Pája699 komentáře u knih
Krásné zakončení této úžasné série. Nelze si ji nezamilovat :-)
Všichni bratři měli svůj příběh a já si je všechny zamilovala i s jejich protějšky. Nesnáším loučení…..všichni mi budou chybět.
První polovina knihy se čte lehce…po odhalení otce malé Beccy bych Tristanovi za své chování dala pár facek a nakopala do zadku. I na chování Sydney mi občas přestával rozum stál, ale co, muselo tam být nějaké drama, které mělo samozřejmě šťastný konec .-)
Nebudu nikoho z nich soudit, oba dva měli ke svému chování důvody.
Roztomilá Becca byl tmel celé rodiny. Já si to užila na maximum.
Celou sérii ráda doporučím dalším čtenářům.
(SPOILER) Anotaci jsem si přečetla jen zběžně a z rychlíku a tak nějak jsem si v hlavně udělala představu o čem ta kniha asi bude. To jejich vědění a bádání, jsem si myslela, že bude úplně o něčem jiném :-D tak jsem dostala trochu šok, když to bylo zase takové to samé klišé….budeme si hrát na to, že spolu chodíme a máme se rádi a oni se nakonec opravdu do sebe zamilují.
No nic, i tak jsem četla dál a musím říct, že mě kniha nakonec moc bavila a užila jsem ji :-)
Svěží, vtipné, děj naplněný energií obou hrdinů a jejich přátel.
Vědecké prostředí bylo super a dokonale vykreslené.
Ani nevím proč jsem si myslela, že když příběhy „hlavních“ hrdinů mám za sebou, pokračování bude o ničem….opak je pravdou :-)
Autorka umí skvělé psát a každý příběh je úžasný. Nevyjímaje tohoto.
Obr Van a Livvy…. úžasní človíčkové se srdcem na dlani, kteří by se rozdali jeden pro druhého. Mě si získali hned od začátku .-) ani žádný Nolan mě nerozhodil, i když mi pár kapitol brnkal na nervy :-D Pak nastoupili kluci z BAM – vše pro rodinu a stali se oporou tomuto skvělému páru.
Všechny postavy si zamilujete, hlavně Sammy, dceru Livv. To se nedá skoro popsat, musíte si to prostě přečíst sami!
Celý příběh mě dojímal a o Epilogu ani nemluvím, tam i skoro slza ukápla.
„Na rychlosti nezáleží. Důležitý je pouze směr.“
Tak tohle byl krásný, procítěný příběh plný bolesti, zrady, ale i lásky. Abbi se zotavuje po autonehodě v rehabilitačním centrum, kde potkává fyzioterapeuta Davida, který zná ale tajemství, které by Abbi mohlo obrátit život vzhůru nohama.
Abbi byla silná, sympatická a kamarádská osoba….David….co k němu říct? Prostě ochranitelský zlatíčko. Oba si nejde nezamilovat. Jsou krásný pár…..
Až na otce Abbi, který měl své priority a nechoval se místy podle mého gusta, všechny postavy super.
Už teď se těším na příběh Jane….
,,Vím,že už nikdy nebudu jako dřív,ale ne proto,že by se mnou bylo něco v nepořádku,ale proto , že jsi mě svýma rukama uhladil a dotkl se mého srdce.Chtěla bych to tak znovu a znovu".
Již po 13. se setkávám s mým úžasným oblíbencem Davidem Rakerem a byl to zase skvost!
I když za mě musíte číst opravdu pozorně aby, jste se v postavách, kterých tam bylo opravdu mnoho neztratili.
Krutý, zajímavý, napínaví, promyšlený a dech beroucí děj vás strhne sebou. Fiona, matka od tří dětí před 40-ti lety odešla uprostřed dne z domu a už se nevrátila….
Jaký k tomu měla důvod? Kostlivci tak starý, že vám bude běhat mráz po zádech, probudí k životu nesmrtelný Raker :-)
Opět parádní čtenářská jízda! :-)
Celá tato série je vážně BOŽSKÁ a tento poslední díl, je krásná tečka na závěr mých oblíbenců :-)
Každý díl má něco do sebe, ale za mě pořád vede a je favorit druhý díl.
