Petruska95 Petruska95 komentáře u knih

Sedm manželů Evelyn Hugo Sedm manželů Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid

Krásné, poutavé čtení. Děj mě velice překvapil stejně jako konec.

10.08.2023 5 z 5

Jsi tam, brácho? Jsi tam, brácho? Marek Herman

Velmi silná kniha. Podle mě by si jí měl přečíst každý rodič. Stránky krásně ubíhaly a já jsem po přečtení přesvědčená, že jsem dobrá máma!

20.09.2022 5 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

Knížka se mi velice dobře četla. Děj mě pohlitil a každé odložení knihy bylo těžší a těžší. Kniha Vás nutí číst dál a dál. Za me velice povedené a poutavé čtení.

04.06.2022 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Kniha se výborně četla, měla napínavý děj. Za tři dny jsem jí měla přečtenou. Byla to moje první kniha ze židovského prostředí a nikdy bych nevěřila, s jakým zápalem ji budu číst.

03.04.2022 5 z 5

Výchova dívek v Čechách Výchova dívek v Čechách Michal Viewegh

Tak trochu nevím, co si mám o knize myslet. Chtěla jsem ji odložit, ale nakonec jsem ji přečetla celou. Od autora jsem ještě četla Báječná léta pod psa a to se mi líbilo mnohem víc.

21.05.2021 1 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Super příběh, ale takový konec jsem teda nečekala. Knížka se pěkně četla.

17.05.2021 4 z 5

Únik Únik Nora Roberts

Ze začátku jsem se nemohla moc začíst. Knihu jsem odložila a sáhla po jiné od stejné autorky a tu jsem přečetla jedním dechem. Pak jsem se vrátila k téhle a dočetla jí. Kniha už mě potom bavila. Moc se mi líbil děj, skvělý nápad.

03.05.2021 4 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Ze začátku jsem se do knížky nemohla začíst. Ale zhruba od půlky jsem se od ní nemohla odtrhnout. Skvěle napsáno. Určitě to nebyla poslední knížka od tohoto autora.

26.03.2021 4 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Knížka se mi skvěle četla. Kdo je vrah jsem zjistila až v předposlední kapitole. Bylo to velice napínavé a čtivé.

24.02.2021 5 z 5

Náš manžel Náš manžel Jo Jakeman

Že začátku mě kniha moc nebavila, nemohla jsem se začíst. Ale pak jsem se začetla a děj mě překvapil, takový vývoj příběhu jsem nečekala.

11.01.2021 4 z 5

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Knihu jsem poprvé četla, když jsem ještě chodila na základní školu. Proto jsem se rozhodla si všechny čtyři díly přečíst znovu. První díl jsem doslova zhltla. Znám to skoro nazpaměť, proto mě překvapilo, jak mě kniha doslova vcucla.

18.10.2020 5 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Pan Bryndza nezklamal. Opět jsem od něj četla další výbornou knihu a už se nemůžu dočkat, až vyjde další.

29.09.2020 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Do knížky jsem se nemohla vůbec začíst. Ani mě moc nebavila. Neříkám, že je špatná, jenom jsem asi zvyklá na jiné autory.

07.08.2020 2 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Prvních pár stránek mě nebavilo, ale pak jsem se začetla a nemohla přestat. Kniha mě úplně pohltila a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Líbila se mi, ale takový konec jsem nečekala. Trochu mě zklamal..

06.06.2020 4 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Kniha mě úplně pohltila, nemohla jsem se od ní vůbec odtrhnout. Skvěle se četla. Akorát mi přišlo, že kniha měla rychlý konec. A co Ester? Mohla se do děje vložit klidně trochu dříve. Každopádně, výborné čtení!

30.03.2020 5 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Po první "kapitole" jsem myslela, že knihu ani nedočtu, ale dala jsem jí ještě šanci. Nakonec to nebylo tak špatné. Je to takové lehké oddechové čtení.

19.03.2020 3 z 5

Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

Kniha se mi líbila, ale strašně dlouho jsem ji četla. Nevím čím to bylo, snad množstvím postav, nemohla jsem se moc soustředit a tím pádem se pořádně začíst. Ne že by kniha nebyla dobrá, to ne, ale v určitých pasážích byla zdlouhavá. Každopádně doufám, že se budeme moci těšit na další díl.

07.03.2020 4 z 5

Řvi potichu, brácho Řvi potichu, brácho Ivona Březinová

Kniha se výborně četla. Život s autistou je tady velice hezky popsaný a po přečtení určitě každý pochopí, že to není jednoduché, mít takové dítě doma.

05.03.2020

Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Další skvělá kniha.

27.12.2019 5 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Chvíli mi trvalo, než jsem se do knihy pořádně začetla. Do poslední chvíle jsem nevěděla, kdo je vrah a to mě na knížkách baví. Za mě super, i když se mi Volání kukačky zdá o malinko lepší.

18.11.2019 4 z 5