petulkapeta komentáře u knih
"Vedu pestrý osobní život, děkuju za optání."
"Jasně, tak děsně pestrej, že jsi napůl zamilovanej do Kinsley."
"Nejsem napůl zamilovanej do Kinsley."
"Pardon. Jsi úplně zamilovanej do Kinsley."
"Nejsem do ní zamilovanej."
"Možná jsem trochu nahluchlá, dítě moje, ale rozhodně ne natvrdlá."
Tak Kinsley me na začátku nastvala,jak muze knihomolka hodit s knihou,kdyz se ji nelibi dej,to se proste nedela.. Jinak babca i deda nemeli chybu a milovala jsem casti,které vyprávěl Josh. Toho jsem si zamilovala hned.
,,Člověk, který žije tak dlouho jako ty, by neměl být tak zabedněný. Ale takoví jsou asi zkrátka všichni muži, ať jim je dvacet nebo dvě stě dvacet."
,,Jsem dost chytrá, abych věděla, že logika a rozum neznamenají vůbec nic, pokud jde o to, do koho se zamiluješ.“
Konečně k sobě nasel cestu i poslední par. Riley a Doyl bojovnici srdcem i duší. Krasne zakončení serie s úžasným epilogem
„Řekl jsi jí, že ji miluješ? Cítím to," ozvala se Sasha. ,,Je to tak silné, že to nejde nevnímat. Řekl jsi jí to?"
K čemu by to bylo? Mám dojem, že by ji to jenom rozesmutnilo. Nechci, aby se vrátila domů s lítostí."
„Nemyslím, že srdce někoho jako Annika by někdy litovalo lásky. A věřím, že láska dokáže zázraky."
Měsíc brzy projde úplňkem.“ Na modré obloze bylo vidět bledý kotouč.
,,Pak jí budou zbývat už jenom dva cykly. Někteří lidé dostanou celý život, jiní jen pár chvil. Musím si opakovat, že záleží na tom, co podnikneš s tím, co máš."
Annika a Sawyer, no miluju jeji nevinnost,vyjadřování a uprimnost a on no zkratka cestovatel jakd ma byt.
,,Lhal jste mi."
,,Nikdy jsem vám nezalhal."
„Vynechaná pravda..."
„Není vždycky lež. Někdy je to jen osobní rozhodnutí."
,,Jsi moje světlo, Sasho. Moje hvězda a můj mír."
Tak tohle me hodně bavi spojeni magie,fantasy,lasky..super. v prvnim dile zamerene na Sashu a Brena jejich chemie je hodne zhava..
Sup na dalsi dil...
,,Jo, přesně. Pár polibků ničemu neublíží, to, že s ním spím, přece nic neznamená, mám to pod kontrolou, můžu kdykoli přestat. Láska je prostě na nic! Nutí lidi dělat šílené věci, a to dokonce i v případě, že přesně ví, jak šílené jsou. Normálně ti hrábne, a když konečně přijdeš k rozumu, můžeš tak akorát uklízet trosky."
Moc se mi libili ruzne narážky na filmy,serialy a tak...pozadi muzikalu pomada byl skvely napad. Pokud mate radi knihy s tematem od nenávisti k lasce,tak tahle je jedna z nich a komu se nelibi jak se Charlee a Noah chovali no coz,kazdy se chova nějak..
,,Tohle tetování jsem si nechala udělat v den, kdy jsem ucítila takovou lásku k tvému tátovi. A vy brala jsem si tohle, protože kdybych tehdy měla popsat lásku, bylo by to spojení mých dvou nejmilejších věcí. Jako by se moje milovaná poezie vtělila do me milované písně." Zase se na mě podívala a tvářila se smrtelně vážně. „,Po znáš to, Bene. Až budeš ochotný obětovat to, co pro tebe znamená nejvíc, jen abys viděl, že je ten druhý šťastný, pak to bude pravá láska."
Uzasne,jak jinak,byla to zase jizda jako na horske draze... Bena jsem si zamilovala,kdo ne..a Fallon tu jsem si oblibila to byla dvojice
Pekny příběh, kde chlap netouží jen po sexu. Chce vic a hlavně jak bylo krasne,když si uvědomila jak ho miluje..
,,Pokud to neuděláme... nebudeme objevovat naši vzájemnou touhu... bude nás to sžírat jako kyselima. Třeba jsi natolik silná, že to ustojíš... Zapři sama sebe a běž, jdi si... Já tě nechám. A už mě nikdy neuvidis, Sylvie."
Na to ze to byla hq tak dost dobre,umela bych si to představit delší..tahle autorka píše tak ze to cloveka vtahne do děje
,,Krása je v očích toho, kdo se dívá, holka. Nevím, jak mě vidíš ty."
„Miluju tě tak, jak mě těší vůně starých knih. Miluju tě tak, jak v chladný den miluju horkou koupel. Miluju tě stejně jako sonety, zmrzlinu a plavky, ve kterých nevypadám, jako bych byla z tvarohu. Miluju tě tak, jak mám v zimě ráda slunce na tváři. Tak, jak moc mám ráda, když se v letní den vracím autem z pláže a z rádia hraje moje oblíbená písnička.“
O boze jak jsem si Camerona zamilovala a jejich vyšetření a přezdívky mě neskutečně bavili,ale jedno velke minus je podle mě to,že zo nebylo jako v predchozi knize vypravěno z obou pohledu,tusim,že by zo bylo ještě lepší.
