinka rozčilovala a konec mohl být víc rozepsaný, ale celkově se kniha četla skvěle, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Za mě určitě 5*
Od knihy jsem asi čekala víc. Místy bylo evidentní, že je kniha určena pro jinou věkovou skupinu. Konec knihy byl pro mě překvapivý.
Kniha se četla dobře, byla napínavá a zpracovává velmi vážné a aktuální téma. Líbilo se mi netradiční pracovní prostředí hlavní hrdinky. Zarazilo mě pouze řešení situace hlavní hrdinky jakožto inteligentní ženy pracující v trestním právu.
Parádní kniha. Psaná čtivě, srozumitelně, doplněna případy z praxe. Honzu Vojtka mám zkrátka ráda! :)
Bohužel, po dlouhé době kniha, do které jsem nebyla schopna se začíst a musela ji odložit nedočtenou.
Super oddechové čtení. V knize nechybí ani humor a ironie. Oceňuji tři dějové linie.
Začátek knihy byl pro mě velmi slibný, druhá část lehce zdlouhavá. Stále nové a nové oběti. Pachatele jsem netušila do poslední chvíle, což bylo fajn. Mrzí mě, že postavy byly představeny pouze povrchově a tak nějak mě minuly.