ReadMore komentáře u knih
Četbu hodnotím jako ztrátu času. Nesmysl na entou, obsah nuda, jazyk nuda. Ani ne v půlce jsem to musel vzdát.
Mengeleho děvče z pera tohoto autora nelze hodnotit jinak než všemi hvězdičkami, kromě nesmírně čtivého jazyka je tu obsah, který jasně vyplývá z reálných událostí děsivé historie.
Trochu ujetá fantasie, která není šálkem mého čaje. Jazykově taky žádná extra hitparáda, ale číst se to dalo.
Docela hororová pohádka, ale s dobrými jazykovými proporcemi a zábavným obsahem.
Sáhl jsem na ni natěšeně po přečtení Druhého města. Zde zklamání. Neoslovil mě obsah, jinak to celkem šlo.
Jedno z nejlepších fantasy čí jak to nazvat, co se mi dostalo pod oko. Zajímavá myšlenka, čtivě podaný napínavý obsah s myšlenkou, která zaujala, jazykově pestré.
Všichni pořád chválili Zeměplochu. Mě natěšení na ní bylo přímo úměrné zklamání z té knihy. Měl jsem vědět, že mé mimoňství se neztotožňuje s potřebami běžných čtenářů.
hodnotím za málo:
1. obsahově nezajímavé
2. jazykově na nedbalé úrovni
3. jedno z těch slabších sci-fi, znám daleko lepší, tak nemůžu hodnotit více
Hodnotím dvěma protože:
1. od tématu jsem asi neměl očekávat víc, než nakolik je zpracováno...nezaujalo.
2. příliš moc popisnosti na úkor děje. Jazyk nikterak zajímavý
3.Nikterak úchvatná myšlenka
1. zajímavé téma, na které jsem se tak těšil a obíhal kvůli tomu několik knihoven, shodil nepříliš zajímavý obsah
2.těžkopádný jazyk
3.trochu to přepracovat a bylo by to lepší....
Naprso super materiál při studiu fyziky. Nenapadlo mě, že něco jako učebnice by mohlo být tak vtipné a čtivé.
1. děj částečně čerpá z historie a ve velké většině smyšlené.
¨2.zajímavě zpracované téma
3. vysoká jazyková úroveň
Hodně zajímavá kniha, ovšem již místy názorově omšelá