Radka1911

Odpočinková, nenáročná, pravdivá kniha.Ty čtenářky, které jsou ve stejné věkové kategorii jako hrdinka (i jako já), příběh vybídne k zamyšlení. Nelituji že jsem četla, a rozhodně souhlasím s komentářem bookcase - i já se v Manželce 22 občas a trochu, poznala.

Další leporelo s oblíbeným krtečkem, dávám velkých pět hvězdiček. "Četla jsem společně s dvěma vnučkami 3 a 1,5 roku, a bavily jsme se všechny tři. Doporučuji

Trochu romantika, trochu thriller. Knížka je dobře napsaná, těžko se odkládá. Snad co mi nejvíc utkvěje v paměti - láska je slepá.

Čtivé, dobrodužné, romantické odpočinkové čtení od mé oblíbené autorky. Kniha mne rozhodně nezklamala.

Jeden z mých oblíbených dívčích románků. V období dospívání jsem četla několikrát.

Neználek - jeden z mých nejoblíbenějších dětských hrdinů. Jako dítě jsem četla několikrát, a až mi vnučky ještě trochu povyrostou, budu číst znovu.

Jednoduchá, nenáročná oddechovka. Naivitu hlavní hrdinky jsem sice nebyla schopná pochopit, ale, jako snad ve všech knihách autorky, mne kniha opět inspirovala kuchařskými výtvory.

Jedna z knih které, pokud začnete číst, prostě nedokážete odložit. Skvěle napsané, čtivé, krásný příběh.

Knihu jsem měla už dlouho zařazenou mezi knihy "chystám se číst". Očekávala jsem od ní o něco víc, hlavní hrdinka mi dost šla na nervy, ale pro dívky nebo ženy uvažující o spojení života s mužem z odlišné kultury, bych ji rozhodně doporučila jako povinnou četbu.

Čtivý, napínavý román s detektivní zápletkou.

Pro mne zatím nejlepší autorčina kniha. Přečteno jedním dechem a rozhodně doporučuji.

Autobiografický příběh, děsivý v tom, co všechno se jednomu člověku může přihodit a co všechno dokáže přežít. Kniha na mne hluboce zapůsobila. Doporučuji

Dojemný, smutný příběh. Knížka stojí za přečtení.

Autentický příběh francouzské občanky, která byla při pracovním pobytu v Dubaji znásilněna třemi cizími muži a protože se rozhodla podat na pachatele trestní oznámení, strávila několik měsíců ve vazbě, kdy jí hrozil trest za "mimomanželský styk". Otřesný popis soudní mašinerie a výkladu zákonů přizpůsobených islámskému náboženství. Ocenila jsem i pasáže z historie Saúdské Arábie.

Jako manželka kovaného slávisty jsem si prostě MUSELA přečíst, ač mne fotbal zrovna moc nebere, knížka se mi líbila. V knihovně máme všechna 4 vydání a pokud bude vydáno znovu, věřím že se počet exemplářů ještě rozroste

Poprvé jsem knihu četla jako dítě. A stejně dnes jako tehdy - milé pohlazení na duši.

Knihu jsem v knihovně objevila čirou náhodou a očekávala jsem jenom obyčejnou ženskou oddechovku, ale autorčin autobiografický příběh mne naplno pohltil. Za mne čtivé, krásně napsané, doporučuji