Pavlnka
Knihy tohoto autora mám velmi ráda, jsou takové oddechové, ale zároveň zajímavé a vždy mě potěší, že zločiny tu byly dáááávno před staletími.

Výborná napínavá kniha od začátku do konce. Trochu mě zklamal epilog ale dejme tomu.

Velmi pěkné oddechové čtení. Autor mě ještě nezklamal :)

Pěkná kniha pro mládež, jsem zvědavá na hvězdy, které mají být lepší.

Začátek knihy mě nadchl a četla jsem jením dechem. Konec mi už tak poutavý nepřišel, ale celkově hodně dobrá kniha s velmi dobrou zápletkou.

Moc pěkně napsaná kniha, přečeta jsem jí jedním dechem.

Zajímavá kniha, ale moc věděcká - spoustu pasáží jsem přeskakovala :-D. Konec velmi překapivý :)

Jsem hodně zklamaná - minulé díly jsem přečetla jedním dechem. Bohužel u této nikoli, nevím, čím to je, ale když jsem se přistihla, že oddaluju odchod do postele, jen proto, abych ji nemusela číst, tak jsem to vzdala :( Začala jsem číst něco jiného, ale bohužel, když se mě švagrová ptala, o čem je tento díl, nemohla jsem si ani vzpomenout - vzpomněla jsem si na všechny ostatní. Zkusím si dát načas a vrátím se někdy jindy. Opravdu velké zklamání.

Opět nezklamala, zajímavá a těším se na pokračování. Jen ten konec mě překvapil.

Kniha mě pořád baví, ale některé postavy mě matou. Některé postavy se vytratily tak nějak záhadně - jen zmínka že byli popravení. Je to trochu matoucí a jsem zvědavá, jestli se to v druhém díle spraví.

Velmi dobře čitelná a zajímavě napsaná kniha. Je sice určená dětem, ale od první stránky jsem se nemohla odtrhnout a při některých pasážích i slzičky ukáply. Starší dceři doporučím, ale mladšímu ještě číst nedám.

Prvních asi 100 stran bylo poměrně nudných a pokračovala jsem ve čtení jen kvůli doporučení. Pak to začalo být zajímavé a měla jsem problém knihu odložit :). Konec byl opět takový do ztracena. Těším se na druhý díl.

Sáhla jsem po ní v neděli z nudy, ale moc dobře jsem se pobavila. Přečetla jsem jedním dechem. Fakt dobré oddychové čtení.

Určitě zajímavá kniha, ale připadá mi, že to je psáno podle šablony. Konec mi přišel takový rozpačitý - pořád jsem čekala ještě něco. Jiné knihy autora se mi líbily více. Možná jsem byla až moc natěšená :)

Není to kniha, ke které bych se vracela. První kniha autora mě zaujala více.

Moc pěkná kniha, která zaujme i dospělého :). Občas přišlo překvapení v odlišnosti od filmové verze, ale o to více mě čtení bavilo.

Super knížka, která udržuje čtenáře v napětí. Nemohla jsem se dočkat večera, abych si zase mohla číst :)

Perfektní a zajímavá knížka. Přečetla jsem jedním dechem. Prostě autorka opět nezklamala.

Je to taková průměrná kniha. Závěr byl nečekaný, hodně jsem se dozvěděla o Islandu, ale nesedí mi styl. Nebyla to ztráta času, ale určitě se k ní vracet nebudu.