Pippa a její nezkrotná, veselá povaha vás bude bavit po celou dobu příběhu. S Jensenem se krásně doplňují a tvoří úžasný pár, který k sobě pasuje. Sice chvilku trvá než, si to oba dva uvědomí, ale co už :-D
Závěrečné epilogy všech, vás též potěší. Já mám po přečtení úsměv na tváři :-)
To je snad poprvé, kdy nevím, jak knihu ohodnotit :-)
Mám smíšené pocity. Nejhorší je, když autorka první dílem odstartuje takovou čtivou bombu. Automaticky se počít, že pokračování bude též ve stejném tempu. Tady tomu za mě bohužel tak není. Chvilkama jsem si říkala, jestli to napsala ta samá autorka.
Zde mě nenadchlo prakticky nic. Kniha se čte sice lehce, ale mě nezaujalo vůbec nic. Děj, postavy, zápletka.
Za mě svým způsobem zklamání, ale to neznamená, že na autorku zanevřu. S chutí si přečtu i další tvorbu .-)
Již po třetí se setkávám s úžasnou Tracy Crosswhiteovou, jejím přítelem Danem a úžasnou vyšetřovací partou.
Nesmím samozřejmě zapomenout na ty čtyřnohé chlupáče :-)
Opět strhující, napínavé, akční. Tracy se pouští do vyšetřování 40 let starého případu indiánky Kimi. Byla to opravdu sebevražda, nebo se zatím skrývá víc?
V tomto případě vraha nebylo zase tak těžké uhodnout, ale i přesto mě to bavilo. Asi jako zatím každá kniha autora .-)
I druhá vyšetřovací linka se mi líbila, kterou měl pod palcem Kins…
Těším se na další případ!
Po nezáživném začátku, se to rozjelo ve slušném tempu a zrodil se originální příběh. Ani jsem nečekala, že mě to tak chytne a bude bavit :-)
Neotřelé téma se vzpomínkami. Musí to být hrozně zvláštní pocit. To je jako, když se ráno probudíte v cizím těle. Halli byla statečná a měla kuráž. Nakonec mi i k srdci přirostla a obdivovala jsem ji.
Mě kniha strhla a upoutala. Zajímavá zápletka. Svižné, nápadité, prostě skvělé. Já ji s čistým svědomím doporučím dál :-)
Další skvělá Bryndzovka do sbírky :-) Ne nadarmo mám autora v oblíbených .-)
Každá jeho kniha má něco do sebe a určitě si najde své čtenáře.
Opět se setkáváme se sympatickou Erikou a jejím vyšetřovacím týmem. Vysoce postavení muži tu umírají jak na běžícím pásu a Erika musí najít spojitost a odhalit mazaného vraha, který po sobě nezanechává žádné stopy.
Upřímně nemám ráda, když se do toho míchá politika a velká moc, která vám svazuje prsty. Tyto vlivní lidé Erice házejí klacky pod nohy a nehrají fér. Je to prostě na mě silná káva, jaké jsou v tom čachry a machinace a zametávání pod koberec.
Zase po nějaké době, jsem sympatizovala s vrahem, protože odhalení motivu je znepokojující a smutné zároveň.
Konec za mě trošičku divný a nedotažený, ale jinak je to čtivý a napínavý příběh.
500 stránek nabitých luxusním dějem! :-)
Ze začátku jsem si říkala, jestli to není trochu moc a nebude příběh zbytečně natahovaný…ale ne. Byla to spanilá jízda od první stránky do té poslední….
I po přečtení jsem jako ve snu, stačí zavřít oči a opět se ocitnu ve Francii....luxusní jachta, vítr vám vane po tvářích, sluníčko příjemně hřeje, slyšíte šum moře, vlny vás ukolébávají. K tomu si přičtěte krásného, chvilkami nabručeného Xaviera a jeho úžasnou dceru Dauphine….Joooo Josephine jsem docela záviděla :-)
Kniha plná emocí, příslibů lepších dní. Holky, ta atmosféra, ta se nedá pořádně vyjádřit slovy!
Za mě pecka a všema deseti doporučuji!
Téma mě určitě nalákalo a na knihu jsem se těšila. Jako na každou od autorky.
