Planin

Strhnuti je tu ulitbu :-) s temi lesbickami, proc to musi byt vsude

Kam se hrabe Bond a psika, co umi skoro mluvit, ufuf dalo mi to ale poradnou namahu to docist, ale nakonec :-) viktoria, ale druhy dil uz nikdy

Uz jsem se lekl, ze bude jen vysetrovani, ale zaver je dobry pro dalsi zapletku :-) moc pekne, uzil jsem si to i kdyz ta delka :-)

Konecne trochu vice akce, jak by melo u techto pribehu byt :-)

Dalsi dil, ktery se aspon ke konci vraci k tomu spravnemu zanru :-):-)

Tento dil moc povidani a politiky, akce šla trochu spat :-) uvidíme dalsi dil, politiky mam uz dost , presne se to ukazuje i v dnesni dobe

Vidim 53% ale nemyslim si, ze je az takova hruza :-) neni to az tak pecka, ale byly dily dle meho mnohem horsi :-)

Uprimne , kombinace cervene knihovny a sci-fi, skvely namet, ale to zpracovani, opravdu nevim, kdo dal tolik bodu

Prvni cast super, pak uz je to trochu vice fantaskni, skoda, je to az moc.

Jj, uz je dalsi konec :-):-) tak uz aby byly ty dalsi dily :-):-) at se muzeme zase radovat ze cteni :-):-):-)
Uz jsem si to :-)

Mam Francisy rad, začátek a prostředek super, jen ten konec je trochu az moc mimo

Rekl bych, nejlepsi za posledni dily :-) jen ten konec byl nejaky uspechany

No vsechno asi bylo receno (napsano) v prvnim prispevku, ale ten konec se dle meho az tak nepovedl. Opravdu ten popis je podobny s Nankingem.
To hodnoceni je za ten zacatek. Uvidim druhy dil.

Uf uf, uz jsem na koci :-( dalo to makacku, Zatim tech bodu je docela dost, ale asi jen s ohledem na autora, trochu se nam posunul doleva :-( asi to ta hlavni ctenarska obce pozaduje, k tomu dost a dost vaty :-(:-(:-(

Tak jsem zdolal, super a další invence v hledání nových nápadů, za mě plný počet, trochu ten konec uspěchaný :-)

Tak trochu jako James Bond ale v trochu jinem havu, i kdyz je super v analyze vseho, obcas mu neco vypadne, to snad aby nebyl jako Chuck Norris , ale jinak prijemne pocteni, ten zaver bych az tak necenil, zase vsechno prezil a rozdrcenou nohu mu spravili na “kolene”