Pepina19 komentáře u knih
Za mě letos nejlepší thriller, který jsem četla a o to víc mě těší, že se jedná o českou literaturu. Příběh dvou sester, kterým autorka říká Rusalka a Meluzína. Napětí se stupňuje s každou stránkou a čtenář netuší kdo je vlastně v tomto příběhu ten zlý. Jednoznačně perfektní !!!
Protože máme Šumavu rádi a vracíme se tam, ze mě to byl zajímavý příběh. Líbilo se mi to a věřím, že se tak mohlo po válce na Šumavě žít.
Zajímavě poddaný příběh postavený na dost hrozném příběhu, který se skutečně stal a o kterém jsem četla.
S Májou budete prožívat chvíle, které by nikdo nechtěl zažít. Děsivé a zároveň velmi čtivé.
Šumavu jsme si párkrát s manželem prošli a rádi se tam vracíme, také proto pro mě byla tato kniha zajímavá a přitažlivá. Příběh se mi líbil a závěr je velmi nečekaný. Dobře vystavěné napětí a každá postava tak trochu podivín. Velmi dobré čtení.
Poslechla jsem si audioknihu, mimochodem skvěle načtené Martinou Hudečkovou a Emilem Hruškou. Příběh nebyl špatný, ale vraha jsem uhodla celkem brzy.
Příjemná oddychovka na večer, určitě si ráda přečtu další díl ze života sourozenců.
Opět perfektní, víc nejde napsat, protože jak jsem pročítala předchozí komentáře, bylo v nich řečeno vše, není třeba opakovat, že DD píše návykově.
Líbila se mi víc než první kniha Opravdových zločinů.
Audiokniha - skvělé načtené, příběh velmi zajímavý, překvapivý, místy hodně drsný a vcelku hodně smutný.
Už dlouho jsem od paní Keleové nic nečetla, tak jsem si ji chtěla připomenout. Je to hezké čtení. Příběh čtyř žen, které se znají léta a kamarádí spolu. Za mě dobrý relax.
Tohle bylo hodně těžké čtení, myslím tím jak působí celý příběh Símky (Simony) od jejího dětství až do dospělosti. Tolik obětí ze strany Símky a proč vlastně. Výborně napsané, chytne to za srdíčko.
Vyšetřovatel Robert Kett a jeho dcerky, mi sedl už v knize "Doručovatelky". Zlý pes je čtení svižné, napínavé, zajímavý nápad i když možná málo pravděpodobné, ale kdo ví......
Mně to ohromně sedlo, atmosféra strachu z různých podivnosti mi ježila chlupy na těle.
Takže za mě super čtení na dlouhé podzimní večery.
Děsivé kriminální případy, které se staly v nedávné minulosti v naší republice.
Smutný příběh matky bojující za spravedlnost v případu násilné smrti její dcery.
Opět výborné. Dva případy a každý za sebe velmi zajímavý. Ten s Barborkou mě hodně zasáhl. Ten s batoletem jsem ke konci trošku předvídala.
Smutné, drsné a velmi emotivní. Stojí za přečtení. Příběh týraných žen a je celkem jedno, že to v tomto příběhu byly z Irska, protože se to děje všude. Pravděpodobnější nám bude připadat příběh Sary, toto týrání si člověk dovede představit i když je stejně nepřijatelný jako příběh Joy, Noreen a Mary, který je naprosto otřesný.