poppy2 komentáře u knih
I když už nejsem cílová skupina, čtení jsem si moc užila. Teď je na řadě dcera :) Určitě se jí bude líbit stejně jako mně.
Děj příjemně plyne a hlavní hrdinka Linda to opravdu nemá lehké.
Příběh o mladé ženě, která není dokonalá a často dělá chyby. Bylo snadné se s Kamilou ztotožnit. Líbily se mi i vedlejší postavy.
Krásná čeština, skvěle napsané plus další hvězdička za obálku.
Knížka, kterou koupí maminka pro dceru, ale nejdřív si ji tajně přečte babička.
Tři kamarádky, které se na začátku roku ještě neznají. Každá má své trápení. To se postupem času stane naprosto malicherné a bezvýznamné, protože se společně ocitnou v situaci, ze které nevidí východisko.
Krásná knížka u které mě mrzí akorát to, že jsem si ji nenechala až na prázdniny. Doporučuji vsemi deseti.
Dokonale dokonalé. V životě bych nečekala, že si přečtu takhle dobrou knihu od české autorky. Doporučuji všemi deseti.
K této knize jsem se dostala přes úžasnou prázdninovou oddechovku Letní kraťasy. Už tehdy jsem se doslechla, že autorka něco chystá a nemusela jsem čekat dlouho. Někdo miluje silné hlavní hrdiny, někdo komplikované intriky, já miluju knihy nabité atmosférou. Takové které vás nutí najít si místo, kde se děj odehrává, na mapě a strávit tam příští dovolenou, takové, kdy chcete vzít hrdinky na kafe, protože jsou prostě fajn holky a ne nedostižné idoly. A toho všeho se mi dostalo v Příběhu slunečnice vrchovatou měrou.
Mě se to líbilo. Pokaždé, když jsem si myslela, že jsem odhalila o co jde, objevila se další zapletka
Čtu téměř výhradně české spisovatele a to i začínající, nepohrdnu ani samonákladem a ráda je podpořím i při různých crowdfundingových kampaních, proto je mi líto dát tak špatné hodnocení české knize, ale horší slátaninu jsem v životě nečetla. Chyby faktické, logické, pravopisné, stylistické, gramatické. Naprosto nic nefunguje, dokonce ani přírodní zákony. Chtít peníze za něco takového by mělo být nezákonné.
Hodnocení přidávám téměř s ročním zpožděním, ale nedá mi to. Kniha se mi dostala do rukou v ten pravý čas. Vrátila jsem se z dovolené a zjistila, že mám vykradený byt, a tak jsem dny a noci ležela na starém gauči a pořád do kola četla Muffin a čaj. Trpěla jsem s Danielem a hledala optimismus a naději s Kitem. Díky za to.