Princezna22 Princezna22 komentáře u knih

Pro tebe Pro tebe Jodi Ellen Malpas

Kniha mě rozbrečela, poslouchala jsem ji v audiotece a musím říct, že je to dost emotivní.. Doporučuju tunu kapesníku při čtení /poslouchání této knihy... Dojemné a moc hezké... Doporučuju

25.10.2024 5 z 5

Hrad fantomů Hrad fantomů V. Mahaněnko (p)

Já to tak miluju poslouchat, jako audioknihu.. To se nedá ani popsat slovy jak moc.. Bože a tady ty draci, to je něco. Super příběh a čekám na další díl, snad bude brzo v audiotece. Miluju to. Číst bych to asi nedokázala, ale na poslech dokonalost.

19.10.2024 4 z 5

Na lovu Na lovu Meagan Spooner

Četlo se to velice dobře a celkem rychle to uteklo. Krásný příběh, taková pohádka pro dospělé. Miluju krásku a zvíře a toto bylo fajn.

08.10.2024 3 z 5

Na ledě Na ledě Hannah Grace

Příjemné čtení, odpočinkové, nijak zajímavé. Ale nenechte se zmást obálkou, působí jako jedno malé roztomilé překvapení.. Ale v knize je dost erotika,že bych to náctileté dívce nedala číst snad... Ale za mě rozhodně příjemné. Průměr a těším se na další díl.

07.09.2024 3 z 5

Ohař & liška Ohař & liška Frost Kay

Nádherná knížka, neuvěřitelně čtivé a kouzelné... Originální příběh.. Je zde asi všechno, ještě chybí erotika.. Rozhodně potřebuju další díl.. Doufám, že autorka přidá i trošku chilli do příběhu.. Nádherné a ta vášeň a jiskření... uuuu.. Bože.. Top top.. Lišaka naprosto zbožňuji..

05.09.2024 5 z 5

Šógun Šógun James Clavell

Posloucháno jako audio a musím říct že kdybych to měla číst jako klasickou knížku asi bych to po pár stránkách vzdala. Ale poslouchat se to dalo.

09.07.2024 5 z 5

Holly Holly Stephen King

Tak za mě nejslabší Kingovka co jsem
poslouchala zatím. Mě se to prostě nelíbilo, nudila jsem se. Myslela jsem, že se to rozjede ale ne.. Nejspíš tato kniha byla jen maly výkřik. Jak se říká 100 lidi sto chutí... A já nejspíše patřím do té kterym kniha nesedla.. Škoda.

16.06.2024 2 z 5

Úkol přežít Úkol přežít Vasilij Michajlovič Machanenko

Tak tohle mě maximálně moc pohltilo, poslouchala jsem to jako audio (jako knihu číst by mě to nebavilo), ale toto.. Měla jsem pocit, že hraju s ním, že jsem v dole že dělám tohle a tohle atd.. Prožívala jsem to s ním. Bože dokonalost. A teď směle na další díl. Doporučuju, jsem strašně překvapená

11.06.2024 5 z 5

S miliardářem v síti S miliardářem v síti Max Monroe

Kniha mě nebavila, nudilo mě to. Začátek o ptácích atd byl šílený. "chrlič" tak to bylo divný. Nedoporučuju.

07.06.2024

Do vody Do vody Paula Hawkins

No dívka ve vlaku byla rozhodně lepší. Tady se skáče od postavy k postavě a ze začátku mi to dělalo problémy. Jinak jsem si knihu užila na maximum. Je to takový průměr

04.06.2024 3 z 5

VAMPS: Čerstvá krev VAMPS: Čerstvá krev Nicole Arend

Naprosto neuvěřitelně čtivé kniha. Po přečtení toužím a doufám, že bude další díl... Chci víc Dillona a také chci vědět víc.. Však V. A. M. P. S má přeci 3 třídy, pevné doufám že budou knížky ještě dvě.. Bože tak moc bych si přála pokračování.. Nechápu tak nízké hodnocení... Však je to neuvěřitelné čtivé, krvavé, napínavé a ten svět. No upírů je spoustu knížek, ale toto je zase něco nového. Já jsem nadšená..

28.05.2024 5 z 5

O čem se nemluví O čem se nemluví Kelly Rimmer

Moc krásná kniha a příběh též. Četlo se to dobře. Doporučuju.

13.05.2024 4 z 5

Dítě na nástupišti Dítě na nástupišti Gill Thompson

No ze začátku jsem byla dost popletená kdo je kdo, a nechápala jsem. Ale jak jsem četla dal, tak sem pomalu a jistě začala chápat a do děje se pořádně dostala. Ale i tak.. Kniha je krásně napsaná, čte se moc hezky. Ale je tu to ale... Bohužel, je mnoho takových podobných knih na trhu, že tato krásně zapadne mezi průměr škoda.. Ale i tak 3 hvězdy si zaslouží.

05.05.2024 3 z 5

Království hříšných Království hříšných Kerri Maniscalco

Kniha mě bavila, nemohla jsem se odtrhnout od čtení. Hlavní hrdinka byla divná, takže uvidíme jak se to s ní ukáže dál v dalším díle... Demoni a příšery zde je toho plno, jsem spokojená.

03.05.2024 5 z 5

Ti, co vidí Ti, co vidí J.R. Erickson

Zajímá kniha. Velice čtivé. A nutí vás to číst dál. Jen jsem byla ze začátku dost zmatená, ale pak se to srovnalo.

18.08.2023

Společenství Společenství Bentley Little

Kniha byla skvělá až moc skvělá.. Byla úžasná.. Nápad super, anotace, obálka vše krásne... Ale pak.. Přišlo něco co jsem nečekala a myslela jsem že knihu nedoctu no škoda... Konec to pak úplně zabil... Přitom to mohlo být tak skvěle jako na začátku.. Možná, že moc stránek?? Kdo ví...

09.08.2023 1 z 5

Ian Ian Lauren Layne

Kniha se mi četla moc hezky. Bylo to svižné a krásné napsané. Taková trošku knížky jednohubka pro prima odpoledne s chlapem jménem Ian. Přesně tohle jsem teď potřebovala odreagování. Skvělé.

03.08.2023 5 z 5

Vlku zaslíbená Vlku zaslíbená Hannah Whitten

Krásný svět, krásně propracovaný. Vlk je kouzelný a dokonalý. Jednu postavu jsem v knize nenáviděla. Co dodat, dost mi to připomínalo Dvory. Jen tohle je trošku jiné a má svoje kouzlo. Rozhodně doporučuji a chci další díl honem rychle..

01.08.2023 5 z 5

Hon na knížete Draculu Hon na knížete Draculu Kerri Maniscalco

Tohle je ještě lepší než předešli díl. Moc jsem se bavila a knihu si užila. Krásné a napínavé do poslední stránky. Nechápa jsem a mrazelo mě v zádech. Moc krásna kniha. Doporučuju

22.07.2023 5 z 5

Alan Rickman: Deníky Alan Rickman: Deníky Alan Rickman

Tohodle herce jsem milovala a stále miluji. Jen tento denik se mi nelíbil. Přijde mi to totiž jako zneucta jeho památky a podle mě by s tím i nesouhlasil aby se jeho deníky dostali takhle veřejně. Knihu hodnotím takto, upřímně nelíbila se mi a bylo mi divně při čtení. Alan měl úžasné myšlenky a úžasně vše popsal. Ale tohle mělo být někde jinde.. Přijde mi, že si zde někdo na smrti pěkně namastil kapsu. Smutná doba.. A herci budiž země lehká .. Always forewer....

05.07.2023 3 z 5