Ale tady jsem trošičku narazila a snad poprvé měla problém :-D
Po hádce s otcem se ztratí 9-letá Avery….ztracené dítě, už jen z tohohle mrazí….co se vlastně stalo? Kam se Avery poděla? Unesl ji někdo? Tohle všechno zní hrozně lákavě, ale mě to neoslovilo.
Děj se mi táhl a já se už těšila, až bude konec. Všichni lžou, jsou si nevěrní, každý má svého kostlivce ve skříni. Všichni mi upřímně přišli divný :-) Přijde mi to pořád to samé dokola…….
Měla jsem i problém tomuto příběhu uvěřit. Takhle smýšlí 9-leté dítě? Za mě průměr a autorka má o dost lepší knihy.
Mám neskutečně ráda, když od knihy nic nečekáte a ona vás pak dokonale semele a uzemní :-)
Tak to se mi stalo právě teď. Tuctová obálka, kniha zarezervovaná v knihově záměnou za jinou :-D a ona z toho vyšla taková mafiánská pecka!
Perfektní příběh, plný humoru, dynamiky, vtipné dialogy, akce, láska i trochu toho napětí.
Kniha je skvěle napsaná a ať děláte co děláte, nejde jen tak odložit z ruky :-)
Všechno začíná, když si Nero jede do Ameriky pro svoji budoucí nevěstu….všechno se zkomplikuje, když se seznámí s Lisou. Nevěstu si sice odveze, ale ne tu, pro kterou si přijel .-)
Lisa je temperamentní, vzpurná, divoká a rozhodně nepodléhá egu a šarmu Nera. Toho neskutečně vytáčí a zároveň přitahuje.
Jejich příběh je jak třešnička na dortu. Ani jsem to nechtěla, ale našla jsem si další oblíbenou autorku!
Trošku přemýšlím nad tím koncem. Moje hlava si to ale přebrala tak, že to dobře dopadlo, aspoň v to doufám :-)
„Každý mafián počítá s tím, že jeho život nebude tak dlouhý jako životy jiných lidí, ale i přesto doufá, že se to nestane příliš brzy.“
Kniha je to skvělá a určitě perfektně napsaná a která stojí za přečtení. Nejde totiž odložit.
Chápu tak velké hodnocení…Mě tu trošičku vadilo to, že mi příběh připomínal jinou knihu, jiné autorky. Nebudu radši jmenovat, protože kdo by tu knihu četl, by hned věděl, jakým směrem se to bude ubírat.
A taky že joooo, jako bych četla přes kopírák, jen některé situace jinak upravené. Takže z druhé části už mi nepadala brada jako jiným čtenářům :-) už dávno před tím jsem tušila, jak to bude pokračovat. Nikdy není nic takové, jak se na první pohled zdá!
S radostí a s chutí si přečtu další tvorbu autorky.
Kniha se čte svižně, jako na běžícím pásu. Autor každopádně umí čtenáře zaujmout a vtáhnout do děje, ale tak nějak trochu zbytečný díl..aspoň pro mě. Co jsme se dozvěděli? Vlastně nic moc. Prostě po Kettovi půjde teď celé podsvětí…s tím snad musel počítat.
Sice sejmul drakovi hlavu, ale „posluhovačů“, kteří nechtějí být odhaleni je stále moc a ty si přejí jediné….Kettovu smrt.
Musím uznat originalitu tohoto vraha. Byl jak chameleon a byl k vám blíž, než si dokážete představit.
Doufám, že další díl se bude odehrávat v jiném duchu a budou se řešit vraždy, ne z vlastních řad .-)
Kniha mě i přesto bavila. Akční, napínavé, zajímavé…..
Mazec…..další případ s detektivem Markem Heckenburgem a s celým oddělením sériových zločinů.
Co na to sakra říct? :-) Šokující, zvrhlé , drsné a nervy drásající příběh. Autor si mě už získal prvním dílem a po přečtení této knihy, budu v sérii určitě pokračovat.
Figurkou v této psycho šachové partii, by jste nechtěli být. Promyšlené od začátku až do konce. Já se nenudila ani chviličku.
