princesse komentáře u knih
Výborná rodinná sága, skvěle napsáno, čtivé a záživné od začátku do konce. Doporučuji.
Četla jsem před lety a mám ji připravenou si ji opět přečíst. Moc se mi líbila, úžasně čtivá.
Právě dočteno. Autorka opět nezklamala. Příběhy ze života na Korfu plné zábavy, ale i ponaučení. Ideální četba pro relax a pohodu. Doporučuji.
Skvělá četba. Jedna z nejlepších knih, které jsem přečetla.
Vtipné, čtivé, povedené ... opět i film se vydařil. Podle Vieweghových románů se výborně točí. Zdá se.
Po pár letech jsem si ji znova přečetla a vůbec to nevadilo. Úžasně čtivá.
Opravdu zvláštní a uchylny vztah hlavnich postav. Jestli se něco takového mohlo stát ve skutečnosti, to si nedokážu vůbec představit. Rozhodně čtivost této knize upřít nemohu. Četla se opravdu dobře, dej ubihal a za chvíli byl konec. Ale něco tomu pro mě chybělo.
Klasická oddechovka na dovolenou. Dobře se čte a určitě se u ní odreagujete. Nenáročná literatura pro odpočinek.
Tak jestli je na tom někdo stejně jako Lola a hroutí se ze všeho svých povinností, tak to mu tedy nezávidím. Oliver s ní měl svatou trpělivost a pochybuji, že by s ní nějaký chlap vydržel. Ale jako oddechovka se to dalo, dobře se to četlo, takže spokojenost. Některé příběhy jsou prostě více a některé méně uvěřitelné a taky je fakt, že lidé jsou různí a každý snese něco jiného.
Čtivé to bylo, romantické, vcelku příjemná oddechovka, ale za mě trochu zklamání z přílišného množství náhod. V tak velké zemi jako je Indie se běžně přece lidé potkávají naprosto náhodou. Ale jak jsem již podotkla, jako oddechovka se to určitě přečíst dá.
Skvělé čtení a zvlášť mě bavilo soudní přelíčení. Měla jsem k tomu sklony již od mládí. Pamatuji si Dobrodružství kriminalistiky. Moc mě tento seriál bavil.
Pokud se mi naskytne příležitost přečíst si ještě další knihu od autora, tak to ráda udělám.
Ačkoliv knihy s tímto tématem nečtu moc často, tak to bylo skvělé zpestření. Početla jsem si skvěle.
Tak tohle já prostě nezvládnu. Nutím se, nutím, ale vydržela jsem to "pouze" do strany 140 a už prostě nemůžu. Nedá se to číst. Absolutní blbost a to jsem se opravdu snažila a moc jsem to chtěla dočíst, když už jsem došla tak daleko, ale nezvládnu to ...
Dalo se to přečíst, ale žádná pecka to teda nebyla. Nevadí, že přečtete, ale žádné nadšení se u mě nekonalo.
Perfektní popisy staré Prahy, skvěle propracovaný děj. Místy brutální, místy nechutné a hrůzné. Jestli to tak skutečně vypadalo a zřejmě ano, tak jsem ráda, že v té době nežiji. Moc takových knih jsem nečetla a asi ani číst nebudu, ale jsem ráda, že tuto jsem si nenechala ujít.
Už to není tak nadšené čtení, předchozí knihy mě asi zaujaly více, ale rozhodně je to oddechovka, která se v klidu a pohodě dá vzít na dovolenou. Ještě mě čeká Sonjin deník a mám přečteno vše od Pavly. Těším se.