Peti081 Peti081 komentáře u knih

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Bohužel jsem chvíli váhala jestli knihu dočíst,prokousávala jsem se dějem,četlo se mi těžce. První kniha se mi líbila,tato mě až tak nenadchla.Dočetla jsem jen pro to rozuzlení.

01.01.2019 2 z 5

Továrna na sny Továrna na sny Anie Songe

Milá knížka,hezké čtení. Již ten nàzev je kouzelný a inspirativní,plňme si své sny. Tvorbu Anie sleduji již několik let a moc se mi líbí tak i knihu hodnotím velmi kladně.

03.12.2019 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Druhá kniha,kterou jsem od autora četla a jsem spokojená,opět čtivé,napínavé,těším se na další

03.08.2019 4 z 5

Prokletí Schwartzovy vily Prokletí Schwartzovy vily Anna Beatrix Bártová (p)

Takový začátek jsem tedy nečekala,moc dobře mi nebylo.Dále se rozvinul zajímavý příběh s nádechem tajemna. O napětí nebyla nouze. No já bych ve vile nezůstávala....

13.05.2019 4 z 5

Zmizení Samanthy Shipleyové Zmizení Samanthy Shipleyové Joy Fielding

Moje první setkáni s autorkou a zklamaná nejsem ač jsem před nedávnem četla Manželé od vedle a téma je velmi podobné.Kniha má spád,stále jsem musela číst a velmi rychle jsem byla u konce.Jako matka dvou dcer se mě příběh dotýkal,krutých 15let a zlo od těch,od kterých by to člověk nečekal.

23.04.2019 4 z 5

Ochutnávačka Ochutnávačka V. S. Alexander

Válečný příběh z druhé strany,se mi líbil,kniha se četla dobře.

23.04.2019 4 z 5

Dokonalé ticho Dokonalé ticho Rosamund Lupton

Z knihy opravdu sálal chlad,ale napětí tam moc nebylo,spíš jsem byla unavená z neustálé jízdy a dočetla jsem jen,abych se dozvěděla konec.Příběh se mi zdá dost nepravděpodobný a tak bohužel dost velké zklamání.

25.03.2019 2 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knihu jsem přečetla během dvou dnů,ale i tak jsem se ke konci už ztrácela a přemýšlela jsem,kdo ke komu patří.Ale i tak hodnotím kladně,styl psaní autorky se mi líbí,nápad zajímavý s propojením postav jen jsem čekala zajímavější konec.

10.01.2019 4 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Přečetla jsem velmi rychle,ale spíš kvůli čtenářské výzvě,hezký nápad s možností přehrát si písničky,kdo má rád milostné příběhy můžu doporučit.

05.01.2019 3 z 5

Zátiší Zátiší Louise Penny

Zdařilá detektivka s napínavým dějem.

01.01.2019 3 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Kniha čtivá a napínavá jen jsem očekávala trochu víc,ale asi jen kvůli velké medializaci.Za přečtení určitě stoji.

01.01.2019 2 z 5

Mazací tramvaj Mazací tramvaj Magda Stachula

Kniha mě opravdu bavila,přečetla jsem za velmi krátkou dobu. Děj napínavý,když se pomalu rozplétalo propojení postav,byla jsem zvědavá jak vše dopadne.

05.08.2019 4 z 5

Přátele měj nablízku Přátele měj nablízku Paula Daly

Kniha čtivá,napínává.Ač mi to někdy přišlo překombinované,byla jsem zvědavá na závěr.

04.06.2019 4 z 5

Dobrá tak akorát Dobrá tak akorát Barbora Šťastná

Vtipné,pohodivé čtení

25.05.2019 4 z 5

Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Kniha byla zajímavá a krutá zároveň.Přečetla jsem docela rychle jen jsem po všech těch ovacích na knihu asi čekala trochu víc.

05.03.2019 3 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Po stálém doporučování a chválení Cartra jsem se pustila do čtení první knihy. No špatné to určitě nebylo,chvílemi hodně napínavé,ale čekala jsem přeci jen trochu víc.Další knihu zkusím,třeba mi sedne lépe.

22.02.2019 4 z 5

Co by můj syn měl vědět o světě Co by můj syn měl vědět o světě Fredrik Backman

Tak bohužel jsem čekala víc,občas jsem se pobavila,usmála nad rodičovskými strastmi,ale za půlkou už jsem chtěla,aby byl konec.

31.01.2019 2 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Líbil se mi hlavní hrdina,některé pasáže mi přišly zdlouhavé,ale jinak příjemné čtení s napětím

01.01.2019 3 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Kniha se mi četla velmi dobře,do děje mě vtáhla a tak hodnotím kladně. Takže za mě ano,doporučuji.

01.01.2019 5 z 5

Chůva Chůva Gilly Macmillan

Kniha se mi líbila, děj svižně utikal.Jen ten konec nemusel být tak rychly.

06.03.2020 4 z 5