Pružinka komentáře u knih
Nemohla jsem se odtrhnout. Je vážně neuvěřitelně dobře napsaná!
Astrid Lindgren mě provází již od dětství, má můj největší obdiv. Krásně popisuje dané situace a vtipnost ji nechybí, je škoda, že už mezi námi není.
Já... já... já nevím jak popsat tak mistrovské dílo. Úžasné a při tom tak smutné a duchapřítomné a celkem i aktuální.
Knížku jsem milovala už jako malá a nyní se k ní ráda vracím. S úsměvem pročítám každou stránku a prohlížím si nádherné jednoduché ilustrace - ta nezestárne!
Nádherné, dojemné a nadčasové. Ať to čtu kolikrát chci, vždy mě to dojme.
Úžasné, dramatické a... a naprosto fantastické. Tohle výtečné čtení jsem přelouskla během dvou dnů!
Opět skvělké počtení, poplakala jsem si a uvědomila si, jak život v té době probíhal.
Tohle je hodně drsná knížka. To ale neznamená, že se mi nelíbila. Výborné počtení!
Nutí nenásilným způsobem k zamyšlení a to se mi na této knize líbí nejvíce. DOPORUČUJI!!!
Dokonalá kniha! Líbila se mi od začátku až do konce.
Njespíše nejvíce oceňuji ilustrace. V jednoduchosti je sílo, co vám mám povídat pane Lado. Mikeš je stále má milovaná postavička a nikdy na ni nezapomenu.
Knihu jsem podědila po babičce. Název knihy je odpovídající tomu, co v ní můžete čekat.
Nádherné. Babička mě provází téměř celým životem. Teď mluvím i o knize nadčasové Boženy Němcové, ale i o své skutečné babičce.
Báječně originlní děj. Josef Kolář báječně vystihl kočičí život!