Petra-Nela komentáře u knih
Druhá knížka co jsem četla od Asijského spisovatele, první byla Kocour, který zachraňoval knihy od Soseki Natsume, přišlo mě že mají zajímavý styl psaní. Knížka mě v určitých místech připomínala knížku Sejdeme se v knihkupectví. V knížce byly odkazy na jiné japonské autory, ráda si od nich něco přečtu.
Knihu jsem četla do výzvy, a zapomínala na můj roční pobyt v Bostonu, USA, kdy jsem byla Au pair a moje hostitelská rodina byly velcí čtenáři, tak jsem trávila hodně času v knihovně, i poslechem Audio Knih. Bylo to super.
Knížku jsem četla do výzvy, objevila jsem ji díky sestře, má je všechny stáhnuté na Čtečce. Moc se mi líbila a ráda si přečtu další dobrodružství Gabry a Malinkym
Knížku jsem si v loni stáhla z Databáze knih a teď jsem ji četla, hodila se mi do výzvy,ráda bych si přečetla i další knížky od Škvoreckého. Seriál Hrochy pro Patera Knoxe jsem kdysi viděla.
Přečetla jsem to na jeden zátah, knížku jsem dostala k Vánocům od sestry.
Knížku jsem si koupila do série, tu první jsem vyhrála na dětském karnevalu, a moc se mi líbila, doufám že si dokoupit i další díly. Super čtení
Knížku jsem četla na doporučení mé sestry, byl to velice dobře napsaný příběh.
Knížka se mě líbila i film byl pěkné natočený, hlavně ty vizuální efekty.
Mam 4 Knížku Stopy Hrůzy s letní tématikou, tak jsem je začala číst, příběh se mi libil
Knížku jsem našla v knihovně na veřejné poličce, četla jsem ji neb se mě hodila do výzvy. Musím říct že mě velice zaujala svým vyprávěním i řečí.
Viděla jsem kdysi film, v roli Lidušky (Jiřina Štěpničková) a moc se mi líbil, tak jsem teď měla možnost přečíst si knížku. Příběh byl pěkný i když se smutným koncem. Ve filmu to dopadlo dobře.
Videla jsem Film, ma to doma na DVD, je to muj oblibeny musikal a ted jsem cetla knihu, moc se me libila, bylo tam vic informaci nez ve filmu
Krasny divci roman, prvni dve knizky jsem necetla, ale tahle se me libila. I ja se musela jako mlada vyrovnat ze smrti sveho otce, moc pekne napsane
Moc krásný příběh i když moc kratkỳ, mohl byl víc rozepsan, staročestina mě ze začàtku dělala problemy, ale pak jsem si zvykla,
Knížku jsem četla poprvé před 24 lety, když mě otec umřel na rakovinu. Dnes jsem ji četla po druhé, v rámci osobní vỳzvy. Téma příběhu mě zaujal, moc se mě líbilo setkavaní klubu, a hlavně jejich historky, škosa že to nemělo víc dílů, přišlo mě to moc uspěchané.
Konečně jedna knížka ze Serie Fearstreet která ma Happy end. Moc se mě líbila.
Čekala jsem Happy End, ale nekonal se, začatek knihy byl temny, ale takove veci se ve skutečnosti stavaly, konec me překvapil