Pitbullka komentáře u knih
Druhý díl s Cassidy a Jacobem mě opět bavil. Prostředí Paříže bylo zajímavé a skvěle se do příběhu hodilo. Sice nejsem zrovna cílovka, ale byla to fajn oddechovka.
Neskutečně čtivý a silný příběh. Mat byl láska na první řádek a takovýho chlapa by brala asi každá. Jen mi občas vadilo chování Lilky. Doufám, že další díly série vyjdou i v češtině.
Útlá kniha se silným příběhem a mnoha životními pravdami. Ačkoliv se kniha odehrává před Štědrým dnem, nečekejte žádné veselé čtení.
Bohužel tohle mi nesedlo, du-forma by mi nevadila, ale styl psaní a nářečí mi nesedělo. Postavy jsem si příliš neoblíbila, dialogy byly takové moc sterilní a ploché. Od knihy jsem čekala mnohem víc. Téma knihy skvělé, zpracování už méně.
Velké překvapení. Čtivé, zajímavá zápletka a těším se na další díl, konec je totiž dost otevřený.
Příběh mě dost překvapil. Byl krásný, ale depresivní. Zároveň to není úplně jednoduché čtení. Určitě mám v plánu od autora další knihy, jeho tvorba mě dost zaujala.
Kresba byla skvělá, ale příběhy bych čekala trošku více propracovanější a strašidelnější. Ovšem mladším čtenářům se kniha může líbit více.
Příběh, ze kterého opravdu mrazilo. Tolik bolesti, odvahy. Jediné, co musím vytknout je styl psaní, není příliš plynulý a přeskakuje se z místa na místo, v různých časech, to mi čtení trošku kazilo.
První kniha od autorky a jsem spokojená. Bylo to čtivé, postavy byly sympatické. Jen si myslím, že to závěrečné rozuzlení si zasloužilo trošku víc stran. A naopak první polovina knížky by šla trošku zkrátit.
Přesně tenhle typ thrillerů mě baví, svižný, bez nějakých okolků. Vůbec jsem neodhadla rozuzlení. Byla mi sympatické i postavy. Autor prostě umí psát. Ve srovnání s Vrahovou ženou byla však knížka o něco málo slabší.
No, začátek byl zajímavý, ale pak to jaksi začalo upadat a měla jsem odhad, jak to skončí a to se potvrdilo. Přišlo mi to takové nezáživné. Bohužel mě knížka dost zklamala.
Bylo to čtivý, svižný. Ale mě to prostě nebavilo tolik jako původní příběh, postrádala jsem tam pro mě to kouzlo. Ovšem opět musím pochválit grafické zpracování.
Svižný a čtivý příběh, kde všechny postavy jsou celkem psychopatické a nesympatické. Jsem zvědavá, jestli se dočkáme nějakého pokračování. I když se jedná o thriller, příběh v sobě nese důležité poselství bezpečnosti na sociálních sítích.
Od Kariky mám přečtené všechny knížky a jeho tvorba mě baví. Ale Propast mi přišla nedomyšlená, slepená z ostatních autorových příběhů, nemělo to tu správnou atmosféru, ničím mě to nepřekvapilo. Opravdu zklamání.
Líbil se mi ten strohý styl psaní, ale já si bohužel nějak nedokázala oblíbit ústřední postavy a tudíž mi příběh k srdci příliš nepřirostl a ničím mě výrazně nepřekvapil.
Příběh je opravdu čtivý, ale jinak, no, neurazí, nenadchne. Liam mi přišel chováním naprostý idiot, který ze sebe dělal zbytečně velkého drsňáka. A pozice naprosto odevzdané Jess na mě taky nějak nefungovala.
Takovej relax na pár minut, ale tenhle díl mě dost zklamal, předchozí byly o dost lepší a vtipnější.
Později mi neskutečně sedlo. Skvělá duchařina, Jamie mi byl moc sympatický. Konec se mi líbil, to rodinné rozuzlení jsem vůbec nečekala. Za mě velká spokojenost.
Je to prostě Colleen, takže pro mě záruka kvality a pláče. Nejinak tomu bylo i v této knize. Krásný, dojemný příběh, pobrečela jsem si a už teď se těším, jakým dalším příběhem mě Colleen zničí příště. Někteří knize vyčítají, že popisuje vždy pouze jeden den v roce, ale mně tohle přišlo hodně originální a dobře zpracované.
Čtivé, dobrý námět a místy opravdu znepokojivé a nechutné. Konec bych čekala trošku drsnější.