PetraN17 komentáře u knih
Jestli bude série pokračovat, rozhodně budu číst. Neuvěřitelně se mi líbily všechny díly a jsem zvědavá, kam to povede.
Série je hodně čtivá, drsná a nedá se jen tak odložit
Jsem moc ráda, že jsem si nechala všechny knihy stranou a přečetla najednou :))
Po první sérii mi bylo smutno, že už jsem ji dočetla, ale tato mi to skvěle doplnila a po přečtení jsem spokojená.
Knížka mi nudná nepřipadala ani v nejmenším :)
Ráda se dozvídám, proč ta která postava jedná tak jak jedná a provázání tří generací žen se mi moc líbilo. Je také pravda, že Moyes je má oblíbená autorka a její styl psaní mi sedí :))
Moc jsem se těšila na novou knihu a byla jsem hodně překvapená.... Žánrově naprosto jiná, ale líbila se mi. Jen po dočtení zůstává otázka - pravda, nebo lež??
Ale příště bych prosila zase o návrat :))
Pokud chcete zažít lesk a třpyt Orientu, poznat život žen a dívek v Turecku, lásku až za hrob, potom je tato kniha to pravé. Je psána začátkem minulého století a je to znát i na překladu, který jsem si užila :)
Vůbec jsem netušila, že bude třetí díl ( už se v těch sériích začínám pomalu ztrácet ), ale po přečtení to dává smysl. Je to takové uzavření návratem na začátek a samozřejmě hezký konec.
To u těchto knih přímo očekávám, takže jsem spokojená :))
Krásná knížka psaná humorně o vážných věcech. A ten nápad příběhu mě dostal :)
Čím budeme číst více takovýchto knih, tím spíš si uvědomíme, že to není pouze minulost a že i když ten známý nepřítel byl poražen, těch neznámých je mnohem víc, než si myslíme.
Knížka se čte moc hezky, líbí se mi psaní příbehů na základě skutečných událostí a knížku doporučuji, i když při představě dětí v roli “špionů” a “ ošetřovatelů” mi běhá mráz po zádech ....
Já jsem se začetla rychle, než jsem se rozkoukala, byl konec. Ale čekala jsem větší odhalení ....
A kde skončil pes???
Pokaždé, když toto minidílko čtu, vzpomenu si na slogan z Arabely - Děti v dědky proměnil :))
Tak jsem si myslela, že konečně znám vraha hned na začátku knihy..... jaké bylo moje překvapení, že i po všech odhaleních, když jsem přehodnocovala viníka, to bylo nakonec všechno úplně jinak :)))
Moc povedená kniha
Kulti se mi líbila moc, tato knížka ale ještě víc :)
Mám ráda kanadské žertíky a takové pošťuchování..... bavila jsem se
Lepší než třetí díl, teď jen zase čekat na pokračování :)))
Také dobrý díl, trochu trvalo než jsem zase najela na kolej Callanach ... teď jdu pokračovat dalším dílem :))
Tak jsem objevila novou oblíbenkyni :))
Knížky jsou krásně “lidské” a moc hezky se čtou. A navíc při čtení této jsem zjistila, že mám také velkou slabost pro naprosto “nezbytné” pomocníky do kuchyně
Pokud je to začátek série, dávám čtyři hvězdy. Konec je totiž nějaký nedorešený.... Jinak tak na tři.
Knížka se ale četla dobře, postavy jsou zajímavě odlišné od běžné představy
Četla jsem teď na stejné téma Náš Coney Island - pokud nechcete takovou citovou smršť :)
Když jsem začala číst, měla jsem pocit, že jsem druhý díl dočetla včera... Okamžitě stejná atmosféra až do konce knihy.
Líbila se mi moc a tuším pokračování ??