Pavouček2

Pěkně čtivé, ale smutné čtení. Hodně vás to vtáhne do vesnického života, jen je škoda, že ani jedna z postav, tam nebyla šťastná.

Čtivý jako vždy, jen ten obrat u charakterů mi přišel až moc přehnaný, kord u toho syna. Ani za zlatý prase bych ho nevzala zpátky :-D Nemám ráda, když ženy neví co se svým životem BEZ chlapa. Nejdřív na něj nadávají, jak s ničím nepomůže, o dítě se nestará, ani si s ním nehraje, ale když od něj odejde, má se hůř. Strašnej omyl, má se jen a jen líp, už jen, že volněji dýchá...

Hodně silný příběh. Ten z vás už nezmizí.. Dvakrát jsem u toho brečela, jak želva. To se mi naposledy stalo u knihy Slavík. Tu knihu si musím pořídit domů. Zkouknula jsem i film, když jsem zjistila zde v komentářích že existuje, ale byla to chyba. Ten film se z knihou nedá srovnat, ten žádné city nevyvolá.

Poslechla jsem si jí jako audioknihu a VÝBORNÝ ! Doporučuju :-)

Nádherná kniha, která mě stále nutila číst dál a dál :-)

Poslechnuto jako audiokniha, čte Jakub Saic a moc se mi k tomu hodil. Bavilo mě to a vždy jsem se těšila na další poslouchání. Rozhodně to budu doporučovat dál a vyzkouším další dílka tohoto autora :-)

Čtivý, ze začátku drsný, smutný... Jen mě mrzí ten konec, byl moc urychlenej, že ani slza neukápla, a že jsem čekala, jak budu uslzená...

Poslechnuto jako audiokniha, kdy hlavní postavy měli svůj hlas a tím jsem se krásně orientovala ve vyprávění. Navíc ta krásná hudba...

Poslechnuto jako audiokniha, kde určité situace byly podbarvené hudbou, nebo jiným zvukem. Stojí za přečtení, nebo poslechnutí.

Za mě taky zklamání, musela jsem jí odložit ani ne v půlce. Jak už zde bylo psáno...

Nádherná knížka o životě v horách, jak to měly ženy těžké, úplně mě to vtáhlo do jejich života. I ta jejich mluva.. Až na ten poslední příběh, ten tam snad ani nemusel být.

Ze života, čtivý až běda :-D Mám moc ráda normální příběhy ze života, které jsou rozepsanány do několika let. A toto je opravdu povedený kousek, ke kterému se vrátím :-)

Skvělý čtení, to nářečí nemělo chybu, to k těm příběhům prostě sedlo. A u posledního příběhu ze začátku jsem se od srdce smála, jak ta babka na toho dědka nadávala, jak jí vadilo i jen jak kouká :-D takový fakt ze života.

To se moc hezky poslouchalo, hlas Dany Černé patří mezi mé oblíbené a strašně mi k tomuto příběhu sedl. Bavilo mě to a vím, že si to zase někdy poslechnu. A příznám se, o tom že sem kdysi přišlo kvůli občanské válce tolik Řeků jsem nevěděla. Moc zajímavý příběh.

Konečně něco taky z po války... je to čtivý ale za mě by to mohlo být o dost podrobnější, ten jejich život, vztah s holčičkou..

Čtivý i když vlastně smutný příběh... za mě by to mohlo být i víc podrobnější :-)

Čte se dobře, bavilo mě to, ALE! I když je to tlustá kniha, málo jsem se vžívala do postav, jejich život, vztahy.. by mohlo být za mě podrobnější :-D

Poslechnuto jako audiokniha a oproti předešlému dílu, tenhle mě bavil od začátku do konce :)