ritz

Jedna z mých nejoblíbenějších autorek, u jejich knih jsem objevila kdysi dávno kouzlo historických románů a jsem jí za to vděčná.

Tuto knihu jsem v jistém věku četla snad 10x, pořád jsem si ji v knihovně půjčovala, úplně mi učarovala. Dneska nevím, musím se k ní zkusit vrátit...

Pan Rudolf psal krásné knížky pro dívky a tato je moje nejoblíbenější.

Příjemná a oddechová četba, knížky od paní Deváté se mi líbí a ráda si je vždycky přečtu.

Tuhle knihu jsem četla už před mnoha lety a teď, když jsem se přihlásila na "databáziknih" jsem ji znovu vylovila z knihovny a přečetla si ji. Bavila jsem se stejně nebo možná i víc než před lety. Ty jazykové přemety jsou kouzelné...

Začala jsem ji číst, protože mi ji kamarádky vychválily, ale tento druh knih nemusím. Mě se nelíbila a je jedna z mála, které jsem nedočetla.

Všechny díly této pentalogie se mi líbili, mám ráda historické romány a tady je velmi barvitě vykreslený život v době, ve které se odehrává.

Velmi čtivá, zajímavá knížka, ale hlavní hrdina mě hrozně lezl na nervy. Ale asi to tak v téhle profesi může fungovat.

Dobrý zajímavý příběh, škoda, že jsem nepřečetla nejdřív ty předchozí díly, ale dalo se to pochopit i tak.

Zajímavý příběh ve dvou rovinách, trošičku rozvláčné.

Zajímavý příběh, mohlo být více rozpracované. Ema mě teda moc sympatická nebyla, trochu sebestředné, rozmazlené dítě.

Mě se knížka líbila, zajímavý námět, super zpracování. Velmi čtivé.

Hodně "politiky", hodně jmen a historických událostí, ale příjemně čtivě napsaná se zajímavým příběhem.