Radka1911 Radka1911 komentáře u knih

Poslední kubánské pomeranče Poslední kubánské pomeranče Petra Klabouchová

Lehká, odpočinková, vtipná oddechovka. Knížka mne moc pobavila.

07.08.2023 5 z 5

Provařená Provařená Simona Votyová

Pěkná, napínavá kniha. Na obálku nehleďte, knížka je čtivá, zajímavá a ze života.

03.08.2023 4 z 5

Chci tě mít ve skříni Chci tě mít ve skříni Simona Votyová

Čtivá kniha ze života. Ale odpočinková oddechovka to opravdu nebyla.

03.08.2023 4 z 5

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Moje první kniha od Patrika Hartla a už se těším na jeho další knihy. Zajímavé téma, kniha se krásně četla.

31.07.2023 5 z 5

Selský baroko Selský baroko Jiří Hájíček

Zajímavé téma zpracované nepříliš zajímavým způsobem. Možná jsem jen měla příliš vysoké očekávání, ale další díl pravděpodobně číst nebudu.

31.07.2023 3 z 5

Co si váš pes doopravdy myslí? Co si váš pes doopravdy myslí? Sophie Johnson

Čekala jsem že se u této knihy pobavím což se nestalo.

31.07.2023 2 z 5

Myší díra Myší díra Simona Votyová

Krásné čtení. S autorkou jsem se setkala poprvé a hned jsem si v knihovně rezervovala její další knížky. Doporučuji.

10.07.2023 5 z 5

Hrdý Budžes Hrdý Budžes Irena Dousková

Úsměvná vtipná knížka z období socialismu. Dobře se to četlo a naladilo mne to na další díly.

08.07.2023 4 z 5

Chirurg Chirurg Petra Dvořáková

Pěkná, čtivá, zajímavá kniha.

08.07.2023 5 z 5

Drak spí Drak spí Michaela Klevisová

Další pěkná česká napínavá detektivka, stejně jako všechny knihy ze série.

03.07.2023 4 z 5

Lustr pro papeže Lustr pro papeže Jan Tománek

Kniha malá velikostí a počtem stránek a obrovská obsahem. I když jsem věděla o čem budu číst, přesto mi nad některými věcmi rozum zůstává stát. Strašný popis období normalizace, perfektně napsáno.

29.06.2023 5 z 5

Velká samota Velká samota Kristin Hannah

Nádherný příběh, nádherná kniha! Neskutečně jsem si to užila a všem doporučuji.

28.06.2023 5 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Ze začátku jsem si myslela, že mě tyto povídky až tolik nepohltí, opak je pravdou. Jedná se o tři velice uvěřitelné příběhy ze kterých občas běhá mráz po zádech. Určitě doporučuji ke čtení.

09.06.2023 5 z 5

Němci Němci Jakuba Katalpa (p)

Četla jsem autorčinu knihu Zuzanin dech a styl psaní autorky se mi líbil. Román Němci je nesmírně čtivá a napínavá kniha. Děj mne doslova pohltil.

08.06.2023 5 z 5

Poupátka Poupátka Hana Lehečková

Absolutně se ztotožňuji s komentářem uživatele SSTknihy. Ten odpor, který ve mně kniha vyvolala, ve mně přetrvá ještě dlouho. Román je čtivý, a bohužel, velice snadno uvěřitelný.

26.05.2023 5 z 5

Pět holek na krku Pět holek na krku Iva Hercíková

Kdysi jeden z mých oblíbených dívčích románů.

Andrsenka Andrsenka Iva Hercíková

Jeden z mých oblíbených dívčích románků který by zřejmě dnešní mladé slečny příliš nezaujal.

Zrada Zrada Iva Hercíková

Kdysi jsem milovala autorčiny dívčí románky. Zrada je román pro ženy, a moc nadšená jsem z něj nebyla. Jednání obou hlavních hrdinek pro mne bylo absolutně nepochopitelné.

Oidipův návrat Oidipův návrat Anna Hessová

Od autorky jsem již četla knihu Neposkvrněné početí která se mi líbila, i v této knize zpracovává téma duševní poruchy.

25.05.2023 4 z 5

Bílá čarodějka - Moje africké dobrodružství Bílá čarodějka - Moje africké dobrodružství Ilona Maria Hilliges

Tato autobiografie se mi líbila, i když jsem autorku v mnohém nechápala.

25.05.2023 5 z 5