„Není ten typ, co utíká," namítl jsem. „Je spíš ten typ, co v tobě zažehne oheň, pak klidně odejde a ty shoříš na popel."
Rayford se zachichotal. „To bude švanda."
vlasech. „Láska nejsou motýlci, holčičko. Žádná podlamující se kolena. Je to lví hrdost. Smečka vlků. Něco jako kryju ti záda, i kdyby mě to stálo život, protože na rozdíl od románku, který při prvních známkách potíží pohasne, láska bojuje až do konce. Když jde o lásku, půjdete do války pomstít i nejmenší přečin. A oprávněně. Protože ze všech úžasných a strašných věcí, které v tomto životě můžete zakusit, láska jako jediná přetrvá.“
To teda bylo něco miluju ty přiběhy kde jsou do sebe zamilovaní a nepřiznaji si to nebo neuvědomuji. Bianka byla super razna a prostě skvěla a to co dokazala s Jaxem. Jen mi tam chyběl epilog...
„Víš, co jsem si představoval, když jsem to stavěl?" "Co?" Pohrávala jsem si se svým prstenem, jeho tíže na prstu mi byla stále neznámá
,,Tohle. Tebe a mě. Jak si plánujeme společnou budoucnost. Probíráme naše sny. A milujeme se při vůni prdů Pana Kvika." Rozesmála jsem se, objala ho a přitiskla se k němu.
Řikala jsem si že od teto autorky zkusim tuhle. Byla mi doporučena. Ještě žádnou jsem od ní nečetla. Zaujala mě anotace a taky streštěnost tohohle anděla. A ten šok ke konci i když popravdě jsem si to tak nějak kapku myslela. Declana jsem si oblíbila a pak i zamilovala.
Wau tak tohle byla jizda co se mi libila. Nečekala jsem že to bude tak vtipné a jak se potvrdilo od nenavisti k lasce je jen krůček. Olive a Ethan jsou par s nimiž chcete ten příběh prožít, klidně ještě někdy znovu.
,,Jsem moc ráda, že ses mi objevil v životě. Chci, abys to věděl. Nevím, jaká cesta je přede mnou, ale slibuju, že se poperu se vším, co mě na ní potká. Vynasnažím se prožít dalších sedmadvacet let - to přinejmenším - s energií, kterou jsi mi vštípil."
Pekny příběh i když snutny...
,,Vše se zdá najednou jinak. Mám strach, když nejsi poblíž mě, stále na tebe myslím a dávam pozor jako hlídací pes. Chci, abys milovala, smála se, nenáviděla jen mě." Poslouchala jsem každé jeho slovo, každý tón hla su, ani jsem se nepohnula.
Přiběh mě zavedl do mych mladych let, kdy jsem i ja byla jednou na taboře byl tematicky, ale taky spousta zabavy a stezka odvahy. Jeji příběh byl pěkný a oddechový.
Tak..co dodat
+krasna obalka
+historie
- chyby,překlepy...
- zdlouhavý děj
Příběh Melisandry byl zajimavy i když hodně smutný a jejího nepřítele jsem nesnášela celiu dobu..
Kdyz chcete hodit vse za hlavu a precist si o bohatém arogantnim klukovi co byl chudy a laska ho zmenila,tak tohle je ta kniha
,,Nepřemýšlej o tom, kolik času máme - to neví ni kdo - přemýšlej o tom, jak ho můžeme prožít. Může me si spolu vybudovat život. Dobrý život. A at' už to byl sen nebo duch, Max měl pravdu. Tohle je teď náš příběh, a my rozhodneme, jak ho napíšeme. Piš ho se mnou, Sandy. Zaplňme stránky vzpomínkami. Našimi vzpomínkami."
Krasny konec ještě lepší serie, nejlepší na tom byla asi ta svatba. Ano tahle kniha byla asi dejove nejslabší a nejsladší. Ale za to epilogy byly uchvatne.
Je pravda, že první se mi libil o kapku víc, ale nadruhou stranu divat se jak Ella nachazí pomalu seběvědomí se svou láskou i novou rodinou bylo moc krasne
Tak tomu říkám silný emotivní příběh. Někdo by řekl chudinka Ella, ale přitom to byla hrozně silná dívka. Měla jsem několikrát na krajíčku...to jsem nečekala. Každopádně to co zažila nikomu nepřeju, ještě že měla Cindra no vlastně Briana. Moc pěkný příběh.
Jejda jak už mi chyběli Charlese i Annu mam moc ráda od prvního okamžiku co jsem je poznala. Moc se těším na pokračování(určitě bude další...aspon doufam podle konce). Tentokrat měli sebou na výpravě Taga na kterého podle mě chvilkama i Charles žarlil :) a do tohohle přiběhu zasahne i Leah, kterou má malokdo rád, dozvíme se víc o její minulosti a taky jak ji Bran potkal. Zkratka, kdo ma rád tuhle serii, tohle dobrodružství nesmíte vynechat..