Romžiry

John Morressy a jeho Kedrigern je moje srdcová záležitost. Byla to moje první fantasy série. Četla jsem ji už před lety a pořád se k ním vracím. Kniha se krásně čte, moc příjemné a oddechová.

Na svou dobu odvážný spisovatelův počin. Detektiv v socializmu jezdící v mercedesu a proutník ... Jinak detektivky od Erbana jsem měla moc ráda už jako malá a s chutí jsem se k nim vrátila. Skvělé.

Mám pocit, že autorka hledala inspiraci v jiných fantasy knihách a od každé si vzala kousek. Nevím, po prvním díle zklamání.

Mám ráda všechny autorky knihy. Příjemné čtení z domácího prostředí.

Prvních pár stran vypadalo slibně, ale jak se příběh rozvíjel, pomalu ztrácel kouzlo a stávala se z něj tuctovka. Proč jsem ji dočetla do konce? Nerada odkládám nedočtenou knihu.

Tak toto je klasika. Ke knize není co dadat. Perfektní.

Tak toto je klasika. Ke knize není co dadat. Perfektní.

Vynikající kniha, napínavá od začátku do konce. Pokud máte rádi detektivky se spoustou zvratů, doporučuji.

Vynikající kniha, napínavá od začátku do konce. Pokud máte rádi detektivky s více jak jednou vraždou nebo záhadou, doporučuji.

Autorka nezklamala. Tak jako její všechny knihy i tato byla skvělá. Nic v knize nechybělo - napětí, láska, zklamání. Kniha se četla sama.