Renka931 komentáře u knih
Po dlouhé době konečně kniha, která mě uchvátila a úplně pohltila. Nádherný příběh. ????
Miluji knihy od Kate.
Jako vždy nezklamala.
Opravdový příběh Mily Pavličenkové, doplněný skvělou fantazií autorky. Hrozně se mi líbí, jak na konci autorka vysvětluje co je skutečnost a co si vymyslela. Je to skvělé číst takové knihy!
Vřele doporučuji.
Z počátku mi trvalo, než jsem se dokázala začíst a děj mě vtáhl. Nakonec to byla ale dobrá jízda! Těším se na další díl! :)
No, temná romance… ale jo, nakonec se to hezky četlo, romantika byla, chvíle napětí taky. Odpočinková kniha :)
Jsem naprosto pohlcena přiběhem! Jsem napnutá a vzrušená… tato serie se mi moc libí! Nevim proc jsem se fantasy tak dlouho vyhýbala.
Doporučuji!!!
Jednoduchá kniha o společné priž´ivosti, jednoduchý příběh, lehce čtivý. Není to žádná extra romanťárna. Další díly mě ale nelákají.
Kniha vhodná pro puberťáčku, ale i tak jsem ji zfoukla za noc. Jednoduché čtení a vážně oddech. Po dlouhé době něco co nebylo k ničemu.
Páni! Vážně to co teď cítím po dočtení knihy jsem už dlouho necítila, jsem ráda, že to dopadlo takhe, je to silné, emocionální.. Co vše jsme my ženy ochotny pro lásku udělat, je hodně drsné. Rozhodně ve mě tato kniha zanechá stopu...
Noo.. Už od úplného začátku bylo jasný o co jde a jak se to vyvine, knihu jsem přečetla rychle a to proto, že tak nebylo nic zajímavého.. Pro mě, tohle byl relax ale taky trošku nuda
Úžasně oddechová kniha, zhltla jsem ji za jeden den! Krásný příběh plný humoru a erotiky. Ráda se ke knize jednou vrátím :).
Kniha se hezky čte, je jednoduchá nic složitého na přemýšlení. Trošku mě zklamal konec, doufala jsem v jiného muže... ale na oddechové čtení ji doporučuji :)
Dobrá kniha zanechá dojem a to tahle splnila. Je ukázáno čím si hlavní hrdinka a všechny ji podobné ženy musí procházet a že i když se z toho začarovaného kruhu nějak dostanou následky si nesou s sebou... Smutný příběh je doplněn a nahrazen krásnou romantikou.
Kniha je psaná z pohledu Casteela, obecně moc nemusím když to takto autor píše. Sice tam bylo dost pocitů z jeho strany, ale opravdu málo budoucnosti. Jsem zvědavá spíš na pokračování. Uvidíme co další díl..
Na knihu mě nalákal TT, čekala jsem od ní něco víc. Zpočátku mi připadalo , jako bych četla něčí slohovku, ale časem jsem si zvykla. Co mi ale vadilo celou dobu byly kapitoly z pohledu Anny i Mada- protože na pár vět byly uplně stejné a to mě teda otravovalo. Znovu už bych si tu knihu nevybrala…
Už rok jsem žádnou z jejich knížek nečetla. po roce žádná změna, kdykoliv od nich nějakou čtu, mám pocit, že už jsem ji četla dřív, ale ne, to jsou si všechny děje tak moc podobný. Zase tento žánr na delší dobu odložím.
Nečetla jsem první díl a vůbec ničemu to nevadilo. :) S knihou jsem velmi spokojená, myslím, že si ji jednou přečtu znovu.
Myslim, že tohle bylo bezvadné čtení. Jedná se u mě o první fantasy od českého autora. Je to teda víc román než fantasy svět, ale bylo to moc dobré. Některá místa byla značně nudná (předlouhý popis prvího setkání s Blankou,..), ale jindy mě zase přiměla k úsměvu a párkrát i k smíchu. Jsem ráda, že je tato kniha součastí mé knihovny! :)
Nemůžu si pomoct, ale tuhle knížku prostě nepřečtu. Jsem na 40 straně a je to pro mě utrpení. Od začátku je to tak šíleně naivní a předvídatelný, dokonce mi to příjde i laciný.
Na to, že milovaný nevlastní bratr mě vážně zaujal, tohle je smutný. Jako už několikátou samostatnou knihu od Wardové nedočtu a pomalu se začínám bát, že u mne tato autorka nebude vyhledávaná.
Za mě trošku pomalejší začátek (tak do půlky), chvilemi jsem si říkala co an té knize všichni vidí, ale po jejím dočtení jsem nadšená a těším se na dalši díl! :)