popeluška

Kniha je moc pěkná a nádherné ilustrace umocnily jedinečný zážitek z knihy :-)

Kolem knihy jsem chodila hodně dlouho a vůbec se mi po ní sáhnout nějak nechtělo.Obálka se mi moc nelíbí.... A teď mám dočteno a jsem naprosto nadšená :-) Kniha je úžasná, styl psaní e-mailem mi nevadil spíše naopak.Super zpestření a bezvadné čtení.

Moc krásné povídky, které mě potěšily a vyloudily úsměv :-) Kočičky a kocouři jsou prostě úžasná stvořeníčka, která si člověk prostě zamiluje. Kniha má překrásnou obálku.

Kniha se četla naprosto úžasně. Nemohla jsem se od ní téměř odtrhnout :-) I předchozí dva díly byly super...Už teď se těším na další knihy od autora.

Kniha se mi velmi líbila. Byla hodně moc zajímavá a četla se hezky. Jsem ráda, že jsem si jí mohla přečíst :-)

Kniha se četla moc hezky, zajímavé téma, které mě bavilo.Musím na knihu pořád myslet....

Třetí díl, se mi líbil úplně stejně jako dva předchozí. Kniha se četla moc pěkně, splnila mé očekávání.Takže plný počet *****

Opět nádhera, moc a moc se mi zatím celá série líbí. Prostě deset hvězdiček ...(ale nejde to). Děkuji autorce za tak krásně čtivé knihy :-)

Druhý díl byl také pěkný, ale první díl se mi líbil malinko víc :-) Ale i tak se čte kniha dobře a bavila mě....

Další kniha od mé oblíbené autorky mě opět nezklamala :-) Kniha se čte moc hezky. Těším se na další knihu, která by měla v září vyjít.

Právě jsem dočetla a jsem velmi překvapená. Kniha se četla naprosto úžasně od začátku až do konce. Kniha si určitě zaslouží plný počet *****

Druhý díl opět nezklamal.Stejně luxusní jako první :-) nádherné čtení

Povídky byly přímo skvostné. Moc a moc jsem si čtení užila :-)

Kniha se četla moc pěkně....nenáročná, odpočinková. Bavila mě, užila jsem si ji :-) Ještě tedy zkusím i druhý díl.

Kniha se četla moc hezky....ani jsem se nenadála a měla ji přečtenou. Líbila se mi :-) krátké kapitolky byly super....

S manželem jsme si knížku moc užili. Je to napsané velmi čtivě, člověk se pobaví, odreaguje.

Druhý díl opět nádherný. Maximálně jsem si knihu užívala a pořád doznívá.....už těď se těším na třetí díl.

Kniha se moc povedla.Příběhy jsou každý jiný a to mě bavilo.Krásné obrázky ke krásnému čtení, co víc si přát.....