peterkovasona | Komentáře u knih | Databáze knih

peterkovasona peterkovasona komentáře u knih

Deník depresivní holky Deník depresivní holky Petra Svobodová

Kdyz nedokazes popsat svuj stav, tahle knizka ti to pomuze udelat. Jen ty pribehy na konci by byt nemuseli.

13.06.2019 4 z 5

Povídky podivných Povídky podivných Ransom Riggs

Parádní doplněk k trilogii

28.01.2019 5 z 5

Jak přežít v kostce Jak přežít v kostce Sylva Vespalcová

Moc jsem se u toho pobavila

20.02.2018 5 z 5

Hlasy Hlasy Ursula Poznanski

Jsem absolutně unešená.

12.02.2018 5 z 5

Sběratel motýlů Sběratel motýlů Dot Hutchison

Byla to moje první kniha tohoto žánru a byla jsem zklamaná. Těžko se mi četla, chvílemi jsem se ztrácela. Bohužel zamme nemůžu doporučit.

30.01.2018 2 z 5

Lesní lišky a další znepokojivé příběhy Lesní lišky a další znepokojivé příběhy * antologie

Krásná vazba.. za mě nejvetsi top jsou Lesní lišky a Temná zhouba, uzda smrti. Ten zbytek pro mě nebyl to práve ořechové

11.01.2018 3 z 5

Utěšitelky Utěšitelky Ruth Hallo

Úžasná kniha, hltala jsem každou stránku. Tato kniha není lehké čtení, i já jsem musela některé věci rozdychavat a nechápala jsem jak něco takového se mohlo odehrávat.

09.01.2018 5 z 5

Zizi: O pejskovi, který se učil meditovat Zizi: O pejskovi, který se učil meditovat Torey Hayden (p)

Když člověk čte tuto knihu,tak si uvědomí že je fajn zvolnit a věnovat se vnitřnímu klidu..

05.01.2018 5 z 5

Dva krůčky po mokrém písku Dva krůčky po mokrém písku Anne-Dauphine Julliand

O téhle knize není co psát...

23.10.2017 5 z 5

Zpackaný život Zpackaný život Yvonne Keuls

Kniha super, jen me mrzí, že konec byl takový nedokončený.

01.02.2017 5 z 5

Milovala jsem tyrana Milovala jsem tyrana Caroline Bréhat

Kniha byla vcelku zajímavá.. ale myslím, že jsou lépe psané a čtivé jiné knihy...
Lehce jsem se u ní nudila, pro mě málo záživná, pořád bylo vše dokola..

16.03.2014 2 z 5

Holčička, která nechtěla vyrůst: můj boj proti anorexii Holčička, která nechtěla vyrůst: můj boj proti anorexii Isabelle Caro

Kniha me trochu zklamala... dej moc protáhlý a o samotném tématu se Pise az skoro na konci...

16.12.2013 3 z 5

Půlminutové horory Půlminutové horory * antologie

Velice mě kniha zklamala, nepřišlo mi ani vtipný ani strašidelný....

15.12.2013 1 z 5

Zachránit! Příběh ženy, která ukrývala rodinu Anne Frankové Zachránit! Příběh ženy, která ukrývala rodinu Anne Frankové Miep Gies

Výborná kniha, četla se sama... :)

08.12.2013 5 z 5

Týraná Týraná Dianne Schwartz

SIlný příběh, ale že by mě to zvedlo ze židle to se říci nedá...

28.11.2013 4 z 5

Na vlastní kůži Na vlastní kůži Kate Holden

Stala se z mých oblíbených knih... :)

Mé syny zničil heroin Mé syny zničil heroin Elizabeth Burton-Phillips

Luxus.. Drsná knih, až z toho jde mráz po zádech. Doporučuji :)

Kulička (3 povídky) Kulička (3 povídky) Guy de Maupassant

Bylo to hezké,ale čekala jsem, že se tam něco stane a ono nic:) ale, ráda se k ní někdy vrátím

28.11.2013 3 z 5

Romeo a Julie / Romeo and Juliet Romeo a Julie / Romeo and Juliet William Shakespeare

Klasika, která je krásná a citlivá :)

Láska nebeská z Notting Hill Láska nebeská z Notting Hill Ali McNamara

Největší slátanina, kterou jsem kdy četla. Chybí vtip, je nudná.. člověku hned dojde co bude následovat.. Ale někomu tyto knihy můžou vyhovovat je to prostě jednoduchá oddychovka

23.11.2013 2 z 5