Patlalca komentáře u knih
Kniha mě mile překvapila. Dostala jsem se k ní díky čtenářské výzvě. Přečetla jsem během tří dnů jedním dechem.
Deník vhodný k zamyšlení nad naši a japonskou kulturou. Zejména pokud žijete v kraji, kde působí řada japonských firem. Pomohlo mi to pochopit jejich mentalitu. Vůbec netuším, kde se v takové kultuře mohl vyvinout system Kaizen. No možná, že je to tou jejich sebedisciplínou, ke které jsou vychováváni již od narození.
Právě dočtena, mě i dceři se moc líbila, předpokládám, že až bude umět číst tak se k ní vrátí.
Doba francouzské revoluce je velmi zajímavé téma. Avšak tento díl docela zdlouhavý, spád měla až tak poslední třetina knihy.
Od Talismanu mě pomalu tato Sága přestávala bavit. Tento díl mě zase opět vtáhl a opět to začíná být zajímavé. Přečteno jedním dechem a jdu se pustit do dalšího dílu. Anglie v období Jakobitů se stává pro mě velmi zajímavým tématem. Čtu i jako knihu před spaním.
Úžasná kniha, vřele doporučuji. Přečetla jsem téměř jedním dechem.
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Ukazuje obraz Španělska 50. let. Určitě si nezaslouží špatné hodnocení.
Opravdu druhý díl mě také překvapil a je mnohem lepší než prví. Trilogie má správný spád. :-)
Ačkoliv to není četba nad kterou by se muselo dlouho složitě přemýšlet, jde spíše o takovou jednodušší relaxovku. Proto jsem jí přečetla jedním dechem. Moc se mi tento zvláštní druh fantasy líbí, kde snad jedinou nadpřirozenou bytostí jsou čarodějové.
Také mě moc nezaujalo, většinou se dal děj předvídat.
Moc mě to nadchlo, četla jsem Agatu Christie a čapla jsem i po jiných detektivkách např. od Alexander McCall Smith. Tato detektivka se mi líbila tím, že je tam použitý český humor. Přečetla jsem jedním dechem a na stole mám už další detektivku od této autorky. Je to taková oddychovka. :-)
Moje první kniha od této autorky. Velmi mě povídky chytly a jen doufám že ty další knihy co od této autorky přečtu budou ještě lepší. :-)