Radka1911 komentáře u knih
Lehká, odpočinková, vtipná oddechovka. Knížka mne moc pobavila.
Pěkná, napínavá kniha. Na obálku nehleďte, knížka je čtivá, zajímavá a ze života.
Čtivá kniha ze života. Ale odpočinková oddechovka to opravdu nebyla.
Moje první kniha od Patrika Hartla a už se těším na jeho další knihy. Zajímavé téma, kniha se krásně četla.
Zajímavé téma zpracované nepříliš zajímavým způsobem. Možná jsem jen měla příliš vysoké očekávání, ale další díl pravděpodobně číst nebudu.
Čekala jsem že se u této knihy pobavím což se nestalo.
Krásné čtení. S autorkou jsem se setkala poprvé a hned jsem si v knihovně rezervovala její další knížky. Doporučuji.
Úsměvná vtipná knížka z období socialismu. Dobře se to četlo a naladilo mne to na další díly.
Další pěkná česká napínavá detektivka, stejně jako všechny knihy ze série.
Kniha malá velikostí a počtem stránek a obrovská obsahem. I když jsem věděla o čem budu číst, přesto mi nad některými věcmi rozum zůstává stát. Strašný popis období normalizace, perfektně napsáno.
Nádherný příběh, nádherná kniha! Neskutečně jsem si to užila a všem doporučuji.
Ze začátku jsem si myslela, že mě tyto povídky až tolik nepohltí, opak je pravdou. Jedná se o tři velice uvěřitelné příběhy ze kterých občas běhá mráz po zádech. Určitě doporučuji ke čtení.
Četla jsem autorčinu knihu Zuzanin dech a styl psaní autorky se mi líbil. Román Němci je nesmírně čtivá a napínavá kniha. Děj mne doslova pohltil.
Absolutně se ztotožňuji s komentářem uživatele SSTknihy. Ten odpor, který ve mně kniha vyvolala, ve mně přetrvá ještě dlouho. Román je čtivý, a bohužel, velice snadno uvěřitelný.
Jeden z mých oblíbených dívčích románků který by zřejmě dnešní mladé slečny příliš nezaujal.
Kdysi jsem milovala autorčiny dívčí románky. Zrada je román pro ženy, a moc nadšená jsem z něj nebyla. Jednání obou hlavních hrdinek pro mne bylo absolutně nepochopitelné.
Od autorky jsem již četla knihu Neposkvrněné početí která se mi líbila, i v této knize zpracovává téma duševní poruchy.
Tato autobiografie se mi líbila, i když jsem autorku v mnohém nechápala.