Rikitan komentáře u knih
Pro kluka trochu těžší čtení, ale i tak jsem to zhltl jedním dechem. Je to hlavně o čestnosti a schopnosti být šlechetný za každých okolností. Taková italská foglarovka.
Nerad čtu hodně chválené knihy, ale když mě ujistili, že je tam hodně erotiky, tak jsem se do ní pustil a stálo to za to. Nikoli kvůli erotice, ale kvůli silnému příběhu a postavení před otázku na kterou by nikdo z nás nechtěl dávat odpověď.
Když jsem byl dítě, nebyla TV. Po večerech jsme si jako rodina střídavě četli a tuto knihu si z toho nejvíc pamatuji. Bylo to poutavé a čtivé a strašně mě to bavilo. Dodnes si rád zalistuji a přečtu některou báji.
Výborná kniha. Přečteno jedním dechem. Některé věci opravdu fungují!!!
Přečteno jedním dechem. Ač úžasné, pohlcující a skvělé, dalo by se z myšlenky udělat víc. Otázkou je, jestli by to ještě bavilo?
Podle mě nejlepší foglarovka. Hoši jsou taky dobří, ale tohle má v sobě víc.
Druhá nejlepší foglarovka. Je tam všechno co kluk potřebuje. Čte se to samo.
Tato kniha mě velmi zaujala, i když si nemyslím, že vše o čem se v ní píše je tak jak popsáno. Každý má vlastní rozum. Ale leccos jsem pochopil. Určitě to za přečtení stojí.
Úžasné, celostránkové ilustrace páně Neprakty a text pana Švandrlíka jako vždy na úrovni. Formát trochu pro děti /i když...odhalená prsa, no budiž/, ale kniha hezká a čtivá.
Tahle kniha se moc nepovedla. Pro sběratele v podstatě bezcenná /šílené kopie bankovek v nepřesných barvách a rozměrech, text o věcech co 99% sběratelů zná/. Pro laiky nebo mládež příliš drahá. Ale jeko ozdoba knihovny asi ano.
Moje krevní skupina. To co tam je, to jsem skoro vše prožil, takže je to fakt ze života!
Špatně se to čte v dopravním prostředku. Lidi nechápou čemu se smějete.
Mám k ní trochu osobní vztah, takže hodnocení je o něco vyšší, ale přesto je to skvělá kniha plná hlubokých myšlenek a krásných kreseb.
Švandrlíka mám moc rád, ale toto je opravdu odpad. Bohužel.
Na tu dobu velmi dobrá encyklopedie. Byl jsem rád, že ji mám. Dnes už vše člověk najde na netu....možná bohužel. Znalosti jsou skoro na nic.
Nebyl jsem spokojen. Místy rozvláčné a nudné. Nebýt to tak známý autor, asi bych to ani nedočetl. Závěr už byl lepší, i když trochu rychlý. Celkově moc nepotěšilo.
Tento druh literatury se mi líbí, člověk se ponoří do časů minulých a ani nedutá....
Zajímavé počtení, ale málokdy se člověk k takové knize vrací.