Pavouček2 Pavouček2 komentáře u knih

Podbrdské ženy Podbrdské ženy Jana Poncarová

Pěkně čtivé, ale smutné čtení. Hodně vás to vtáhne do vesnického života, jen je škoda, že ani jedna z postav, tam nebyla šťastná.

26.07.2019 4 z 5

Mama Mama Táňa Keleová-Vasilková

Čtivý jako vždy, jen ten obrat u charakterů mi přišel až moc přehnaný, kord u toho syna. Ani za zlatý prase bych ho nevzala zpátky :-D Nemám ráda, když ženy neví co se svým životem BEZ chlapa. Nejdřív na něj nadávají, jak s ničím nepomůže, o dítě se nestará, ani si s ním nehraje, ale když od něj odejde, má se hůř. Strašnej omyl, má se jen a jen líp, už jen, že volněji dýchá...

18.04.2019 4 z 5

Klíč k minulosti Klíč k minulosti Tatiana de Rosnay

Hodně silný příběh. Ten z vás už nezmizí.. Dvakrát jsem u toho brečela, jak želva. To se mi naposledy stalo u knihy Slavík. Tu knihu si musím pořídit domů. Zkouknula jsem i film, když jsem zjistila zde v komentářích že existuje, ale byla to chyba. Ten film se z knihou nedá srovnat, ten žádné city nevyvolá.

25.03.2019 5 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Poslechla jsem si jí jako audioknihu a VÝBORNÝ ! Doporučuju :-)

09.06.2018 5 z 5

Slavík Slavík Kristin Hannah

Úžasná! Nezapomenutelná!

10.10.2016 5 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Nádherná kniha, která mě stále nutila číst dál a dál :-)

05.08.2014 5 z 5

Mizení Mizení Jiří Březina

Poslechnuto jako audiokniha, čte Jakub Saic a moc se mi k tomu hodil. Bavilo mě to a vždy jsem se těšila na další poslouchání. Rozhodně to budu doporučovat dál a vyzkouším další dílka tohoto autora :-)

13.06.2023 4 z 5

Sběratelka sirotků Sběratelka sirotků Ellen Marie Wiseman

Čtivý, ze začátku drsný, smutný... Jen mě mrzí ten konec, byl moc urychlenej, že ani slza neukápla, a že jsem čekala, jak budu uslzená...

16.03.2022 5 z 5

Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

Poslechnuto jako audiokniha, kdy hlavní postavy měli svůj hlas a tím jsem se krásně orientovala ve vyprávění. Navíc ta krásná hudba...

09.11.2021 4 z 5

Osvětimská ukolébavka Osvětimská ukolébavka Mario Escobar

Poslechnuto jako audiokniha, kde určité situace byly podbarvené hudbou, nebo jiným zvukem. Stojí za přečtení, nebo poslechnutí.

10.02.2021 4 z 5

Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

Za mě taky zklamání, musela jsem jí odložit ani ne v půlce. Jak už zde bylo psáno...

19.11.2020

Druhý život Marýny G. Druhý život Marýny G. Vladimíra Klimecká

Nádherná knížka o životě v horách, jak to měly ženy těžké, úplně mě to vtáhlo do jejich života. I ta jejich mluva.. Až na ten poslední příběh, ten tam snad ani nemusel být.

11.05.2020 5 z 5

Co neodvál ani čas Co neodvál ani čas Hana Marie Körnerová (p)

Ze života, čtivý až běda :-D Mám moc ráda normální příběhy ze života, které jsou rozepsanány do několika let. A toto je opravdu povedený kousek, ke kterému se vrátím :-)

06.05.2019 5 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Skvělý čtení, to nářečí nemělo chybu, to k těm příběhům prostě sedlo. A u posledního příběhu ze začátku jsem se od srdce smála, jak ta babka na toho dědka nadávala, jak jí vadilo i jen jak kouká :-D takový fakt ze života.

03.03.2019 4 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Nádherná knížka!!

26.04.2017 5 z 5

Až uvidíš moře Až uvidíš moře Scarlett Wilková

To se moc hezky poslouchalo, hlas Dany Černé patří mezi mé oblíbené a strašně mi k tomuto příběhu sedl. Bavilo mě to a vím, že si to zase někdy poslechnu. A příznám se, o tom že sem kdysi přišlo kvůli občanské válce tolik Řeků jsem nevěděla. Moc zajímavý příběh.

24.02.2025 4.5 z 5

Návrat nežádoucí Návrat nežádoucí Lenka Potůčková

Konečně něco taky z po války... je to čtivý ale za mě by to mohlo být o dost podrobnější, ten jejich život, vztah s holčičkou..

19.03.2024 4 z 5

Símka Símka Lucie Hušková

Čtivý i když vlastně smutný příběh... za mě by to mohlo být i víc podrobnější :-)

29.01.2024 4 z 5

Falknovská huť Falknovská huť Vlastimil Vondruška

Čte se dobře, bavilo mě to, ALE! I když je to tlustá kniha, málo jsem se vžívala do postav, jejich život, vztahy.. by mohlo být za mě podrobnější :-D

06.06.2023 3 z 5

Černé světlo Černé světlo Peter May

Poslechnuto jako audiokniha a oproti předešlému dílu, tenhle mě bavil od začátku do konce :)

06.12.2022 4 z 5