renne komentáře u knih
Filmové zpracování je super, ale kniha je snad ještě lepší. Perfektní čtení pro zlepšení nálady
Tak to bylo něco. Četla jsem jako první knížku ze série, ale ničemu to nevadilo, do vztahových linií se člověk rychle dostal. Rozhodně celou sérii musím přečíst a možná si ještě jednou poslechnu jako audioknihu, tak mě to nadchlo. Jo prostě stala se ze mě "fanynka" trojice vyšetřovatelů. Jen doufám, že Jaroš i nadále zůstane v knihách a budeme moc sledovat jeho osud.
Perfektní odreagování. Krátké kapitoly. Člověk se neubránil hlasitému smíchu. Nyní je už i filmové zpracování, ale to za mě není tak podařené jako kniha.
Já jsem byla maximálně spokojená. Poměrně krátké kapitoly mi vyhovují. Knížka měla rychlý spád a někdy byl problém jí odložit. Rozhodně si ráda přečtu a další knihy tohoto autora.
Po delší době jsem se vrátila k této sérii. Opět jako předcházející knihy i tato je skvělá. Člověk doslova hltal další kapitoly. Doporučuji
Knížka se mi velmi dobře četla, měla spád. Detektivka s humorem. Příjemné oddychové čtení. Určitě se v budoucnu k autorce vrátím.
musela jsem často listovat zpět abych si dala dohromady časovou osu - prolínání současnosti a minulosti a zároveň i vyprávění více osob. Ale i přesto moc pěkná kniha
Kniha byla velmi čtivá. Prolínání více dějových os nebylo nikterak rušivé. Ráda si přečtu další titul z této serie.
druhá kniha ze serie s detektivkou Kim Stone. Kniha se perfektně čte, žádná hluchá místa. Opět překvapivý závěr. Mohu jen doporučit
Kniha se četla jedním dechem. Napětí které postupně graduje. Hned jdu na další díl
Perfektní a čtivá detektivka. Celá série je skvělá. Rozhodně doporučuji k přečtení. Krátké kapitoly jsou za mě rozhodně plusem. Napínavé čtení. Uvítala bych další pokračování.
Jakmile jsem se začetla tak mě kniha absolutně pohltila a člověk hltal další a další kapitoly. Mohu jen doporučit
Tak to jsem nečekala. Kniha mě absolutně pohltila. Bylo zajímavé sledovat postupné rozuzlování příběhu a závěr mě překvapil.
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Velice oceňuji krátké kapitoly. Děj má spád, jsou zde zvraty, které čtenáře neustále udržují v pozoru. Těším se na další díl.
Knížka mě absolutně pohltila. Krátké kapitoly, děj měl spád a udržoval neustálou pozornost. Nešlo to jinak a už mám další v pořadí, jsem zvědavá kam se život Jude posune.
Četla jsem jako první ze serie, ale ničemu to nevadí. Poutavé čtení, popis památek a možnost "virtuálního cestování" :-). Kniha má spád a čtenář je napnutý do poslední stránky.
Kniha mě absolutně pohltila a od čtení se nešlo utrhnout. Neustálá gradace a držení v napětí. Ráda si přečtu další díl ze série.
Člověk čekal asi trošku něco jiného, ale přečíst se to dalo. Jak píšou ostatní - obsáhlost a přeskakování bylo mínusem.
Knihu jsem četla jako první ze série, ale ničemu to nevadilo. Čtivá detektivka