Pavouček2 Pavouček2 komentáře u knih

Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Petra Jirglová

Souhlasím s převahou zdejších komentářů.

18.05.2020

Přátelé Přátelé Kelsey Miller

No za mě taky docela zklamání. Čtivá je, ale o natáčení, hercích, přešlapy, v.i.p. hosté, vedlejší postavy, prožitky... to tam není :-(

10.02.2020 2 z 5

Zlomení andělé Zlomení andělé Gemma Liviero

Mě velmi bavila, hodně čtivá.

03.01.2020 5 z 5

Sexy kočky Sexy kočky Luděk Stínil

Dobrý, knížky od něj jsou jak jednohubky, do kterých se rychle začtete i rychle dočtete :-) a zatím mě každá co jsem od něj četla bavila, konec byl ale dost smutný.

13.09.2019 4 z 5

Podle náhodného výběru Podle náhodného výběru Max Eisen

Opravdu neuvěřitelné, čím vším si Max prošel, že se tohle dá přežít!! ... Navíc, jsem ráda, že zde bylo i dál napsáno, jak se musel o sebe postarat, po konci války. Jen mě mrzí, že tam ještě není popsáno, jaké to pro něj bylo, když se po letech na to místo vrátil.

04.02.2019 5 z 5

Nezlomný Nezlomný Hana Hindráková

Neskutečný!! Nechápu, ať jsme kde jsme, kde se v lidech bere taková agresivita, navíc k dětem... Místy mi bylo až zle... Sice vše dobře dopadne, ke konci jsem byla i vážně dojatá a uslzená, ale je děsný, co se kde děje. To ze mě nezmizí...

Klobouk dolů před spisovatelkou, že se do toho dala a Njorův příběh sepsala. A doporučila bych to jako povinnou četbu do škol, aby si ty dnešní děti uvědomili, jak se žije jinde a vážili si toho, co tu mají.

17.12.2018 5 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Rozhodně čtivý a bavilo mě to, ale čekala jsem od toho trošku víc, na to jak je to vychvalovavný.

29.09.2018 3 z 5

Kdo jinému jámu kopá... sám do manželství padá Kdo jinému jámu kopá... sám do manželství padá Alena Jakoubková

Četlo se to svižně, oslovení pro tolik dětí slovem haranti mi nějak nevadil, při velkým počtu dětí co tam bylo. Spíš to jídlo... nevím, je to přehnaný, už vidím jak každá kamarádka připravuje 2-3 hlavní jídla na každý sraz...

12.02.2018 4 z 5

Miluju tě... i s natáčkama Miluju tě... i s natáčkama Alena Jakoubková

Velmi čtivé.I když opravdu nepochopitelné, že hrdinka nevzala do zaječí hned z kraje.

09.12.2017 4 z 5

Přežít Přežít Piers Paul Read

Neskutečně silný příběh. Doporučuji nejdřív tuhle knihu a potom Zázrak v Andách, kterou vypráví Nando ze svého pohledu.

04.12.2017 5 z 5

Nezapomeň na mě Nezapomeň na mě Luděk Stínil

Pěkná, svižná, zajímavá a z dnešní doby z pohledu kluků, moc mě bavila.

01.05.2017 5 z 5

Sushi v dushi Sushi v dushi Eva Urbaníková

Pecka, ani jsem nečekala že mě to bude takhle bavit a jsem moc ráda za pohled, jak se žije v Japonsku - já bych to nedala, hlavně tu pokoru, chlapi versus ženy, ale hlavně studenej odchov děti. Musím říct, že toto je už třetí kniha, která mě od ní vážně nadchla (Nakresli mi vítr je perfektní a Příliš osobní známost) Ale jsou od ní i takové, které mi prostě nesedly.

08.04.2017 5 z 5

Rodina ze dne na den Rodina ze dne na den Rowan Coleman

Toto pokračování bylo takové nemastné neslané, to věčné připomínání toho co bylo a jak se cítila už jsem musela přeskakovat, dočteno, jen abych věděla jak to dopadne, i když to bylo jasný.

27.03.2017 2 z 5

Jozova Hanule Jozova Hanule Květa Legátová (p)

Film zbožňuju. Poslechla jsem si jí jako audioknihu a výborný, vím, že jsem ji neslyšela naposledy. Jen bych byla radši kdyby to četla Aňa Geislerová :-)

05.03.2017 5 z 5

Vůně života Vůně života Táňa Keleová-Vasilková

Pěkné čtení, jako vždy, jen mi to také přišlo urychleně napsané..

02.01.2017 4 z 5

Rybí krev Rybí krev Jiří Hájíček

A je i moc hezká jako audio kniha, kde jí čte Dana Černá :-)

01.08.2016 5 z 5

Nakresli mi vítr Nakresli mi vítr Eva Urbaníková

Mám ji rozečtenou a jsem do ní začtená, čte se úžasně :-)

27.01.2016 5 z 5

Těžší než nebe: Životopis Kurta Cobaina Těžší než nebe: Životopis Kurta Cobaina Charles R. Cross

Nejlepší biografie co jsem kdy četla, opravdu propracované, čtivé a vážně klobou dolů před autorem.

27.01.2016 5 z 5

Dobrý proti severáku Dobrý proti severáku Daniel Glattauer

Po tom co jsem viděla tuhle knihu v cyklu LISTOVÁNÍ www.listovani.cz, v podání Věry Hollé a Pavla Oubrama, který to tak nádherně zahráli, neodolala jsem a přečetla si první i druhý díl.

16.04.2015 5 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Mě tahle kniha zklamala, furt jsem čekala, kdy se do ní začtu a nestalo se. Nejlepší z ní byl epilog.

14.03.2015 2 z 5