regulax regulax komentáře u knih

Nezkrotná Nezkrotná Sylvia Day

Pro samý sex jsem se ztrácela v ději... jestli tam vůbec nějaký byl :-)

19.01.2018 3 z 5

Podváděná Podváděná Kateřina Janouchová

Příjemné čtení o trampotách porodní asistentky, matky, ženy, která je "podváděná" v pracovním i soukromém životě. Snaha o krimi zápletku se moc nepovedla. Manželská krize byla taky zvláštně překonána. Příběh byl ale obohacen o psychologické úvahy hrdinky a nástinem práce na porodním sále.

02.01.2018 3 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Brilantně napsaný příběh, čte se samo, výborný nápad s více výpravnými postavami....ale bohužel jako mnoho přede mnou jsem se v tom ztrácela, po první třetině jsem nevěděla zda je to matka, dcera či sousedka, takže velké mínus.

25.12.2017 4 z 5

BioAbecedář Hanky Zemanové BioAbecedář Hanky Zemanové Hana Zemanová

Abecední seznam všech možných bylinek, koření a potravin zdravé výživy doplněný o recepty a fotografie. Příjemné zpracování kuchařky.

10.12.2017 4 z 5

Radost ze zdravých dětí Radost ze zdravých dětí Vladimíra Strnadelová

Teorie a praxe pro zdravé stravování!!!

Kuchařka ze Svatojánu Kuchařka ze Svatojánu Eva Francová

První krok ke změně jídelníčku :-) Luštěniny, tofu a zelenina denně na talíři!

10.12.2017 5 z 5

Naslouchám svým rukám Naslouchám svým rukám Džuna Davitašvili (p)

Osobní zpověď léčitelky světového formátu, která v sobě našla umění a sílu léčit formou bezkontaktní masáže. Prošla si lidským uznáním, ale i medicínským zatracením a vyhnanstvím z vlasti. Přesto její životní poslání bylo léčit každodenně spoustu nemocných. V závěru přidává návody jak s touto energií může pracovat každý z nás.

Objednáváme si z vesmíru Objednáváme si z vesmíru Bärbel Mohr

Praktické rady jak na to. Snažím se objednávat a přát si své touhy a sny...

10.12.2017 5 z 5

Jednoduše buďte šťastní – 7 klíčů k lehkosti bytí Jednoduše buďte šťastní – 7 klíčů k lehkosti bytí Pierre Franckh

Jednoduše buďme šťastní, zní a čte se to tak jednoduše, kdyby to šlo jednoduše i realizovat...přesto zkusím osvojit si sedm doporučených rad ke štěstí.

10.12.2017 4 z 5

Pravidla sýrárny Pravidla sýrárny Michael Paterniti

Konečně dočteno! Kniha je to zajímavá, téma také zajímavé, prostředí, kultura všechno by šlo, ale na něco jsem pořád čekala a nedočkala....poznámky pod čarou často rušily a stačily by na samostatnou knihu. Psáno zeširoka o všem a vlastně o ničem.

10.12.2017 2 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Vše už bylo napsáno :-) viz Sofós, Verrrunka, lencin, Bublinka, AnetaPospisilov, Martasek5. Takže příjemné čtení!

26.11.2017 4 z 5

Rodinná čest Rodinná čest Dick Francis (p)

Příjemné napínavé čtení ze zákulisí jezdectví. Ovšem někdy až přitažené za vlasy čeho všeho je profi žokej schopný a co si nechá líbit. Ať už se jedná o vztah k ženám nebo jeho detektivní moresy.

26.09.2017 2 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Co dokáže rozpoutat naivní dětská lež...příběh ukáže opičí mateřskou lásku a brutalitu v partnerských vztazích...stojí za přečtení a zamyšlení.

10.08.2017 4 z 5

Intimní dobrodružství jedné londýnské prostitutky Intimní dobrodružství jedné londýnské prostitutky Belle De Jour (p)

Příběh psaný formou deníku s erotickými prvky. Bez souvislého děje. Některý průběh dne fajn, jiný méně. Místy humor, místy sexuální novoty. Zpestření v domácí knihovničce.
*SPOILER!* dostala jsem chuť na paštičky z České republiky!

14.07.2017 4 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Přečteno jedním dechem......

09.07.2017 5 z 5

Duch Duch Danielle Steel

V knize se nezávisle prolínají dva romantické příběhy. Ten "duchařský" mě bral více a těšila jsem se na jeho pasáže. Celkově fajn čtení.

09.07.2017 5 z 5

Farma zvířat Farma zvířat George Orwell (p)

Četlo se to jedním dechem. Klidně bych si to za čas zopakovala a určitě to bude stále pravdivé a aktuální. Hláška "Nechovej se jako prase!" vznikla určitě díky podnětu knihy Farma zvířat.

25.06.2017 5 z 5

7 klíčů ke štěstí 7 klíčů ke štěstí Deepak Chopra

Čekala jsem více praktických rad a návodů. Pouhé teorie a rozbory jsou všude kolem nás. Přesto jsem tam našla pár pasáží, která by se dala tesat, např. že jedno ostré slovo může v těle způsobit z fyzického hlediska velkou pohromu a láskyplné slovo ji může změnit v harmonii.

25.06.2017 2 z 5

Zlatá husa (převyprávění) Zlatá husa (převyprávění) Alena Peisertová

Příjemná "pohádková" změna v četbě, kdy předem víme, že všechno dobře skončí. Kéž by i náš život byl taková pohádka. Díky Čtenářská výzvo 2017!

25.06.2017 5 z 5

1984 1984 George Orwell (p)

Je to příběh k neuvěření, autor s přebujelou fantazií, která místy až mrazí jak může být pravdivá. Nástin hrůzostrašné sci-fi budoucnosti, která se může stát reálnou přítomností.

19.06.2017 4 z 5