Radka1911 komentáře u knih
První knížka mé oblíbené autorky která mě silně nebavila. Za sebe hodnotím jako její nejhorší knihu. Někdy v polovině jsem přestala číst a zbytek už jen prolistovala.
Jedna z mých nejoblíbenějších knih mé oblíbené autorky.
Velmi čtivá kniha o soužití manželů pocházejících ze dvou odlišných kultur.
Krásná kniha, film na její motivy se mi líbil, kniha o několik tříd převyšuje. Má rozhodně čestné místo v mé knihovně.
Knížka mi byla doporučena, očekávala jsem oddechovku, ale za mne - absolutně mě to nebavilo. 1 hvězda za obálku.
Nádherná kniha, rozhodně stojí za přečtení. Bohužel další díly už se mi tolik nelíbily.
Jedna z mých prvních knížek které jsem přečetla, vílu Amálku si zamilovala, lásku ke knihám mám možná už z té doby. Teď jí čtu malé vnučce. Doporučuji pro malé čtenáře.
Jedna z nejoblíbenějších knížek mého dětství.
S mou 2,5 letou vnučkou "čteme" stále dokola, věrné ilustrace, doporučuji.
Dle mého názoru je to nejobsáhlejší dokumentace případu Olgy Hepnarové jaká kdy byla zpracována, kniha obsahuje autentické výpovědi z vyšetřování případu, nedá se odložit aniž by byla dočtena a napsána je velice čtivou formou. Vzhledem k tomu, že se událost stala když mi bylo 5 let, v těsné blízkosti mého bydliště a na zastávce tramvaje ze které jsem pravidelně jezdila s babičkou, i proto, že moji rodinu v té době velice citlivě zasáhla, jsem se snažila o motivu tak brutálního činu dozvědět co nejvíc. Pro mne je to příběh nešťastné a psychicky nemocné ženy na který dlouho nezapomenu.
Deset skutečných kriminálních případů popsaných velmi čtivým způsobem. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout a občas mi i běhal mráz po zádech.
Oddechovka, příběh dost neuvěřitelný, ale kniha mne pobavila.
Dojemná životní zpověď velmi sympatické a osudem zkoušené hlavní hrdinky, v závěru knihy jsem si i poplakala... Rozhodně stojí za přečtení.
Zajímavý námět, ale styl psaní se mi nelíbil a určité zastaralé výrazy z úst pubertálního dítěte i jeho rodičů mne dokonce odtrhovaly od děje. Vzhledem k tomu, že kniha má 200 stránek, přečíst a dočíst se dá. Očekávala jsem ale něco víc.