Pomaloučku otevírám třetí díl…..
(SPOILER) Tahle série se mi snad nikdy neomrzí :-) Již po 15-té se setkáváme s náčelnicí Katie Burkholderovou a s celou amišskou komunitou a její skvělou vyšetřující partou. Samozřejmě nesmím zapomenout na Tomasetiho .-)
Aden Karn je brutálně zavražděn kuší na cestě do práce. Podle příbuzných a kamarádů, je milý a laskavý. Je tomu ale skutečně tak, nebo se pod povrchem skrývá něco víc?
Čím déle se Katie zabývá případem, tím víc zjišťuje, že Aiden měl dvě tváře. Jeho mysl byla zvrácená a nahnilá.
Příběh se čte krásně, ale mě tam do pěti hvězdiček něco chybělo. Proto dávám krásné 4 hvězdy.
Tady jsem měla i v nose co se týče odhalení pachatele. Tipla jsem si hned, jakmile o něm byla v příběhu zmínka. Musím se pochválit :-D
Konec byl krásný. Zakončený svatbou. Jen doufám, že se o ni dozvíme ještě něco víc. Klidně tím může další příběh začínat. ANO si zatím neřekli, takže……?
„Při čtení téhle knihy jsem dech nejen zadržovala, ale příběh Mariny mi ho doslova vzal.“
Tento komentář je na obálce knihy a nemohu než jen souhlasit a lépe bych to nenapsala.
Tento příběh vás strhne a opravdu při čtení zadržujete dech. S počtem otočených stránek víc a víc.
Marina byla neskutečně silná žena. Prošla si peklem, ale neztrácela víru a dokázala se odrazit ode dna.
Život ji nachystal hodně překážek, ale nevzdávala se a po všem co se jí stalo, žila naplno.
Chování sourozenců a matky ve mně probouzel akorát odpor a nepochopení. Člověku nemá cenu něco vysvětlovat, když o to nestojí a stojí si zarputile za svou pravdou a iluzí.
Určitě doporučuji!
Kurňa, tak tohle byl vážně napínák jak prase :-D Wow, zase peckovní díl. Autor začíná zvyšovat laťku hodně vysoko. Každý díl je originální a návykově čtoucí .-)
Kett jede se svojí rodinou na dovolenou, aby si odpočinuli, nabrali síly, a hlavně zapomněli na předešlé události. Osud ale zase zamíchá kartami a Kett se pouští do dalšího vyšetřování, kde zmizeli 4 dospívající děti. Jako nápovědy jsou jim nahrávky na kazetách, které děti vylákaly z domu…..
Pátrání se rozjíždí a to co vypluje napovrch vám vezme dech.
Jooo tomuhle říkám opravdu smrtící kolotoč. Takové rozuzlení jsem nečekala…..
Moc sem si i oblíbila celý Kettův tým, Portera i Savageovou. Krásně se doplňují a jejich vtipné hlášky vás baví.
Noooo a poslední pár vět vás usvědčí v tom, že i v dalším dílu se nudit nebudeme a máme se na co těšit :-) Já jsem připravená!
(SPOILER) „Dokázal bych strávit každý den tím, že bych tě znovu a znovu poznával, Charlie. Nevěřím, že bych se toho někdy nabažil“.
Upřímně jsem se tohoto spojení autorek bála. Moc jsem jim nevěřila a hodnocení knihy taky není žádná sláva. Tady je jasný důkaz, že se nemá soudit na první pohled .-) Každý jsme přeci jiný……
Já patřím do té skupiny čtenářů, které kniha neskutečně bavila. Vcucla mě a vyplivla až na samém konci :-D Četla jsem bez dechu…
Silas byl neskutečný charakter a mazel :-) K Charlie si tu cestu musíte průběhem knihy prokopat, ale nakonec si vás získá i ona.
Ztratit každých 48 hodin paměť a nevědět kdo jste, čím jste...za mě něco nepředstavitelného.
Z konce jsem nebyla zklamaná, ale upřímně jsem celou dobu čekala na to velké finále s konfetami, a to se na 100% nedostavilo. I když mezi řádky, je napsané vše.
Nikdy nepřestaň. Nikdy nezapomeň.