Radííí komentáře u knih
Skvělá kniha, skvělý příběh jako předchozí dva díly. Velmi doporučuji!!:)
Super! Dobře zamotaná zápletka a celé napínavé:) doporučuji
Od knihy jsem po přečtení recenzí příliš neočekávala. Trvalo mi, než jsem se zorientovala v množství postav. Ale poté jsem se začetla a vlastně se mi líbila. :)
Hezky se četla. Zajímavé zápletky. Je to oddychovka. :)
Strašně se mi líbila knížka s tématem z oděvního průmyslu. ;) Klidně bych byla ráda za nějaké volné pokračování ;)
Co k Jefferymu napsat... opět skvělá knížka, výborně promyšlený a propletený děj. Super prostě! :)
V knize jsou zajímavé informace a postřehy z práce letušky, které si cestující vůbec neuvědomuje. Ovšem nelíbila se mi forma psaní. Některé pasáže jsem z nudy přeskakovala.
Milá kniha s milými a vtipnými příběhy. Některé mě bavily víc, některé méně :)
Tiché roky jsou opět skvělou knížkou Aleny Mornštajnové. Přečetla jsem ji jedním dechem a moc se mi líbila. Jsem nadšená z nápaditosti, zvratů a překvapení, které na nás v knížce čekají. :)
Skvělou formou shrnuté dějiny. Čtení mě bavilo a snad jsem si i něco zapamatovala :)
Některé příhody byly zábavnější, některé méně.. ale fajn oddychovka :)
Skvělá kniha. Byly chvíle, kdy mi běhal mráz po zádech.. je to silný příběh a vlastně je hrozné, že je to založeno na skutečnosti. Doopravdy knihu doporučuji.
Moc hezky napsané... ačkoliv hlavní hrdinka je na mě příliš cynická, ve výsledku se mi kniha moc líbila :)
Opět milý, chytlavý příběh... Jak Pošťákova snoubenka, tak Podivuhodný život osamělého pošťáka se mi četly tak lehce.. Ačkoliv příběh není zrovna nejveselejší, cítila jsem při čtení úžasný klid.