postrach

Začátek nic moc!Stěhování do nového města nový spolužáci....Pak to řádění vyvražďování-hotový masakr.To odhalení a závěr-nepochopitelné!

Oddechovka na jeden den.Jako předchozí díly super čtení.

Dobre napsaná oddechovka.I film.Jdu číst další díly.

Rozhodla jsem se přečíst první tento samostatný díl-Kniha ze života .Dost pochmurná.Už se těším na Aristokratku.

Kniha se četla dobře a rychle.Oddechovka.Filmové zpracování lepší.

Knihu jsem četla dlouho.Připadala mi slabší než první kniha,kterou jsem přečetla.Určitě si přečtu další autorovi knihy.

Souhlasím s názorem podemnou.Má první kniha od autora.Četla se dobře.Stihla jsem ji za víkend.Jdu hned na další díl.

Druhá kniha je za mě o dost lepší než první díl.Napětí stoupá.Téma a zpracování síla.Závěr šokující.Těším se na třetí knihu.

První kniha této autorky.První kterou jsem dočetla silou vůle.Neoriginální téma a zpracování.Psychické týrání věznění mistrná manipulace.Dám autorce ještě šanci.

Téma i celkové zpracování.... Za mě nejslabší díl série.

Moc krásně vytvořená kniha.Fotografie a popisy.Přidané bonusy.Oddechovka na jedno odpoledne.Těším se na filmové zpracování.

Viz komentář od Smardice....Tato série mi připadá průměrná a slabá.

Tento díl nebyl úplně můj šálek čaje.Četl se velmi rychle.Líbí se mi komentář od putpuda.Taky radši Alexe a Lindsay.Jsou moji favoriti.

Za mě stejný jako první.Jen tak knihou proplouvám a čekám,až se začne něco dít.Hlavní hrdinové taky jen tak popojíždějí.....Jsem za půlkou a odkládám.V sérii už asi nebudu pokračovat!?

Knihu jsem četla dlouho odložila jsem ji.Už se nečetla tak jako první 3 díly.

Kniha vypadala slibně.Místy nechutné popisy vražd.Odhalení dobře napsané.Dionýsos silně zvrácený zvrhlík...i se svými pomocníky.Knihu jsem dočetla po dlouhém odkladu a váhání.Ze začátku jsem se těšila...

Od knihy jse očekávala víc.Dočetla jsem ji silou vůle.Jiná detektivka?Ještě si rozmyslím jestli si přečtu další knihu!