Pepina19 komentáře u knih
za mě to bylo dobré čtení, něco bylo předvídatelné, ale konec překvapil, slušná česká detektivka
Líbilo se mi to, vzhledem k tomu, že mi stále leží v hlavě, za mě velmi slušné...
To mě dostalo. Dokonce jsem začala víc cvičit :o)
Kniha se mi líbila, jen konec mi přišel trochu překombinovaný.
Pokračování se kupodivu povedlo a i přes mé obavy jsem si tuto knihu vychutnala. Dobré čtení.
Bomba kniha, silný příběh o tom jak se v jednom domě vystřídají v průběhu dlouhých let různé rodiny, různí lidé s různými a hodně odlišnými povahami, a mají své důvody proč chtějí v tomto domě bydlet. A dům si o tom myslí své.
Hlavní hrdinka je velmi sympatická už jen tím jak miluje knihy, to máme věru společné. Příběh je milý, nenáročný, ale potěší, zahřeje i pobaví. Hezký zážitek.
Bizarní, krvavé, ale stálo to za přečtení. Některé povídky mi budou ležet v hlavě dlouho třeba Zub za zub...atd.
Alice mě prostě bavila. Její babička byla strašidelná a matka byla také svým způsobem podivínka, tak proč by Alice měla být "normální".
To vyprávění mě bralo za srdce, jak se říká. Vzpomínala jsem na své babičky a představovala jsem si jaká budu za x let já.
Nebylo to špatné, ale na mě pomalý rozjezd a předvídatelný děj.
Tato kniha se četla velmi dobře, překvapivý vývoj a nepřekvapivý závěr. Dobře napsané, stále vás to nutí číst dál, protože také chcete vědět co se vlastně před dvaceti lety stalo.
Wow jsem nadšená, to je po dlouhé době co mě detektivka od zahraničních autorů naprosto nadchla. Je to napínavé, dalo by se říci "hrůzostrašné", konec drsný...
Na další případ Eleny Blancové netrpělivě čekám
Rosnička je podle mne slabší než Potkan, protože jsem vraha odhadla celkem brzy, ale to nemění nic na tom, že je to dobře napsané a stojí za přečtení.
Jo tak to byla opravdu jízda a to rozuzlení mě fakt dostalo. Určitě stojí za přečtení.
Protože máme Šumavu rádi a vracíme se tam, ze mě to byl zajímavý příběh. Líbilo se mi to a věřím, že se tak mohlo po válce na Šumavě žít.
Líbila se mi víc než první kniha Opravdových zločinů.