regazzoni komentáře u knih
(SPOILER) Tak tohle mě maximálně vyhovovalo. Autor si rád hraje s češtinou a to je dobře. Každopádně ,dědkučavole, a ,dědkudebile, z hlavy už nedostanu asi nikdy :-)
Šikmý kostel jsem nečetl, takže nemohu porovnávat různé styly. Každopádně mix příběhů a vysvětlujících fakt mi vyhovoval. Je to velmi silný příběh, a dal bych to jako povinnou četbu.
Přiznám se, že nebýt výzvy asi bych to nečetl a byla by to velká chyba. Perfektní
Další skvělá kniha Volkera Kutschera. Události roku 1933 plynou zároveň s kriminální zápletkou. O to působí autentičtěji a o to víc mě z toho mrazí. Každopádně se těším až se začtu do Lunaparku
Mám rád styl Gluchovského. Na mě moc náboženství, ale jinak super
Kniha od knihy lepší a lepší. Tuhle sérii přečtu určitě komplet
Neil Gaiman má neuvěřitelnou představivost. Zajímavé téma a perfektně zpracované.
Neil Gaiman a Terry Pratchett. Pecka. Suchý humor, jaký mám rád. Obdivuhodná fantazie obou. Škoda, že už spolu nic nenapíší.
Po dlouhé době jsem se vrátil do Středozemě a není lepších fantasy příběhů než Tolkienových
Je to trošku jiné než první díl trilogie. Trochu více filozofování, ale ani to neubralo na spádu děje.
První třetina super, v půlce, když jsem si říkal, že to začíná být jednotvárné se to zase rozjelo. Líbilo se mi to hodně. Atmosféra, nápad a i konec
Okénko do historie motorsportu na Moravě. Spousta unikátních fotografií