Pauvka komentáře u knih
Druhy dil teto podivne knihy s mnoha podivnymi postavami me tak nenadchl jako prvni. Jsem rada ale, ze i v tomto dile autor spestril vse fotografiemi :-)
Moc pekna knizka :) ale nepsat si jmena hrdninek a k tomu co maji spolecneho, byla bych v lese uz po 3 kapitole :) to doporucuju ;)
Moje prvni kniha od tohoto autora. Cetla jsem uz lepsi detektivky. Mrzelo me, ze se clovek dozvi kdo vrazdi z prvnich 100 stranek :/. A ten konec se svetlici mi prisel pretazenej za vlasy. Nicmene sahnu po dalsich knihach od p. Bryndzy.
Prvni kniha od teto autorky a musim rict, ze jsem byla z 90% spokojena. Cekala jsem, ze na konci knihy jeste nabehne Lucas a udela toco - a ono nic. A konec s tim dedouskem?? No uvidim co dalsi dily, treba tam se dockam toho toca s Lucasem :-)
Dobra napinava kniha. Sice na me az moc postav, ale to k tomuto zanru asi patri :-)
Knihu jsem louskala 2 mesice. Nakonec jsem ji teda docetla, ale uz nikdy vic. Nemam nic proti lidem, kteri v Boha (i ja sama verim, ze nejake duchovno je) ale cist o tom neni pro me :-)
Jakoo, konec na me osizenej :( Nejak nevim, kdo je Viki :-O. Miluju Harryho, miluju Bradavice, miluju cely jeho kouzelnicky svet. Bude mi vse mooc chybet. Brala bych pokracovani o jeho detech :-). Cela serie se autorce povedla! Obulela jsem smrt nekterych akteru, nerikam ze ne. Proste pecka, kterou si prectu jeste nekolikrat!
Napinave cteni. Necist po vecerech, precetla bych ji jednim dechem :-)
Harry a jeho svet je pro me srdcova zalezitost. Taky mi ukapla slza u poslednich stranek.. Ve filmu mi chybela zminka o Voldemortovich rodicich. Kez bych mela sanci aspon jednou sedet ve Velke sini na jejich hostine a dlabat ty dobrutky, o kterych nejednou mluvili!! :-) proste 5
Podle ostatnich komentaru jsem myslela, ze to bude supr kniha, ale me vubec nezaujala :/
Srdcová záležitost. Možná to bude znít divně, ale těšila jsem se na Bellatrix. Ve filmu ji hraje má oblíbená herečka a role se ujala na jedničku. J přesně taková, jako je ta v knize = čůza jedna :-D
Nejde nemilovat. Dil, kdy se pribeh pro deti zmenil na napinave a akcni cteni❤ diky za to, ze Harry je!
Nemohla sem se dokopat ke čtení. Mě kniha nezaujala a přelouskala jsem jí jen skrz výzvu.
Čtu po třetí a určitě ne naposledy. Moje dětství. Miluju kouzelný svět H.P.
Dočetla jsem a nevím co říct.. je ve mě tolik pocitů.. jsem z toho vážně čudná. Pro mě naprosto šokující příběh. A asi nikdy nepochopim ty zvěrstva co se tam děly. Jsem vážně moc moc ráda, že tato kniha se mi díky výzvě dostala do ruk!! Toto všem fakt doporučuju přečíst!
Harry je pro me srdecni zalezitost. Nikdy me neomrzi jak knihy tak i film. Kamen ctu po x.. a budu se vracet nejen k tomuto dilu, ale ke vsem. Kamen mudrcu me vraci do detstvi ❤.