PetaZ

Kniha byla teda hodne ctiva, dalsi zenska autorka thrilleru, ktera se toho fakt neboji.. Tak snad dalsi dily serie vyjdou i u nas

3.5 z 5.. Po prvotnim nadseni moje nalada pri cteni opadavala, protoze to bylo pak porad dokola, chytili, osvobodili, chytili, osvobodili atd..

4.5 z 5... Nez prisel treti ponor, tak se mi kniha cetla dobre, ponura atmosféra z pribehu jen salala, ale pak.. No beru to tak, ze se autorka snazila z toho vybrat co nejvic co je v jejich silach.. Rozhodne lepsi, nez knihy o domech a muzu doporucit

Hvězda dolu za nudnych prvnich asi 140 stran a snad uz teda je pribeh ukonceny, at to autorka netaha z paty, jak treba predchozi dil.. :)

Porad me neprestane udivovat s jakou gracii autorka sve knihy psala.. I kdyz jsem se vzdy snazila si knihy vic vychutnat, nikdy se mi to nepovedlo a stranky jsem hltala a ani tady to nebyla vyjimka.. Nejdrive mi bylo Chesky hrozne lito a Gretu jsem v podstate odsuzovala, situace se ale pochopitelne pak uplne otocila.. Nevim co dal k tomu psat, krasny pribeh plny emoci..

Uz davno od tehle knizek necekam horory, ale bavi me cist příběhy o starych domech, bavi me, co si autor, v tomto pripade Darcy o danem dome vymysli.. Proto plny pocet.. Ctiva kniha s docela zajimavym napadem

2.5 z 5.. Kniha co sejde z oci, sejde z mysli.. Jevilo se to slibně, ale nakonec to teda zadna hitparada nebyla..

(SPOILER) Myslim, ze s Jamesem se to stalo uplne jinak, nez jak to bylo prezentovano a snad se to v dalsim dile dozvime... Jinak opet velice ctivy dil a rekla bych, ze se hodne veci zmeni.. A jeste poznámka k Nicholasovi, to bude poradny zmetek a nemyslim, ze se srovna, spise naopak bude jeste horsi.

Vraha jsem neodhadla a pribeh zaujal stejne jako ty predchozi.. Autorce psani opravdu jde..

Pekny pribeh plny beznaděje i naděje.. V takový konec jsem alespoň částečně doufala.. Těším se na další knihy autorky

Jako celek se mi kniha libila, jen jsem cekala, ze bude trochu o necem jinem, proto hvezda dolu..

To, ze autorka pise rozvlacne, to mi nevadi, jen si rikam, jestli to tentokrat nebylo az moc.. Jinak byl pribeh krasny a predvidatelny tak napul.. Kazdopadne budu moc rada, pokud autorka jeste nejake knihy napise

No nejak nedokazu si z knihy sednout na zadek.. Hlavni postava me rozcilovala az do konce, takove radoby mucedniky v oblibe urcite nemam...

Tak mam to za sebou.. Skvely zacatek, pak zbytecne se tahnouci dej, ktery me teda opravdu moc nebavil a ukonceno na par strankach.. Moje druha autorova kniha a opet zadne nadseni.. Sanci mu ale jeste dam..

No teda.. Takove uzasne zakonceni serie jsem ani necekala, zvlast po tom, co jsem se dozvedela, ze to bude dopisovat jeji syn.. To propojeni rodin vsech sester bylo proste wow.. Konec jsem obulela, i kdyz jsem asi od poloviny tusila, ze bude takovy.. Klobouk dolu

Kniha se mi hodne libila, i kdyz horor to opravdu nebyl.. Rozuzleni me mile prekvapilo, byla jsem uplne mimo v hadani :)

Prvni tretina knihy byla jako parodie na scooby doo, pak misty az zbytecne utahane a vycucane z paty, coz je skoda, protoze ten pribeh mel velky potencial.. Horor? Ne. Ducharina? Ani nahodou..

Jsem rada, ze se dej vratil zpet na uroven, ktera se mi libi, po pro me nezazivnem predchozim dile, to bylo prijemne poznani, ze me serie neprestala bavit..

Jsem ráda, že konečně vznikla i kniha o Carpathii, o Titanicu jich je dost, ale o této záchranné lodi je informací a knih málo, vlastně tato je první na kterou jsem narazila... Četla jsem ji opravdu s dechem zatajenym s myšlenkou, že si nikdo nedokáže ani představit tu hrůzu tolika lidí bojujících o život.. James Cameron se sice o to pokusil, ale jsem přesvědčená, že to byl jen zlomek skutečnosti.. A lodě, které nereagovaly na tísňové volání Titanicu? K tomu se vyjádřit nechci, chápu, že se to stalo v noci, ale přesto....